Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Szemüvegből is válaszd a legjobbat: Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal Varilux Mester Optikától + 150 féle választható keret + tok + mikroszálas törlőkendő: 10.990 Ft

Szemüvegből is válaszd a legjobbat: Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal Varilux Mester Optikától + 150 féle választható keret + tok + mikroszálas törlőkendő: 10.990 Ft

A szemüveg lehet olyan, mint egy ékszer, ami kiemeli a stílusodat, a szemed színét. Egyszóval, ami öltöztet. Ez persze önmagában nem elég, az igazi az, amikor mindehhez tökéletes látásélmény is társul. Ajánlatunk révén a hibátlan látás örömével ékszerezheted fel magad Dél-Buda egyetlen Varilux Mester Optikájában. Tudj meg minden részletet lentebb!

Érték:

Megtakarítás:

34 070 Ft

23 080 Ft

Kedvezményes ár:

10 990 Ft

68%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.07.03. - 2015.10.02.

A Medibon bón tartalma:

Több bónt is vehetsz saját részre, és akár ajándékba is. 

A szemüveglencse jellemzői: 

Fontos: Gyerek- és tinikeretek közül is lehet választani az ajánlattal, azonban gyermekszemorvosi vizsgálatot nem végeznek, így aktuális szemorvosi recepttel tudnak szemüvegeket készíteni gyermekednek.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató ad róla olyan számlát amelyet el tudsz számolni az Egészségpénztáraddal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

"Régóta rövidlátó vagyok. Több tucat szemüvegem volt, de nem igazán tudtam eddig megfelelő keretet választani magamnak. A Galéria Optikában ebben is kaptam segítséget. Abszolút meg vagyok elégedve a színvonallal, és csak ajánlani tudom."

Varga Gyöngyi (35 éves könyvelő)

Még a rövid- vagy távollátás is sokkal elviselhetőbb, ha divatos szemüveget viselünk. Kovácsolj előnyt a hátrányodból ajánlatunkkal, és készíttesd el komplett szemüvegedet a mesteri Galéria Optikában, ahol most számos extrával válthatod be a bónodat.

Ilyen extra az ajánlat ára is, mert most 68 %-al jobb áron, mindössze 10.990 Ft-ért lehet a Tied az a sok minden, amit az alábiakban pontokba szedtünk: (Normál esetben ezért még igazán jó keretet sem kapsz máshol, míg ezzel a bónnal…)

A Varilux Mester Optika elnevezés olyan szakmai elismerést jelent, amit az Essilor magyarországi leányvállalata ítél oda minden évben az arra érdemes optikának. Az Essilor világvezető szemüveglencse gyártó, ami élen jár a látásproblémák megoldására irányuló kutatások és fejlesztések terén is. Az az optika, ami megkapja ezt a kitüntető címet, garantáltan személyre szabott szolgáltatást nyújt, magas minőségű szemüvegeivel.

Erről most Te is meggyőződhetsz a Galéria Optika és a Medibon közös ajánlata révén. Szintén jó hír, hogy több bónt is vehetsz saját részre, de akár ajándékba is. Egy ilyen „ékszernek” pedig mindenki örül, aki kénytelen szemüveggel korrigálni a látásproblémáit.

Akkor is jól jársz ezel az ajánlattal, ha már van szemüveged, hiszen a változatosság gyönyörködtet és a tartalék szemüvegből is jól jön.  Kérd még ma, és élvezd, ahogy öltöztet.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Galéria Optika

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges: +36 (1) 466 5966 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1111 Budapest,
Bartók Béla út 22.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Gerinc MR vizsgálat nyaki-háti- vagy farokcsonti, a RadiVert betegbarát klinikán

Gerinc MR vizsgálat nyaki-háti- vagy farokcsonti, a RadiVert betegbarát klinikán

Érték:

Megtakarítás:

39 900 Ft

4 910 Ft

Kedvezményes ár:

34 990 Ft

12%

Hátralévő idő:

29 nap 12:18:14

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Féléves jobb agyféltekés alapokra épülő, tízujjas ONLINE gépírás kurzus

Féléves jobb agyféltekés alapokra épülő, tízujjas ONLINE gépírás kurzus

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

21 010 Ft

Kedvezményes ár:

8 990 Ft

70%

Hátralévő idő:

30 nap 12:17:13

Vásárlók száma / Kedvezmény:

0/1

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky KözpontbanFontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra