Lejárt!

Ismerd meg szervezeted állapotát, teljes körű, SEJTSZINTŰ quantum testelemzéssel 10.000 Ft helyett most csak 3.000 Ft-ért! Gyermekeknek is ajánlott vizsgálat már 6 éves kortól!

Ismerd meg szervezeted állapotát, teljes körű, SEJTSZINTŰ quantum testelemzéssel 10.000 Ft helyett most csak 3.000 Ft-ért! Gyermekeknek is ajánlott vizsgálat már 6 éves kortól!

Etalon a megelőzésben/ Teljes körű állapotkép/ Személyre szabott tanácsok/ Sejtszintű vizsgálat/ Fájdalommentes megoldás/ Már 6 éves kortól!

Tökéletes megelőző szűrés nem csak a természetes és fájdalommentes vizsgálatok híveinek!

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

7 000 Ft

Kedvezményes ár:

3 000 Ft

70%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 24

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.09.17. - 2013.11.18.

A Medibon bón tartalma:
1 alkalmas biorezonanciás egészségügyi állapotfelmérés (kb. 30 perc)

A következő területekről kaphatsz tájékoztató jellegű adatokat:

 

Részletes leírás

- Fáj a torkom! 
Kr.e. 2000: Tessék, edd meg ezt a gyökeret! 
Kr.u. 1000: Az a gyöker pogány dolog, mondj el egy imát! 
Kr.u. 1850: Az az ima babonaság, idd meg ezt az elixírt! 
Kr.u. 1940: Az az elixir kígyóolaj, nem tesz jót, nyeld le ezt a pirulát! 
Kr.u. 1985: Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot! 
Kr.u. 2001: Az az antibiotikum nem természetes! Tessék, itt egy gyökér...

Ez a vicc tökéletesen szemlélteti az emberi igények változásait az egészségmegőrzés és a gyógyulás terén. Napjainkban egyre többen választják a kemikáliáktól mentes, természetes gyógymódokat, legyen szó a betegségek megelőzéséről, vagy orvoslásáról. Nem véletlenül, hiszen a felgyorsult világban mindent „készen” kapunk, és a kész dolgok általában telis-tele vannak rákkeltő, egészségromboló adalékanyagokkal, amik túlterhelik a szervezetet, és lerombolják az immunrendszer „bástyáit”. A természetnél nincs jobb orvos.

Számtalan természetgyógyász vallja ezt, és már egyre több néhai beteg, aki a természetes szűrővizsgálatoknak, gyógymódoknak köszönheti lelki és testi épségét.

Ha Te is szívesebben fordulsz a természetesebb megoldások felé, vagy csak egyszerűen tartasz a tűtől, a tükrözéstől, vagy a hosszú órákat igénylő várakozástól… Bónunkkal egyszerűen, gyorsan, időben kiderítheted, hogy van a szervezeted, pontosan milyen egészségnek örvendesz, illetve milyen területek szorulnak „erősítésre”, annak érdekében, hogy a jövőben jobb legyen a közérzeted.

A Gyógyerő Központ jóvoltából most 70%-os árengedménnyel vizsgáltathatod ki természetes módon, sejtszinten a szervezetedet!

Az úgynevezett quantum testelemző készülék felmérései alapján a következő területekről kaphatsz tájékoztató jellegű adatokat:

A vizsgálat során a teljes szervezetedre vonatkozóan kapsz információkat! Kiderül, mely területek működnek a normál értékekhez képest alul, vagy épp túl a szervezetedben. A quantum testelemzés eredményei természetesen a rokonvizsgálatokhoz hasonlóan, csupán referenciaértékként szolgálnak, és nem diagnózist állítanak fel. 

A mai világban soha nem lehetünk elég biztosak abban, hogy minden területen egészséges-e a szervezetünk. Ha egy kicsit is bizonytalan vagy a közérzetedet illetően, már érdemes kipróbálnod a természetes, biorezonanciás állapotfelmérést, mely az egész szervezetedet sejtszinten vizsgálja meg, így a még tünetmentes bajokat is időben észlelheted, és felvértezheted az immunrendszered.

Szükség esetén a felmérés részeként a vérnyomásodat és a vércukorszintedet is megmérik a Gyógyerő Központban. És az eredmények tükrében hasznos tanácsokat kapsz a szakembertől arra vonatkozóan, hogyan kerülheted el a nagyobb egészségügyi bajokat, milyen étrendkiegészítőt érdemes szedned immunerősítés céljából, vagy szükséged van-e arra, hogy méregtelenítsd a szervezetedet. Mindezt abszolút személyre szabottan, kényelmes körülmények között, fájdalommentes vizsgálattal.

Arról nem is beszélve, hogy a quantum testelemzést, azaz a teljes test sejtszintű vizsgálatát gyermeked egészsége érdekében is bevetheted, hiszen a vizsgálat már 6 éves kortól elvégezhető!

Ezzel a bónnal nem csak időt, pénzt spórolhatsz, de elkerülheted a későbbi fájdalmas panaszokat is, megúszhatod az őszi influenzát, és még sok mást. EGÉSZségedre!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gyógyerő Egészségközpont

A kezelésre az alábbi telefonszámon jelentkezhetsz be: (H-P: 8-12-ig a bón sorszámával): +36 (20) 422 29 00 
Lemondás 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges!

WEBOLDAL

Beváltás helye

1055 Budapest,
Balaton utca 25 1/1.
(5-ös kapucsengő)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül kompletten, utcai viseletre is alkalmas

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül kompletten, utcai viseletre is alkalmas

Érték:

Megtakarítás:

59 550 Ft

39 560 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

21 nap 2:21:13

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!

Gerinc MR vizsgálat nyaki-háti- vagy farokcsonti, a RadiVert betegbarát klinikán

Gerinc MR vizsgálat nyaki-háti- vagy farokcsonti, a RadiVert betegbarát klinikán

Érték:

Megtakarítás:

39 900 Ft

4 910 Ft

Kedvezményes ár:

34 990 Ft

12%

Hátralévő idő:

20 nap 2:22:14

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Otthoni alvásvizsgálat orvosi kiértékeléssel a Benyovszky Orvosi Központ közreműködésévelFontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra