Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Sajog a fogad? Hullik a hajad? Rossz a közérzeted? Részletes góckutatás a tested 64 pontján írásos kiértékeléssel 15.000 Ft helyett 7.490 Ft-ért!

Sajog a fogad? Hullik a hajad? Rossz a közérzeted? Részletes góckutatás a tested 64 pontján írásos kiértékeléssel 15.000 Ft helyett 7.490 Ft-ért!

A „védvonalon” belüli kórokozók sokszor ártalmasabbak, mint a kívülről támadók. A testedben megbúvó, bajt okozó gócok felkutatása, éppen ezért olyan fontos az egészséged hosszú távú védelme érdekében. Képzeld el a góckutatást úgy, mint egy belső radart, ami egytől-egyig leleplezi a Benned bujkáló kórokat, és segít, hogy célzottan számolhass le azokkal. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

7 510 Ft

Kedvezményes ár:

7 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.12.11. - 2016.01.31.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló átfogó és fájdalommentes góckutatás Joalis féle méréssel, Salvius mérőműszerrel a test 64 pontján (kb. 45 perc)

Gyerekeknek is!

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ne álltasd magad tovább, derítsd ki egyszerűen, hogy mi okozza a problémád, mert az említett tünetek hátterében valószínűleg egy gyógyításra szoruló góc-probléma áll.

Amit érdemes tudni a gócról

Egy kóros folyamat eredménye, ami testünk valamely pontján alakul ki, és valamely más szervünkben vagy szervrendszerünkben betegséget okoz, azaz állandó gyulladást, és logikusan megmagyarázhatatlannak tűnő tüneteket produkál. Mindez úgy lehetséges, hogy a tünettel nem rendelkező gócpontban elszaporodnak a baktériumok, melyek a véráramon keresztül eljutnak a szervekhez, a legyengült szervezetet megtámadják és megbetegítik.

Ez a folyamat lassan „gyűrűzi be” a tested, ezért sokáig nem jár fájdalommal és tünetmentes, ezért nagyon nehéz felfedezni a gócpontot. Mindezek ellenére azonban ez az alattomos kór hajhullást okozhat, kiütéseket, allergiát produkálhat, illetve ízületi fájdalom, krónikus vastagbélgyulladás, vagy pikkelysömör is szerepelhet a „repertoárjában”.

Sose tudhatod, hogy egy-egy ártalmatlannak tűnő tüneted mikor válik visszafordíthatatlan kórrá, éppen ezért érdemes felderíteni tested gócpontjait időben. Időben, azaz most!

Mai bónunkkal gyorsan, könnyedén és FÁJDALOMMENTESEN derítheted ki, hogy góc áll-e bizonyos tüneteid hátterében vagy sem! Vizsgáltasd ki magad Te is ezzel a bónnal a Corvin Medical Orvosi Központban, és az esetleges gócpont megszűntetésével szűntesd meg a járulékos kórokat is!

Egy nagyon alapos, átfogó góckutatáson vehetsz részt, mely során a tested 64 pontján vizsgálják meg a gócokat, mivel a mandulán és a fogakon kívül még számos területen rejtőzhet Benned góc.

A Corvin Medical Orvosi Központ vizsgálata során a következő „góclelőhelyeket” térképezik fel: bursa, fogíny, anyaméh, garat, gége, gégefő, hipofízis, hypothalamus, porc, máj, ízület, csont, keresztcsont, szeméremcsont, csontvelő, bőr, Langerhans-szigetek, vese, faggyúmirigy, mezenchym, gerincvelő, nyirokedény, nyirokcsomó, agyhártya, agy, mellékvese, mellékhere, körömágy, idegdúc, orrgarat, csonthártya, szem, sziklacsont, szívburok, perifériás idegrendszer, tüdő, agyfüggelék, hüvely, tüdőhártya, verejtékmirigy, prosztata, mellmirigy, hörgő, mellékpajzsmirigy, lép, hasnyálmirigy, szív, középfül, bél, izom, tobozmirigy, ínburok, pajzsmirigy, ütőér, thalamus, thymus, petefészek, kötőszövet, orrmelléküreg, vegetatív idegrendszer, hajgyökerek, gyomor, ér, mirigy és epevezeték

Mivel történik a góckutatás?

Ez a fajta szűrés a Joalis féle mérés, amely a Salvius mérőműszerrel és toxinpreparátumokkal történik, különlegessége, hogy már nagyon pici gyerekeknél is el lehet végezni. A vizsgálatot Bereczki Ágnes, Joalis terapeuta, diplomás ápoló, természetgyógyász, fitoterapeuta végzi. Az eredményeidről írásos hazavihető kiértékelést is kapsz a szakembertől, és a góc kezelésére növényi vagy homeopátiás készítményeket is ajánl neked. 

Mit mutat ki a góckutatás?

A góckeresés a test valamely pontján lévő gyulladást vagy méreganyag-terheltséget mutatja ki. A vizsgálatkor nem szerveink működését vizsgálják, hanem kizárólag gócot keresnek! A test 64 különböző pontján mérve határozzák meg a góc pontos helyét és milyenségét.

Kiknek ajánlott a góckutatás?

Mindenkinek, hiszen a testünkben számos tényező okozhatja gócpont létrejöttét, de különösen azok számára ajánlott, akik valamilyen gyulladásról tudnak a testükben, de nem tudják, hogy az honnan ered.

Az alapos vizsgálatot követően az esetleges góc, gócok kezelésére növényi, természetes készítményeket is ajánlanak Neked, melyek cseppet sem mérgezik tovább a szervezeted. A kezelési ajánlást nem kötelező elfogadni.

Ne engedd, hogy ellenséges kórok férkőzzenek beléd, leplezd le a gócokat mihamarabb ezzel az ajánlattal!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Corvin Medical Orvosi Központ

Időpontegyeztetés ezeken a telefonszámokon: +36-1/445-0144; +36-30/845-5834 vagy e-mailen: info@corvinmedical.hu;

Rendelési idő: kedd és péntek: 09.00 - 17.00

WEBOLDAL

Beváltás helye

1082 Budapest,
Üllői út 44. 1. emelet 2.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Carotis (nyaki ér) ultrahang vizsgálat a MyDoctor Egészségközpontban

Carotis (nyaki ér) ultrahang vizsgálat a MyDoctor Egészségközpontban

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

3 010 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

19%

Hátralévő idő:

2 nap 16:58:42

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi ételallergia vizsgálat, 40-es Nutritív allergén specifikus IgE panellel

Laboratóriumi ételallergia vizsgálat, 40-es Nutritív allergén specifikus IgE panellel

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

6 100 Ft

Kedvezményes ár:

19 900 Ft

23%

Hátralévő idő:

0 nap 16:58:44

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

3 napos jobb agyféltekés rajz kurzus, extra biztonsági opciókkal

3 napos jobb agyféltekés rajz kurzus, extra biztonsági opciókkal

Érték:

Megtakarítás:

40 000 Ft

24 010 Ft

Kedvezményes ár:

15 990 Ft

60%

Hátralévő idő:

5 nap 16:58:39

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!