Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Góc-góc katona… Mi támadja belülről a szervezeted? Orvos által végzett elektrodinamikai góckutatás 18.500 Ft helyett 8.990 Ft-ért!

Góc-góc katona… Mi támadja belülről a szervezeted? Orvos által végzett elektrodinamikai góckutatás 18.500 Ft helyett 8.990 Ft-ért!

Van, amikor romantikus, ha valami visszatérő, elhúzódó vagy krónikus, ugyanakkor ezek a jelzők legtöbbször a betegség fogalomkörével társulnak. Ha mindezek mellett ízületi gyulladás lép fel, hőemelkedéssel, hajhullással, fáradékonysággal vagy bőrkiütéssel, akkor nem kizárt, hogy gócbetegség okozza a problémát. A belülről támadó ellenséggel pedig csak úgy számolhatsz le, ha kideríted, pontosan hol bujkál. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

18 500 Ft

9 510 Ft

Kedvezményes ár:

8 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.10.30. - 2016.01.08.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló orvos által végzett elektrodinamikai
góckutatás.
Egy teljesen fájdalom és mellékhatásoktól mentes IBR-SYSTEM® diagnosztikai felmérés. 
A vizsgálatot orvos végzi és értékeli ki. (A vizsgálat kb. 20-30 percet vesz igénybe.)

Egészségpénztári információk: MKB, Patika, Vitamin, Vasutas, Tempo, OTP, Medicina, Honvéd, Generali, Erő, Dimenzió, AXA, Allianz

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu) 

Ha már belefásultál az orvos-látogatásba, de még mindig nem derült ki, mi okozza a tüneteidet, akkor se add fel, mert a Medmis Intézet ajánlata most kapóra jöhet.

A napjainkban gyakori pajzsmirigy problémák mellett, a gócbetegség az, ami legtöbbször felelőssé tehető a hajhullásért, vagy a krónikus fáradtságért. A gócproblémák korra-nemre való tekintet nélkül, mindenkinél okozhatnak visszatérő hőemelkedést, elhúzódó ízületi gyulladást, krónikus és viszkető bőrkiütéseket stb.

Szerencsére ma már van hatékony, fájdalom- és mellékhatásoktól mentes megoldás a góckutatásra, és ez nem más, mint egy orvos technológiai újdonság, az úgynevezett IBR-SYSTEM® diagnosztikai felmérés. Ajánlatunk révén, most Te is kipróbálhatod egy orvos által végzett elektrodinamikai góckutatás keretében a Medmis Intézetben.

Gócbetegség gyanúja esetén az orvosi rutin egy csomó vizsgálatot diktál,úgy mint fogászati, fül-orr-gégészeti vizsgálat, hasi ultrahang, urológia vagy nőgyógyászat, ezzel szemben most egyetlen szűréssel felfedezheted a bajok forrását.

Az IBR-SYSTEM® diagnosztikai felmérésnek köszönhetően többet kapsz, mint a nem sokat érő tüneti kezelések, elfelejtheted a vissza-visszatérő panaszokat, a céltalanul elszedett gyógyszereket, a sokat reklámozott csodaszereket és a sötétben tapogatózást is.

Mi lehet góc?

A góc egy gyulladásos szövet a szervezetben, ahol számos kórokozó (vírus, baktérium, gomba stb.) ver tanyát. A szervezet bármely pontján kialakulhat góc, de bizonyos területeken gyakoribb jelenség, így például a fogak, az arcüreg, a mandulák, a homloküreg, az epehólyag, a húgyutak, a méh, a méhkürtök, a petefészkek területein jellemzőbb.

Mi teszi lehetővé, hogy gócok alakuljanak ki a szervezetünkben?

Annak ellenére, hogy az immunrendszerünk mozgósítja harcosait (fehérvérsejtek, immun-molekulák, immun-fehérjék) a szervezetbe bejutó mikroorganizmusok ellen, előfordulhat, hogy nem sikerül maradéktalanul leszámolni a nem kívánatos „vendégekkel”, és azok „elbújnak”, majd betokozódnak rejtekhelyükön. Ezekből lesz a góc, ami számtalan kellemetlen, fájdalmas és egészségromboló tünetet okozhat, és, amit minden esetben célszerű felszámolni. Feltéve, ha megtaláljuk.

Ajánlatunk ebben segít Neked.

Milyen betegségek kapcsán gyanakodhatsz gócra?

De a góc lehet tünetmentes is, ami azzal jár, hogy később „robban”, és okozhat olyan ártalmatlannak látszó tüneteket is, mint az alvászavar, hőemelkedés, levertség.

Ha az adott betegséget valóban góc okozta, a kiváltó ok megszüntetésével, a kór is megszűnik. A Medmis Intézetben orvos által végzett IBR-SYSTEM® diagnosztikai felméréssel tovább javítható a góctalanítás hatásfoka.

Az új orvos technológia segítségével az allergiásoknál is 100-ból 90 betegnél teljes tünetmentesség érhető el. Segítségével a valódi okok tárhatóak fel, optimalizálható az immunrendszer működése, és megelőzhető az újabb gócok kialakulása.

Ha bármilyen gyanús tünetet észlelsz magadon, az itt felsoroltak közül, akkor mindenképpen javasolt ez az alapos góckutatás. Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Medmis Intézet

A vizsgálatra mindkét helyszínre ezen a telefonszámon tudsz időpontot egyeztetni: +36 (30) 200 45 96

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi rendelő;
1094 Budapest,
Bokréta u. 9-11.  

VAGY

Orvosi rendelő;
9022 Győr,
Teleki L. u. 53. fszt. 3. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

HIEMT Intimpad kezelés, 10 alkalmas kúra előleg

HIEMT Intimpad kezelés, 10 alkalmas kúra előleg

Érték:

Megtakarítás:

49 990 Ft

15 000 Ft

Előleg:

10 500 Ft

30%

Hátralévő idő:

0 nap 11:22:54

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

Komplex emlővizsgálat, plusz petefészekrák szűrés a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Komplex emlővizsgálat, plusz petefészekrák szűrés a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

65 500 Ft

8 000 Ft

Előleg:

10 500 Ft

12%

Hátralévő idő:

3 nap 11:23:51

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Érték:

Megtakarítás:

58 000 Ft

36 010 Ft

Előleg:

5 990 Ft

62%

Hátralévő idő:

3 nap 11:23:51

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!