Többlépcsős egyedi laboratóriumi csomag: Nagy érzékenységgel mutatja ki a HÓLYAGRÁKOT, a VASTAGBÉLRÁKOT, a BÉLBETEGSÉGEKET, és a D-VITAMIN HIÁNYT

Többlépcsős egyedi laboratóriumi csomag: Nagy érzékenységgel mutatja ki a HÓLYAGRÁKOT, a VASTAGBÉLRÁKOT, a BÉLBETEGSÉGEKET, és a D-VITAMIN HIÁNYT

A gyulladásos bélbetegség (IBD) komoly betegség, és jelenleg nem gyógyítható, csak kezelhető. Tünetei (hasi görcsök, láz, fogyás, hasmenés) számos emésztési problémával összekeverhetőek. Az 5. leggyakoribb ráktípus a hólyagrák, ami korai szakaszban felfedezve gyógyítható. Sokáig nem okoz tünetet. A megfelelő D-vitamin szint biztosítja a csontok épségét, és az általános egészséget is. Számtalan érv szól ezek speciális kivizsgáltatása mellett. (Olvasd tovább a leírásban)

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

12 500 Ft

Kedvezményes ár:

22 500 Ft

36%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.09.10. - 2018.11.16.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló egy többlépcsős laborvizsgálat, professzionális szűrőtesztekkel a vastagbél-, hólyagrák, a gyulladásos bélbetegség és a D-vitamin hiány felismerésére.

Fontos: A vérvétel éhgyomorra történik. A leletet e-mailben kapod meg a vizsgálatot követő 3 munkanapon belül. 

Részletes információkat lásd a leírásban. 

Egészségpénztári információk: Tempo EP, AXA EP, Generali Providencia EP, MKB EP, Patika EP, Új Pillér EP, Dimenzió EP, Vasutas EP, OTP EP, Vitamin EP, Aranykor EP, Medicina EP, Allianz EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ajánlatunk most egy többlépcsős vizsgálatra szól, amit professzionális szűrőtesztekkel a vastagbél-, hólyagrák, a gyulladásos bélbetegség és a D-vitamin hiány felismerésére alkalmaznak a Gellért Medical Laborban. 

A csomag pontos tartalma: 

Lelet: (e-mailben) 3 munkanapon belül. 

A nemzetközi ajánlások alapján végzett professzionális szűrőtesztek nagy érzékenységgel mutatják ki a gyulladásos és daganatos bélbetegség, hólyagrák, (prosztatarák ) jelenlétét és a D-vitamin hiányát a szervezetben.

Miért olyan fontos élettanilag a D-vitamin? 

A D-vitamin köztudottan egy szteroid hormon, mely minden sejt működésében részt vesz. Hiánya napjainkban globális járvány. 

A D-vitamin hiányához köthető különböző komoly megbetegedések: 

A D-vitamin megfelelő szinten tartása nem csak a csontok épségét, hanem általános egészséget és jobb közérzetet is biztosít. 

Gyulladásos bélbetegség kontra Irritábilis bélszindróma

A klasszikus gyulladásos bélbetegség (IBD), ellentétben a laborleletekben kóros eredményeket nem mutató irritábilis bélszindrómával (IBS) komoly betegség, s jelen állapot szerint nem gyógyítható, csak kezelhető. Az IBD csoportba tartozik a Crohn betegség és a Colitis ulcerosa. 

Legjellemzőbb tünetei: hasmenés, görcsök, hasi puffadás, véres széklet, fogyás, láz. A vérképben gyulladásra utaló jelek,vérszegénység, májenzim emelkedés látható, antitestek jelenhetnek meg - ASCA, ANCA - , valamint vér a székletben. Az IBS és az IBD differenciálására és a terápia hatékonyságának követésére az elmúlt 2-3 évben bevezetett, székletből történő Calprotectin vizsgálat szolgál. 

Az ötödik leggyakoribb ráktípus a hólyagrák

Ez a betegség a vizelet tárolásáért felelős, rugalmas húgyhólyagot érinti. Korai szakaszban diagnosztizálva hatékonyan gyógyítható. Hosszú ideig nem okoz tünetet. 

Jellemző tünet: vér a vizeletben. 

A hólyag-, és/ vagy prosztatarákban még a panaszok megjelenése előtt egy un. specifikus fehérje jelenik meg a vizeletben, mely igen kis mennyiségű vért is képes kimutatni, amit a hagyományos vizelettesztek még nem. A BTA nevezetű marker segítségével könnyebben kiszűrhetők a pozitív esetek. Minden pozitív esetben szükséges az adott terület további vizsgálata illetve a szakorvosi konzultáció. 

A leírásból jól látható, hogy az említett betegségek időben
történő felismerése minden esetben speciális vizsgálatokat kíván.

Az ajánlatban szereplő vizsgálatok nemzetközi ajánlások alapján végzett professzionális szűrőtesztekkel történnek, melyek nagy érzékenységgel képesek kimutatni még a tünetek előtt a fennálló problémát, ezért érdemes mihamarabb élni velük!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gellért Medical Labor

A vizsgálatra kizárólag online bejelentkezéssel lehet időpontot foglalni: https://idopont.gellertlabor.hu/

Az időpont legkésőbb 3 munkanappal előtte mondható le, amennyiben nem kerül időben lemondásra, a következő alkalommal 2.000 Ft plusz költség kerül felszámításra, melyet a helyszínen készpénzben kell kifizetni.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Gellért Medical Labor
1114 Budapest,
Kemenes u. 4., fszt. 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Hasi ultrahang vizsgálat, a belső szerveid állapotának ellenőrzése a Benyovszky Orvosi Központban

Hasi ultrahang vizsgálat, a belső szerveid állapotának ellenőrzése a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

21 000 Ft

6 100 Ft

Kedvezményes ár:

14 900 Ft

29%

Hátralévő idő:

5 nap 15:48:26

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Enterográfiás kontrasztanyagos MR vizsgálat,  a betegbarát Radivert MR klinikán

Enterográfiás kontrasztanyagos MR vizsgálat, a betegbarát Radivert MR klinikán

Érték:

Megtakarítás:

78 900 Ft

10 000 Ft

Kedvezményes ár:

68 900 Ft

13%

Hátralévő idő:

10 nap 15:47:21

Vásárlók száma: 23

Megkaptuk a kedvezményt!

VÉKONYÍTOTT LENCSÉS komplett  szemüvegkészítés, választható kerettel, látásvizsgálattal

VÉKONYÍTOTT LENCSÉS komplett szemüvegkészítés, választható kerettel, látásvizsgálattal

Érték:

Megtakarítás:

47 360 Ft

31 370 Ft

Kedvezményes ár:

15 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

9 nap 15:47:22

Vásárlók száma: 55

Megkaptuk a kedvezményt!