Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Nehogy a lábaidba kerüljön! Alsó végtagi artériás, vénás keringési Doppler vizsgálat a trombózis, üszkösödés, lábszárfekély ellen 50% kedvezménnyel!

Nehogy a lábaidba kerüljön! Alsó végtagi artériás, vénás keringési Doppler vizsgálat a trombózis, üszkösödés, lábszárfekély ellen 50% kedvezménnyel!

Folyton hideg a lábfejed? Sokszor görcs rántja össze a vádlid? Séta közben is sajog a lábszárad? Az érszűkület az egyik legelterjedtebb betegség napjainkban, és olyan halálos szövődményekhez vezethet, mint az infarktus, agylágyulás, veseelégtelenség, lábszárfekély, üszkösödés stb. Dr. Váradi András kardiológus-belgyógyász szakorvos segítségével elkerülheted, orvosolhatod a problémákat. (Olvass tovább!)

Érték:

Megtakarítás:

21 000 Ft

10 510 Ft

Kedvezményes ár:

10 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.12.21. - 2016.03.03.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló alsó végtag artériás és vénás doppler vizsgálata orvosi konzultációval. (kb. 30 perc) 
A vizsgálatot Dr. Váradi András kardiológus-belgyógyász szakorvos és egyetemi adjunktus végzi.

+ AJÁNDÉK: A Benyovszky Orvosi Központtól most egy 15.000 Ft értékű egészségkártyát is kapsz, amelyet 1 éven keresztül használhatsz, és ez 10-30% kedvezményt biztosít az egészségkártya oldalán feltüntetett egészségügyi szolgáltatásokra.

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha szinte menetrendszerűen jönnek a fájdalmak a végtagjaidban, a lábad estére rendszerint megduzzad, feszül a bőröd az érintett területeken, vagy éppen a lábfejen, lábszáron érzészavar lép fel, semmi esetre se halogasd tovább az ultrahangos vizsgálatot.

!!! FIGYELEM: Az alsó végtagi duzzanat nem játék, mert mélyvénás trombózisra utalhat, amikor a lábad kékesen vagy pirosasan színeződik el. Sőt, ha a lábfej hátrafeszítésekor tapasztalható, a vádlin érzett fájdalom, akkor is sürgető a probléma.

Még nagyobb ok a félelemre, amikor az alsó végtagokban trombózis alakul ki minden klinikai jel nélkül. Utóbbi eset akár tüdőembóliához vagy tüdőinfarktushoz vezethet. Ajánlatunkkal többek között most ezeket is megelőzheted.

Egy alsó végtagi artériás és vénás Doppler vizsgálaton vehetsz részt orvosi konzultációval a specialistákat foglalkoztató nívós Benyovszky Orvosi Központban.

A vizsgálat az általános belgyógyászattal kezdődik, amelynek része a kórtörténet felderítése, aztán a fizikális vizsgálat során az általános belszervi állapot megfigyelése (testi fejlettség, a tápláltság, a bőr, a nyálkahártyák színe), ezt követően tapintással a pajzsmirigy, nyirokcsomók ellenőrzése, majd kopogtással, és hallgatózással a mellkas, a tüdő, a szív tanulmányozása, a perifériás ütőerek, és nyaki ütőér tapintása, a visszereség megtekintése. A has tapintásával, a máj, a lép, a has érzékenységének vizsgálálata, kóros rezisztencia, sérv keresése, esetleges műtéti hegek megtekintése.

Aztán kardiológiai kivizsgálásra kerül sor, amelnyek része vérnyomásmérés, EKG, és ezt követi az artériás (AVAD) és vénás (AVVD) alsó végtagi doppler vizsgálat. Az eredmény fényében a további lépésekre is javaslatot tesz a vizsgálatot végző Dr. Váradi András kardiológus-belgyógyász szakorvos és egyetemi adjunktus.

Érdekesség, hogy például a népszerű színművész, Csonka András „Pici” is a Doktor úr törzspáciensei közé tartozik.

Tudtad?

Az Amerikai Szívgyógyászok Kollégiumának az alsóvégtagi érszűkületről szóló tanulmánya szerint, bár a férfiakat és nőket egyaránt sújtja az érszűkület, a hölgyek esetében gyorsabban romlik az állapot.

Kik a veszélyeztetettek az érszűkület kialakulásában?

A felsorolt esetekben egyértelműen javasolt elvégeztetni az érvizsgálatot.

A keringés romlása miatt okozhat problémát a verőerek elmeszesedése: az érszűkületes lábakban gyakori a fájdalom, másik fő ismertetőjele, hogy a sérülések nehezen gyógyulnak rajta. Az elzáródásnak drámai hatása lehet. 

Járásgyengeség esetén különösen indokolt az alapos orvosi vizsgálat, a dohányosok főképp ne habozzanak nyugtalanító tünetek esetén kérni az ajánlatcsomagot.

Az érszűkület diagnosztizálása után a kezelési javaslat, enyhébb esetben életmódváltás( étkezés, mozgás,…), komolyabb esetben Bemer kezelés, gyógyszeres kezelés, infúziós kezelés, vagy akár érsebészeti beavatkozás is lehet.

Érdemes tudni:

Agyvérzésen, szívinfarktuson átesettek, koszorúér betegség, vagy nyaki verőér szűkület esetében gyaníthatóan károsodhattak az alsó végtagi erek tünetmentesség esetén is.

Kérd az alsóvégtagi Doppler-vizsgálatot, és óvd magad a súlyos következményektől.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

 Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek: 9:00-17:30-ig ezeken a telefonszámokon:
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: hétfőn és szerdán 15:00-18:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.) 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel  a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

8 400 Ft

Előleg:

4 400 Ft

32%

Hátralévő idő:

5 nap 11:02:43

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

3 500 Ft

Előleg:

4 300 Ft

13%

Hátralévő idő:

1 nap 11:02:47

Vásárlók száma: 38

Megkaptuk a kedvezményt!

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

23 100 Ft

Előleg:

14 900 Ft

28%

Hátralévő idő:

6 nap 11:02:42

Vásárlók száma: 175

Megkaptuk a kedvezményt!