Lejárt

Hölgyválasz: Körültekintő nőgyógyászati szűrés SZAKORVOSTÓL: Teljes körű alapvizsgálat + Méhnyakrák-szűrés + Kolposzkópos méhszájszűrés + Emlőszűrés + ... = 7.990 Ft!

Hölgyválasz: Körültekintő nőgyógyászati szűrés SZAKORVOSTÓL: Teljes körű alapvizsgálat + Méhnyakrák-szűrés + Kolposzkópos méhszájszűrés + Emlőszűrés + ... = 7.990 Ft!

Az igényes nő úgy választ nőgyógyászt, mint egy életre szóló társat, mert fontos, hogy az adott szakember kedves legyen, emberséges, körültekintő, alapos, tisztelettudó, figyelmes, a munkájára igényes, megbízható, diszkrét stb. Ha Te is ilyet keresel, jó helyen jársz, görgess le és olvass tovább.

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

7 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.01.05. - 2015.03.05.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 1 alkalmas nőgyógyászati alapvizsgálat

A nőgyógyászati alapvizsgálat részletes tartalma:

A bón nem tartalmazza a következő, szükség esetén térítés ellenében kérhető vizsgálatokat:

A Centrumban tinédzserambulancia is működik, a vizsgálat 14 éves kortól végezhető!
A vizsgálatra várakozás nélkül kerül sor.

Egészségpénztári információk: Patika EP; Axa EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A női test teremtésre, táplálásra született, így sajátos természeténél fogva rendszeres nőgyógyászati figyelmet igényel. Éppen ezért kardinális annak az orvosnak a szakértelme, akihez intim egészséged megőrzése érdekében fordulsz. Az alternatív megoldások helyett vagy mellett, a női intimitás megkívánja a hagyományos orvosi figyelmet és szaktudást. 

Tested szenzoros az élet ritmusára, a biológiai óra ketyegésére, hiszen folyamatos változásban van. A változások mind kamaszkorban, mind pedig a későbbiek folyamán, hormonális szinten is nagyban befolyásolják az intim női testtájakat, melyek különösen érzékenyek a bakteriális és egyéb fertőzésekre. Könnyen alakulhatnak ki a méhben ciszták, miómák, az egyéb, rosszindulatú elváltozásokról nem is beszélve.

Rendszeres, és szakszerű orvosi figyelem mellett ezeket a problémákat elkerülheted! Sőt, szakorvosi szűrővizsgálatokkal időben kiderítheted, és jól kezelheted akár még a rosszindulatú méhnyakrákot is, és természetesen más nőgyógyászati problémákkal is hatékonyan leszámolhatsz.

Sok esetben lehetsz kitéve olyan fertőzéseknek, melyek kezdetben tünetmentesen lappanganak szervezetedben, ezek éveken át észrevétlenek maradhatnak, és komoly szövődményekkel járhatnak. Ilyen súlyos „szövődmény” lehet a meddőség, vagy bármilyen daganatos elváltozás.

Sokan azt gondolják, hogy a puszta odafigyelés és a megfelelő higiénia révén ezek a veszélyforrások kivédhetőek. Sajnos ez nem így van, mert a hüvelyben és annak környékén található mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elegendő lehet ahhoz, hogy gyulladást okozzon. 

A helyzetet csak tovább nehezíti, hogy anatómiai-élettani okok miatt is hajlamosak vagyunk az alsó húgyutak és a nemi szervek fertőződésére. Ezt a hajlamot tovább fokozzák a napjainkban divatos műszálas fehérneműk, az antibiotikum kúrák, a lúgos tisztálkodási szerek, nem beszélve a szexualitás okozta kockázati tényezőkről.

Most elejét veheted minden intim problémának egy hagyományos, orvosi nőgyógyászati alapvizsgálattal, méghozzá nem is akárhol, hanem a színvonalas Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumban.

A szakszerű nőgyógyászati vizsgálat egy feszültségoldó beszélgetéssel veszi kezdetét, ahol részletesen kifejtheted a szakorvosnak, hogy mik a tüneteid, a panaszaid, és milyen korábbi betegségeid voltak.

A nőgyógyászati szűrővizsgálat tartalma:

Az eredmények keresztmetszetében a szakorvos probléma esetén tájékoztat Téged a lehetséges kezelési módokról, szövődményekről, otthoni ápolási teendőkről és a gyógyulási szakaszokról is. Minden olyan információt szakszerűen és pontosan a rendelkezésedre bocsátanak, amivel megelőzheted vagy orvosolhatod a nőgyógyászati problémáidat.

Azontúl, hogy figyelmes, körültekintő és alapos vizsgálatban részesítenek a bónoddal most féláron, még csak várakoznod sem kell, hiszen időpontra érkezel.

A Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum nőgyógyászatán a vizsgálatokat a legkorszerűbb technikával és eszközökkel végzik, és a video-kolposzkóp segítségével Te is láthatod azokat a képeket, amiket korábban csak az orvos láthatott. Kérd még ma.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-12:00 között telefonon: +36 (20) 356 43 53 ​vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Sejtmegújító, exkluzív Human Regenerator Power JET kezelés

Sejtmegújító, exkluzív Human Regenerator Power JET kezelés

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

10 100 Ft

Előleg:

2 500 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 3:34:37

Vásárlók száma: 32

Megkaptuk a kedvezményt!

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

3 500 Ft

Előleg:

4 300 Ft

13%

Hátralévő idő:

1 nap 3:34:36

Vásárlók száma: 38

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT- az igazi zsírgyilkos forradalmi alakformáló kezelés előleg

HIEMT- az igazi zsírgyilkos forradalmi alakformáló kezelés előleg

Érték:

Megtakarítás:

13 990 Ft

7 000 Ft

Előleg:

2 100 Ft

50%

Hátralévő idő:

9 nap 3:34:28

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!