Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Legyél képben arról, mi folyik Benned! Részletes hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat az Év Magánrendelőjében: máj +epe +vese +méh v. prosztata +…hazavihető lelet

Legyél képben arról, mi folyik Benned! Részletes hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat az Év Magánrendelőjében: máj +epe +vese +méh v. prosztata +…hazavihető lelet

A külsőnk, a testtartásunk, a hajunk fénye, a szemeink csillogása, az, hogy a bőrünk fakó-e vagy élettel teli, sokszor azon múlik, mi zajlik bennünk, és most elsősorban nem a lelki folyamatokat értjük ez alatt. Belső útjaink az orvostudománynak hála ma már nem olyan kifürkészhetetlenek. Tested „szemmel nem látható” területeit barangolhatod be most ajánlatunkkal. (Olvass tovább!)

Érték:

Megtakarítás:

12 000 Ft

4 800 Ft

Kedvezményes ár:

7 200 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 60

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.10.09. - 2016.01.29.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló teljes hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat szakorvostól 
Írásos, hazavihető lelet a vizsgálat végén

Vizsgált szervek:

A vizsgálat 14 éves kor fölött végezhető el.

Lényeges: A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a vizsgálat után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Patika EP; Axa EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Tünetekkel, vagy tünetek nélkül, de, ha valamilyen oknál fogva aggaszt az egészséged, ne halogasd az orvos-látogatást. A vesegörcsök, a zsíros ételek fogyasztása után jelentkező epepanaszok, émelygés, puffadás, savas gyomor, mindenképpen azt jelzik, hogy érdemes utána járnod, mi okozhat gondot a szervezetedben, méghozzá egy alapos ultrahangos vizsgálat formájában.

Ajánlatunkkal feltérképeztetheted a hasi és kismedencei területet egy alapos hasi- és kismedencei ultrahangvizsgálat során, melyet szakorvos végez a színvonalas, az "Év Magánrendelője" díjat nyert Budai Magánorvosi Centrumban.

Milyen szerveket vizsgál a hasi- kismedencei ultrahang?

A hasi ultrahang egy olyan biztonságos eljárás, melynek során a hasüregi és a kismedencei szerveket vizsgálja a szakorvos. Azaz nem elsősorban az üreges területeket, nem a gyomrot és a beleket, hanem a májat, az epehólyagot, hasnyálmirigyet, lépet és a veséket, valamint a kismedencében a húgyhólyagot, a méhet, a petefészkeket, férfiak esetében pedig a prosztatát. Ebből a felsorolásból is kitűnik, hogy a létfontosságú szerveink kerülnek „górcső alá”.

Mi több, ezzel a vizsgálattal a hasüregben futó nagyobb erekről, valamint a hasi főverőér mellett található nyirokcsomókról is képet kap a szakorvos.

Mi a vizsgálat célja?

Ezzel a komplex szűrővizsgálattal általában a hasi fájdalmak okát keresik, de epe- és vesekövek, húgyúti kövek, és a különböző szervek megnagyobbodása, gyulladásos betegségek is kimutatható a hasi- kismedencei ultrahang révén. A szervek méretének és szerkezetének változásai mutathatóak ki általa.

Mivel minden betegség esetén a legeredményesebb az időben elkezdett kezelés, ezért ez esetben is nagyon fontos a megelőzés, amire szintén tökéletes ez a vizsgálat.

Mikor javasolt mindenképpen elvégeztetni a vizsgálatot?

Rendszeres hasi fájdalmak, puffadás, indokolatlan fogyás, étvágytalanság esetén mindenképpen érdemes megnézni belülről a szerveket.

Tartsd egyben az egészséged, mert a helyreállítás sokkal hosszadalmasabb folyamat! A kulcsszó az idő: előzd meg, vagy orvosold időben a problémákat ajánlatunkkal.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-12:00 között telefonon: +36 (20) 356 43 53 ​vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

NEM koronavírus-szűrés!

Betegségfelderítés: komplex laborvizsgálat a rejtőzködő betegségekre a Gellért Medical Laborban

Betegségfelderítés: komplex laborvizsgálat a rejtőzködő betegségekre a Gellért Medical Laborban

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

25 010 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

56%

Hátralévő idő:

21 nap 13:06:02

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.
Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal, védőrétegekkel, választható kerettel

Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal, védőrétegekkel, választható kerettel

Érték:

Megtakarítás:

34 070 Ft

24 180 Ft

Kedvezményes ár:

9 890 Ft

71%

Hátralévő idő:

21 nap 13:06:02

Vásárlók száma: 34

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra