Lejárt

Zavartalanul mennek belül a dolgok? Részletes hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat: máj + epe + vese + méh v. prosztata + … Írásos, hazavihető lelet.

Zavartalanul mennek belül a dolgok? Részletes hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat: máj + epe + vese + méh v. prosztata + … Írásos, hazavihető lelet.

Betegségre utaló tünetek nélkül hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy tökéletesen egészségesek vagyunk. A tünetek csak a jéghegy csúcsai, azaz mielőtt jelentkeznének már valami nincs rendjén a szervezetben. A vesekő, az epekő se egyetlen pillanat műve, ahogyan a görcsök és a fájdalom jelentkezéséig is idő telik el. Idő, ami nem csak pénz, de egészség is, amivel megelőzhetőek a komoly bajok, ha idejében elvégezteted a megfelelő vizsgálatokat. Ajánlatunk ebben is segít, olvass tovább!

Érték:

Megtakarítás:

12 000 Ft

4 800 Ft

Kedvezményes ár:

7 200 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 19

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.05.06. - 2015.07.16.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló teljes hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat szakorvostól (15-20 perc) Írásos, hazavihető lelet a vizsgálat végén.

Vizsgált szervek:

A vizsgálat előtt 5 órával már nem szabad enni, és csak csapvízet vagy szénsavmentes ásványvízet szabad inni. Az időpontod előtt 1órával 1 liter folyadék fogyasztása és a vizelet visszatartása javasolt. A vizsgálat 14 éves kor fölött végezhető el.

Lényeges: A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a vizsgálat után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Patika EP; Axa EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Vagy csak régen vizsgálták a hasi és kismedencei területet, akkor ajánlatunkkal csak jót tehetsz magadért.

Egy szakszerű és alapos szakorvosi hasi- és kismedencei ultrahangos vizsgálaton vehetsz részt a Budai Magánorvosi Centrumban.

Milyen szerveket vizsgáltathatsz ki a hasi- kismedencei ultrahanggal?

A vizsgálat során a hasüregi és a kismedencei szerveket szűri a szakorvos. Elsősorban a májat, az epehólyagot, hasnyálmirigyet, lépet és a veséket, valamint a kismedencében a húgyhólyagot, a méhet, a petefészkeket, férfiak esetében pedig a prosztatát vizsgálja. Alapvetően a létfontosságú szerveidet nézetheted meg a hasi- és kismedencei ultrahang révén.

Sőt, a hasüregben futó nagyobb erekről, valamint a hasi főverőér mellett található nyirokcsomókról is képet kap a szakorvos ezzel a képalkotó diagnosztikai megoldással.

Mi a vizsgálat célja?

A komplex szűrővizsgálattal elsősorban a hasi fájdalmak okát keresik, de epe- és vesekövek, húgyúti kövek, és a különböző szervek megnagyobbodása, gyulladásos betegségek is kimutathatóak a hasi- kismedencei ultrahang révén. A szervek méretének és szerkezetének változásai szintén felderíthetők általa.

Ha az egészségedről van szó, akkor nincs fontosabb, mint a betegségek megelőzése, amire szintén tökéletes ez a vizsgálat.

Mikor javasolt elvégeztetni a hasi- és kismedencei ultrahangos vizsgálatot?

Rendszeres hasi fájdalmak, puffadás, indokolatlan fogyás, étvágytalanság esetén mindenképpen ajánlott. 50 éves kor fölött mindkét nemnél 1, maximum 2 évente javasolt az elvégeztetése.

Kezdj el időben tenni magadért, hogy se az egészséged, se a pénztárcád ne bánja a késedelmet! 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-12:00 között telefonon: +36 (20) 356 43 53 ​vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Laboratóriumi pajzsmirigy vizsgálat lelettel,a Gellért Medical Laborban

Laboratóriumi pajzsmirigy vizsgálat lelettel,a Gellért Medical Laborban

Érték:

Megtakarítás:

32 500 Ft

17 510 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

54%

Hátralévő idő:

21 nap 2:04:07

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek
Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal, védőrétegekkel, választható kerettel

Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal, védőrétegekkel, választható kerettel

Érték:

Megtakarítás:

34 070 Ft

24 180 Ft

Kedvezményes ár:

9 890 Ft

71%

Hátralévő idő:

21 nap 2:04:07

Vásárlók száma: 34

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra