Lejárt

15.000 Ft helyett 6.990 Ft: Söpörd félre az allergiát! 104 pontos allergiavizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban. Gyerekeknek is!

15.000 Ft helyett 6.990 Ft: Söpörd félre az allergiát! 104 pontos allergiavizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban. Gyerekeknek is!

A szuperhősös filmekben mindenkinek szuperképességei vannak. Ha az allergia szuperképesség lenne, akkor bizonyára minden második ember „úszna a boldogságban”, de sajnos nem az. Az évszakok váltakozása, a tavaszi kikelet minden szépségét képes elveszíteni az allergiások számára, hiszen a szűnni nem akaró prüszkölés, a folyamatos orrfolyás, a viszkető kiütés, minden, csak nem kellemes.

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

6 990 Ft

53%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 29

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.02.07. - 2014.04.07.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 104 pontos allergia vizsgálat Joalis féle méréssel  (kb. 45-50perc)

A 104 pontos vizsgálat többek között kiterjed: a pollenek, számos vegyszer, nehézfémek, élelmiszerek, tejtermékek, húsok, gyapjú, libatoll, zöldségek, gyümölcsök, de még a csoki- és a borallergiá mérésére is.

FONTOS! A  fájdalommentes vizsgálat már egész kicsi kortól elvégezhető.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI INFORMÁCIÓ:

A szolgáltató több egészségpénztárral is kapcsolatban áll:

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Arról nem is beszélve, hogy a legtöbben kerülik a hagyományos „karcolós” allergiateszteket, és saját maguk próbálják kinyomozni, mitől lehetnek a tünetek, ezáltal azonban nem csak hogy elodázzák a megoldást, de a „szenvedés” idejét is kitolják.

Ha Te is „előre jelzed” a pollenszezont…
Ha bizonyos ételek után szinte rosszul leszel, görcsbe rándul a gyomrod vagy épp puffadsz, netalán csúnya kiütéseid lesznek…
Ha fogalmad sincs milyen kencékkel ápold a bőröd, ami nem okoz irritációt…

Akkor ez a bón mindenképpen Neked szól. Most rendkívüli kedvezménnyel vehetsz részt egy 104 pontos allergia vizsgálaton a Benyovszky Orvosi Központban, ahol egy olyan diplomás ápoló végzi a szűrést, aki több mint 10 éve számtalan allergiás életét megkönnyítette.

A vizsgálat révén nem csak a fölösleges gyógyszerek beszedését kerülheted el, nem csak időt és pénzt spórolhatsz a pontos diagnózissal, de lehetőséged nyílik arra is, hogy személyre szabott kezelést kaphass a problémádra.

Ezen az alapos, részletes, 104-pontos allergia vizsgálaton többek között mérik a polleneket, számos vegyszert, nehézfémeket, élelmiszereket, tejtermékeket, húsokat, gyapjút, libatollat, zöldségeket, gyümölcsöket, de még a csoki- és a borallergiát is. Az egész teszt mindössze 45-50 percig tart, és egy életre megoldást nyújthat a kínzó allergiára.

A Joalis féle mérés, amely a Salvius mérőműszerrel és toxinpreparátumokkal történik, különlegessége, hogy már nagyon pici gyerekeknél is el lehet végezni a vizsgálatot, mivel abszolút kényelmes és fájdalommentes.

Ezt a bónt, akkor is érdemes beváltanod, ha még csak az intolerancia kezdeti jeleit tapasztalod magadon, mert így megelőzheted, hogy az allergia később végképp megkeserítse az életed.

Állítsd egészséged és mindennapjaid szolgálatába a Benyovszky Orvosi Központ tapasztalt szakembereit, az általuk alkalmazott modern technológiát, annak érdekében, hogy időben kiderüljön, mitől kell óvnod a szervezeted!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

 Benyovszky Orvosi Központ

A vizsgálatra ezeken a telefonszámokon jelentkezhetsz be:
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Bejelentkezés: H-P: 9:00-17:30-ig lehet.
Vizsgálati időszak: hétfőn és pénteken 9:00 – 18:00 óra között.

A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le!  

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

A szervezet vitamin és ásványi anyag ellátottságának laborvizsgálata

A szervezet vitamin és ásványi anyag ellátottságának laborvizsgálata

Érték:

Megtakarítás:

17 700 Ft

7 710 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

44%

Hátralévő idő:

21 nap 13:03:15

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Ízületi natív MR vizsgálat, választható régióval, a RadiVert betegbarát klinikán!

Ízületi natív MR vizsgálat, választható régióval, a RadiVert betegbarát klinikán!

Érték:

Megtakarítás:

39 900 Ft

4 910 Ft

Kedvezményes ár:

34 990 Ft

12%

Hátralévő idő:

21 nap 13:03:15

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra