Láz, visszatérő fertőzések, fájdalom gyötör? Gyulladás kimutatására szolgáló laboratóriumi szűrőcsomag, grafikai leletmagyarázóval, a Gellért Medical Laborban

Láz, visszatérő fertőzések, fájdalom gyötör? Gyulladás kimutatására szolgáló laboratóriumi szűrőcsomag, grafikai leletmagyarázóval, a Gellért Medical Laborban

A gyulladás a szervezetben az immunrendszer fertőzésre vagy belső-külső „támadásra” adott láncreakcióban zajló válasza. Jelezheti duzzanat, vöröses színelváltozás egy adott területen, de fájdalom, melegség és rosszabb esetben az érintett szerv funkció zavara is. Azonban, ha szabad szemmel nem látható helyen van, nehezebben azonosítható és számtalan kellemetlen szövődménnyel járhat, ezért tünetek esetén mindenképpen ajánlott a kivizsgálás. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

30 500 Ft

17 510 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

57%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.11.02. - 2018.02.10.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló gyulladás kimutatására szolgáló laboratóriumi szűrőcsomag, grafikai leletmagyarázóval

A lelet elkészülési határideje 7-10 munkanap.

Szakértői kiértékelés a helyszínen 4000 Ft-ért kérhető.

Fontos információ az időpontfoglaláshoz:

A labor decemberben zárva lesz, ezért idén november 25-ig lehet időpontot foglalni. Ha valaki esetleg addig nem talál már időpontot, akkor november közepétől foglalhat a 2018 január 8.-a utáni időpontokra.

Egészségpénztári információ: Tempo EP, AXA EP, Generali Providencia EP, MKB EP, Patika EP, Új Pillér EP, Dimenzió EP, Vasutas EP, OTP EP, Vitamin EP, Aranykor EP, Medicina EP, Allianz EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Szinte biztos, hogy a tüneteid hátterében valamilyen gyulladás áll. Ez esetben ajánlatunk neked szól.

Most egy olyan professzionális laborvizsgálaton vehetsz részt a Gellért Medical Laborban, ami a gyulladások kimutatására szolgál.

A vizsgálatokkal a meglévő gyulladások meglétét ill. azok mértékét tudják kimutatni, a gyulladás helyzete, vagyis, hogy hol található a szervezetben, ezzel a vizsgálattal nem mutatható ki.

Viszont utóbbi a kezelés szempontjából nem szükséges, mert a gyulladásos paraméterek eltérései alapján, a kontroll mérések, a panaszok ismeretében a szakorvosok már kellő információval rendelkeznek ahhoz, hogy a probléma kezelését megkezdjék, és a diagnózist felállítsák. 

A vérvételi csomag tartalma: 

FONTOS TUDNI: Amennyiben a grafikai leletmagyarázó mellé szakértői kiértékelést is szeretnél, a helyszínen, a bónon felül 4000 Ft-ért megteheted. A vizsgálatok elkészülési határideje 7-10 munkanap, szakértői kiértékeléssel 10-14.

Amit érdemes tudni a gyulladások kimutatására szolgáló laborvizsgálatról

A vizsgálatok során olyan paramétereket vizsgálnak, melyek a gyulladás során eltérést mutathatnak, továbbá autoimmun eredet is sejthető lehet. A gyulladás a szervezet védekező mechanizmusának fontos alapeleme. Működése során egyszerre többféle elhárító rendszer is aktiválódik: ilyen például az immunrendszer sejtes és ellenanyagos immunitás rendszere, a gyulladáscsökkentő anyagok felszaporodásáért felelő rendszer és a véralvadási rendszer. A gyulladás egy nagyon összetett, komplex folyamat, ami egyszerre jelenti több kisebb alrendszer beindulását. 

Ennek eredménye az, hogy az adott területen - ahol maga a gyulladás történik - felszaporodnak az adott gyulladásra jellemző sejtek (amelyek legtöbbször fehérvérsejtek). A gyulladást az immunrendszer aktivizálódása váltja ki, oka pedig többféle lehet. Ez leggyakrabban valamilyen kórokozó, de lehet akár valamilyen sérülés, belső vagy külső ártalom. Előfordulhat az is, hogy a szervezet hibás felismerés miatt fordul saját maga ellen (valamilyen autoimmun betegség, így például a sok ízületi gyulladás miatt). 

A vérből több laboratóriumi eltérés is kimutatható. A gyulladás megállapítását a tünetek - például láz, esetenként fájdalom és tapintható duzzanat, meleg tapintat, károsodott funkció - megállapítása, szemrevételezése után vérvétel segíti.

További paraméterek 20% kedvezménnyel igényelhetőek: Ferritin; CEA / máj, epeutak, hasnyálmirigyrák, vastagbélrák felismerésére szolgál; AFP / májdaganatok, áttétek; Immunglobulinok (IGG, IGM, IGA). 

Jó hír! Ha a vérvétel nem mutat ki eltérést, akkor nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy a szervezetedben nincs komolyabb gyulladásos folyamat. Menj biztosra, kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gellért Medical Labor

A vizsgálatra, online bejelentkezéssel lehet időpontot foglalni: idopont.gellertlabor.hu

(Az időpont legkésőbb 3 munkanappal előtte mondható le, amennyiben nem kerül időben lemondásra, a következő alkalommal 2.000 Ft plusz költség kerül felszámításra, melyet a helyszínen készpénzben kell kifizetni.)

A labor épülete előtt közvetlen parkolási lehetőség van. Más kedvezménnyel nem összevonható. A bónodat kérjük, nyomtasd ki, és vidd magaddal a vizsgálatra.

Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 8.30-16.30, Pénteken: 8.30-15.00 

WEBOLDAL

Beváltás helye

Gellért Medical Labor
1114 Budapest,
Kemenes u. 4., fszt. 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Bőrfiatalító Thermage M rádiófrekvenciás kezelés

Bőrfiatalító Thermage M rádiófrekvenciás kezelés

Érték:

Megtakarítás:

12 500 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

2 490 Ft

80%

Hátralévő idő:

0 nap 17:08:33

Vásárlók száma: 83

Megkaptuk a kedvezményt!

3 pontos inzulinrezisztencia vizsgálat
1 alkalmas Erickson-féle hipnózis kezelés az Arany Nap Életmód Központban

1 alkalmas Erickson-féle hipnózis kezelés az Arany Nap Életmód Központban

Érték:

Megtakarítás:

12 000 Ft

6 010 Ft

Kedvezményes ár:

5 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

8 nap 17:08:25

Vásárlók száma: 18

Megkaptuk a kedvezményt!