Nefrológiai (vese belgyógyászati) vizsgálat, konzultációval, Dr. Pethő Ákos szakorvossal. Különösen ajánlott: magas vérnyomásra, cukorbetegségre hajlamosaknak

Nefrológiai (vese belgyógyászati) vizsgálat, konzultációval, Dr. Pethő Ákos szakorvossal. Különösen ajánlott: magas vérnyomásra, cukorbetegségre hajlamosaknak

Előzd meg a nagyobb problémát! A közel félmillió vesebeteg jelentős része nem tud a betegségéről, pedig a jelek már jóval azelőtt felismerhetők, mielőtt betegnek éreznéd magad. Fájdalom és tünet nélkül indul a kór, ezért fontos, hogy mielőbb tisztában legyél az állapotoddal. Amennyiben magas vérnyomásban és/vagy cukorbetegségben szenvedsz a szűrésnek kiemelt jelentősége van! (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

17 000 Ft

8 510 Ft

Kedvezményes ár:

8 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.12.14. - 2018.02.09.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló Nefrológiai (vesebetegségek) konzultáció
(kb. 30 perc)
Dr. Pethő Ákos belgyógyász, nefrológus szakorvos végzi.

1 ember 1 bónt használhat fel saját célra, ajándékba többet is, de ugyanazon személy csak egyszer vehet részt a konzultáción bónnal. 

Egészségpénztári infromációk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A magas vérnyomás, vizelet-ürítéssel összefüggő panaszok, a boka vizenyőssége, vesetáji fájdalom (derékfájdalom), fáradékonyság, gyengeség, fejfájás, étvágytalanság, fogyás, szomjúság, mozgásra jelentkező nehézlégzés, mind-mind olyan tünetek, amikkel nem szabad elodázni egy vesebetegségi konzultációt.

Most egy Nefrológiai (vesebetegségek) konzultáción vehetsz részt a Benyovszky Orvosi Központban. A konzultációt Dr. Pethő Ákos belgyógyász, nefrológus szakorvos végzi, és mindössze fél órát vesz igénybe.

Mi a nefrológia?

Szervezetünk legfőbb méregtelenítő, salakanyagok eltávolítását végző szervei a vesék. A vesék számos más feladatot is ellátnak, így szabályozzák a folyadék- és sóháztartásunkat, vérképző hormont termelnek, kiürítik a lebomlott gyógyszereket, inzulint, hormonokat, segítik a test megfelelő ph-jának (sav-bázis egyensúlyának) fenntartását és fontos szerepük van a vérnyomás szabályozásában is.

A nefrológia, másképpen vesegyógyászat a vesék működési zavarával foglalkozó belgyógyászati szakterület, míg a sebészi megoldást igénylő vesebetegségekkel (daganatok, fejlődési rendellenességek), illetve a húgyúti rendszer és a férfi nemi szervek betegségeivel az urológus foglalkozik.

Miért szükséges a konzultáció?

A vese elégtelen működése szinte valamennyi szerv, szervrendszer működését befolyásolja. A korai felismerés és terápia alkalmazása azonban megelőzheti a további vesekárosodást és más betegségek kialakulását. Azoknál, akik valamilyen kockázati csoportba tartoznak (leginkább a magas vérnyomásban és cukorbetegségben szenvedők) a rendszeres szűrésnek kiemelt jelentősége van.

Milyen tünetek jelzik a problémát amit már érdemes részt venni rajta?

Általános tünetek

Konkrét tünetek 

Dr. Pethő Ákos a konzultációt végző belgyógyász, nefrológus szakorvos véleménye:

"Az emberek többsége nem fordít megfelelő figyelmet veseműködésének fontosságára. Szükség van a rendszeres kontrollvizsgálatokra is, mert a veseelégtelenség kezdetben tünet- és panaszmentes. A veseelégtelenség előrehaladásakor jelentkező klinikai tünetek sem jellemzőek a veseelégtelenségre, mert más betegségben is előfordulhatnak.

Az első tünetek, amelyek arra késztethetik önt, hogy azonnal forduljon orvoshoz: a fáradékonyság, a gyengeség, a fejfájás, az étvágytalanság, a fogyás, a szomjúság, mozgásra jelentkező nehézlégzés."

A Benyovszky Orvosi Központban, Dr. Pethő Ákos belgyógyász, nefrológus szakorvosnál jó kezekben leszel. Előtte nem marad rejtve semmi - már ami a vesédet illeti. 

Ha nem késlekedsz, és időben szakemberhez fordulsz, a kellemes környezetben történő konzultáció után már csak azt nem fogod érteni, miért vártál ezzel ilyen sokáig.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ 

Bejelentkezés hétfőtől-péntekig 9:00-17:30-ig az alábbi telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Rendelési idő: csütörtök 16:30-18:00 óra között. (A konzultációt az egyeztetett időpont előtti napokon, de legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le!)

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ 
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Valami nincs rendben gyermeked egészségével? Részletes gyermekgyógyászati kivizsgálás szakorvostól.
Kardiológiai kivizsgálás csomag a Benyovszky Orvosi Központban

Kardiológiai kivizsgálás csomag a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

36 000 Ft

17 010 Ft

Kedvezményes ár:

18 990 Ft

47%

Hátralévő idő:

3 nap 9:49:14

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.