Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Nem kérdés, hogy megéri, ugye? Komplett szemüvegkészítés Varilux Mester Optikától + látásvizsgálat + 300 féle választható keret + tok + mikroszálas törlőkendő= 10.990 Ft.

Nem kérdés, hogy megéri, ugye? Komplett szemüvegkészítés Varilux Mester Optikától + látásvizsgálat + 300 féle választható keret + tok + mikroszálas törlőkendő= 10.990 Ft.

Azt, hogy mennyire értékes a látásunk nem kell nagyon ecsetelni, talán a legtöbbünknek kedvenc, legfontosabb érzékszerve a szeme. A lelkünk tükre egészségének napjainkban meglehetősen sok ellensége van, például a vibráló fények, neonreklámok, villogó képernyők, a pihenés nélküli monitorozás. Ajánlatunk révén most hibátlan látás- és megjelenés élménnyel gazdagodhatsz. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

34 070 Ft

23 080 Ft

Kedvezményes ár:

10 990 Ft

68%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.01.06. - 2016.04.06.

A Medibon bón tartalma:

Több bónt is vehetsz saját részre, és akár ajándékba is. 

A szemüveglencse jellemzői: 

Gyerek- és tinikeretek közül is lehet választani az ajánlattal, azonban gyermekszemorvosi vizsgálatot nem végeznek, így aktuális szemorvosi recepttel tudnak szemüvegeket készíteni gyermekednek. A vizsgálat felnőttek részére nem kötelező hozott receptre is elkészítik a szemüveget.

FONTOS:

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

"Rendkívül kedvesek és értik a dolgukat is. Nem utolsó sorban kedvezők az árak is." Kóczán Dániel Budapest.

"Nagy keret kínálat, kedves, segítőkész emberek, gyors munkafolyamat."
Gacsó Tímea Budapest

"Gyorsak, megbízhatóak, kedvesek és segítőkészek. Az egész család hozzájuk jár." Balogh Gábor Sales menedzser Budapest.

A rövid- és távollátást is jelentősen elviselhetőbbé teszi, ha a tisztán látás élménye mellett a választott szemüvegkeret jól is áll. Ezt szem előtt tartva, most több mint 300(!) divatos keret közül választhatod ki a Neked legszuperebbül állót, legkomfortosabbat.

Ajánlatunk révén látásproblémáidból előnyt kovácsolhatsz mesteri segítséggel, hogy elkészülhessen számodra a tökéletes, komplett szemüveg. Szó szerint mesteri segítség, mert a Galéria Optika, Dél-Buda egyetlen Varilux Mester optikája, ahol a szemüvegkészítéshez még számos extra is társul.

Már extra maga az ajánlat ára is, mert most 68 %-al kedvezőbb áron, mindössze 10.990 Ft-ért lehet a Tied az a sok minden, amit az alábbiakban pontokba szedtünk:

Mitől mesteri a Galéria Optika?

A világ egyik legnagyobb, legpatinánsabb szemüveglencse manufaktúrája az Essilor ítéli meg ezt a címet minden évben az arra érdemes optikának. Hazánkban a cég magyarországi leányvállalata dönti el, ki kapja. Az Essilor élen jár a látásproblémák megoldására irányuló kutatások és fejlesztések terén is. Kizárólag olyan optika kapja ezt a kitüntető címet, amely garantáltan személyre szabott szolgáltatást is nyújt, magas minőségű szemüvegei mellett.

Most meggyőződhetsz minderről Te is személyesen az ajánlat révén. Akár több bónt is vehetsz saját részre, de akár ajándékba is. Ha Téged is gyönyörködtet a változatosság, akkor akár többféle szemüveget is készíttethetsz.

Ezzel az ajánlattal akkor is célszerű  élni, ha esetleg már van egy szemüveged, hiszen egy tartalék, pláne ennyire jó áron, bármikor jól jöhet. Nem kérdés, hogy megéri, ugye?

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Galéria Optika

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges: +36 (1) 466 5966 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1111 Budapest,
Bartók Béla út 22.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Térdízületi ultrahang vizsgálat lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál
Sztrók-trombózis megelőző UH szűrőcsomag: Nyaki Doppler ultrahang, és 1 alsó végtag doppler ultrahang

Sztrók-trombózis megelőző UH szűrőcsomag: Nyaki Doppler ultrahang, és 1 alsó végtag doppler ultrahang

Érték:

Megtakarítás:

29 800 Ft

9 900 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

33%

Hátralévő idő:

4 nap 12:59:32

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Ízületi natív MR vizsgálat, választható régióval, a RadiVert betegbarát klinikán!

Ízületi natív MR vizsgálat, választható régióval, a RadiVert betegbarát klinikán!

Érték:

Megtakarítás:

39 900 Ft

4 910 Ft

Kedvezményes ár:

34 990 Ft

12%

Hátralévő idő:

30 nap 12:59:06

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra