Nem vagy egyedül, 10 nőből 9 bajlódik vele:<br />
12 alkalmas narancsbőr eltüntető csomag. Annyira biztos az eredményessége, hogy garanciával* (a teljes kúra kb. 4 hét) 

Nem vagy egyedül, 10 nőből 9 bajlódik vele:
12 alkalmas narancsbőr eltüntető csomag. Annyira biztos az eredményessége, hogy garanciával* (a teljes kúra kb. 4 hét) 

A statisztikák szerint 10 nőből csak egynek nem okoz problémát a narancsbőr. Én sajnos még nem találkoztam azzal az eggyel. Ez az ajánlat azoknak szól, akik makacs cellulittal küzdenek, és szeretnék visszanyerni a narancsbőr által sújtott területek feszességét. (A garancia feltételei a leírásban)

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük.

Érték:

Megtakarítás:

130 200 Ft

91 200 Ft

Kedvezményes ár:

39 000 Ft

70%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.01.20. - 2021.03.31.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló plasztikai hatékonyságú 12 alkalmas narancsbőr mentesítő teljes kúra összeállítás. 30-45 perc/alkalom, és ideális esetben 4 hét.

Szükséges ruházat: pamut hosszú alsó és felső +1 pár zokni

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

"Nagyon örülök, hogy Enikő* szolgáltatása mellett döntöttem végül. Számomra elég jelentős narancsbőr problémával jelentkeztem. A 12 alkalmas kezelés során már a 4. alkalom után elkezdett látszani a változás és ez még csak a méregtelenítő szakasz volt. Rengeteg felesleges anyag távozhatott a szervezetemből, ugyanis fogyasztó kezelést nem vetettünk be, mégis centikben volt mérhető a különbség a végére, amit azóta is tartok. Az utolsó kezelések során pedig feszessé vált a bőröm a kezelt területen, illetve legalább 80-90%-kal csökkent a narancsbőr láthatósága. Emellett Enikő szakértelme, kedvessége és odafigyelése határtalan, így a fájdalommentes kezelés mellé lelki feltöltődés és relaxáció is társult. Nehéz elhinni, hogy van ilyen, de tényleg így van és hatásos is." O. Anikó *(Szedlacsek Enikő a kezelést végző hölgy)

10-ből 9 nő, aki

10-ből 9 nő, illetve a 9-ből annyi, aki ezt az ajánlatot észreveszi, most utóbbit megteheti, míg az előző kellemetlenségektől búcsút vehet, mert újra simaügy lesz testük látványa ezzel az ajánlattal.

Sőt, ha az életmódbeli tényezőkre is odafigyelsz, akkor még maradandóbb hatás érhető el. De az biztos, hogy a kúra után jobb lesz a látvány és a közérzet, mint előtte.

Most plasztikai hatékonysággal tünteti el rólad a narancsbőr nyomait az a 12 alkalmas narancsbőr mentesítő teljes testkezelés, melyet szakemberek állítottak össze a tökéletes végeredmény érdekében a ma létező leghatékonyabb kezelésekből.

A kúrát ideális esetben 4 hét alatt kell lejárni, és a látványos összkép miatt heti 2-3 alkalom javasolt. A kezelés személyre szóló, azaz csak Te és a kezelő vagytok jelen a szalonban az egyes alkalmakkor. 

Hogyan zajlik a narancsbőr-mentesítő kezeléssorozat?

Amikor napi 8-10 órákat ülsz a gép előtt, és a rendszeres testmozgás sem jellemzi az életed, akkor a nyirokpontok könnyedén elzáródhatnak, ez pedig együtt jár a nyirokkeringés lelassulásával és a nyirokfolyadék besűrűsödésével.

Az ultra hatékony narancsbőr elleni kezelést a szakértők éppen ezért úgy állították össze, hogy elsőként a nyirokkeringésedet „élesztik újjá”, illetve fokozzák, annak érdekében, hogy a kezelés eredménye tartós legyen. Így beindul az öngyógyítás, salaktalanítás. Ha ez kimarad, az eredmény is elmarad. 

Közben a szervezetedet felkészítik a zsírbontásra, mert ez szintén elengedhetetlen része a folyamatnak. A kúra felépítése, az alkalmak gyakorisága, valamint a siker elérésének akarása mind fontos összetevői a végeredménynek, amivel TE is elégedett leszel! 

A kúra (12 alkalom) részletei:

Korábban a plasztikai sebészeteken lehetett találkozni a Thermage-hoz hasonló technológiával (ez ne ijesszen meg, a kezelés abszolút fájdalommentes és non-invazív). Az a módszer, amivel ez a megoldás feszesíti a bőrödet, javítja a problémás területek kontúrját, formálja az alakod, klinikailag igazolt eredményekkel bír.

* Annyira biztos a kezelés eredményessége, hogy garanciát vállalunk!

Biztonságos megoldás tű, szike, és fájdalom nélkül, látványos, tartós eredménnyel, plasztikai hatékonyságú narancsbőr-mentesítéssel. A barátnőid tuti faggatni fognak majd arról, hogy csináltad. Ajánld nekik is ezt a bónt, mert nem érdemes kihagyni!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Alak Műhely

Időpontegyeztetéssel tudsz menni a kezelésekre:
Szedlacsek Enikő +36 (70) 332 9979;

Nyitva tartás: K - P: 9:00 - 20:00 (utolsó kezelési időpont 19:00 óra)

FONTOS: Lemondást, időpont módosítást a kezelés előtt 48 órával tudja elfogadni az Alak Műhely. Délutáni és az esti órák terheltebbek, míg a délelőtti, kora délutáni időpontok szabadabbak.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Alak Műhely

1073 Bp., Barcsay utca 16.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
3 alkalmas, hatékony kombinációjú, személyre szabott LipoZero alakformálás

3 alkalmas, hatékony kombinációjú, személyre szabott LipoZero alakformálás

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

14 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

58%

Hátralévő idő:

21 nap 13:26:45

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

6SZOROS rákmegelőzés a Gellért Női, Férfi daganatszűrő csomaggal

6SZOROS rákmegelőzés a Gellért Női, Férfi daganatszűrő csomaggal

Érték:

Megtakarítás:

46 200 Ft

21 200 Ft

Kedvezményes ár:

25 000 Ft

46%

Hátralévő idő:

20 nap 13:26:46

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra