Lejárt!

Gyermekáldást most azonnal! Terhességvédő GénTeszt professzionális génkutató intézettől: Teherbe esési, terhesség alatti komplikáció esélyei, kockázatok vizsgálata, meddőség + Részletes lelet 25.980 Ft helyett 12.900 Ft!

Gyermekáldást most azonnal! Terhességvédő GénTeszt professzionális génkutató intézettől: Teherbe esési, terhesség alatti komplikáció esélyei, kockázatok vizsgálata, meddőség + Részletes lelet 25.980 Ft helyett 12.900 Ft!

Mint azt már tudjuk, a gyereket nem a gólya hozza… Bár sok olyan szerencsés pár van, akikhez mesebeli könnyedséggel köszönt be a gyermekáldás. És sajnos egyre többen vannak olyanok is, akik életük legnagyobb „munkájának” érzik, hogy gyermekük foganhasson.

Érték:

Megtakarítás:

25 980 Ft

13 080 Ft

Kedvezményes ár:

12 900 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.10.01. - 2013.12.02.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló Terhességvédő Genetikai csomag:
Mintavételi eszköz
A vizsgálatkérő adatlap 
Tájékoztató

Kimutatja, hogy melyik véralvadási anyagcsere típushoz tartozol, amely alapján a teherbe esés, és a terhesség alatti komplikációk kockázatai megelőzhetőek:

A vizsgálat eredménye alapján egyénre szabott javaslatokat lehet tenni a terhesség alatt kialakuló komplikációk tényleges és biztonságos elkerülésére.

A genetikai csomag tartalmazza a mintavételi eszközt (a mintavétel szájnyálkahártyáról történik), a vizsgálatkérő adatlapot és a tájékoztatót.

Átvehető postai úton vagy időpont egyeztetés után a Nagy Gén központ ügyfélszolgálatán.

A lelet kiküldése a minta beérkezésétől számított 5-8 munkanap.

A kapott eredménnyel kapcsolatban, időpont egyeztetés után, kérhető személyes tanácsadás Dr. Nagy Zsolt (PhD) biológustól, a multidiszciplináris orvostudomány doktorától.

Korosztályra való tekintet nélkül elvégezhető vizsgálat!

 

Részletes leírás

A rohanó világ egyre több kihívást állít a nők, a férfiak és a párkapcsolatok elé: ma a legtöbben sokkal több munkával tudják megteremteni a megélhetésüket, arról nem is beszélve, hogy karrierorientált, stressztől telített mindennapokat élünk. A nők is egyre később veszik rá magukat, hogy szüljenek, családot alapítsanak. A fogyasztói társadalom nem kedvez a kapcsolatoknak sem, így sok esetben olyan könnyen cserélünk párt, mint, ahogy egyik gyorsétteremből a másikba megyünk át.

De ha végre sikerül rátalálnunk arra az emberre, akivel el tudjuk képzelni az életünket, akkor felerősödik bennünk a vágy a gyermekvállalás iránt is. A baj csak az, hogy a stresszes, egészségtelen, túlhajszolt életmód, és a túlzásba vitt fogamzásgátlás addigra csökkentheti a teherbeesés lehetőségét.

Már attól elérzékenyülsz, hogy meglátsz egy gyerekcipőt a kirakatban?
Pároddal már próbálkoztok egy ideje, de sikertelenül?
Korábban meddőséget állapítottak meg nálad?

Ne keseredj el! Mai bónunk segít Nektek abban, hogy számotokra is zökkenőmentes legyen a gyermekvállalás! Ez a bónunk a szerelmeseknek, a gyermekvállalás előtt állóknak kedvez. Egy terhességvédő genetikai csomaggal igyekszünk segíteni Nektek, hogy a boldogságotok egy kisbabával is teljesebb legyen!

A babavárás egy különleges állapot, mely alapvetően befolyásolja a női szervezetben zajló anyagcsere folyamatokat. Tudományos tény, hogy bizonyos véralvadási anyagcsere típushoz tartozó nők esetében megnő a terhesség kialakulását és lezajlását befolyásoló komplikációk kockázata, amely akár meddőséget is okozhat. Meddőség esetén az anyagcsere folyamatok következtében megszakadhat a kapcsolat a beágyazódó vagy már beágyazott embrió és az édesanya között. Szerencsére ez a folyamat megelőzhető!

Többek között ebben segít ez a bón, mivel, ha a genetikai vizsgálat eredménye ismert számotokra és szakorvosotok számára, megtehetitek a szükséges óvintézkedéseket, hogy ez a baj ne történhessen meg Veletek. A terhességvédő geneteikai csomaggal minden terhesség előtt álló, vagy meddőségi problémával küzdő Hölgy információt kap a saját magára jellemző véralvadási anyagcsere típusról.

A vizsgálat során személyre szabott tanácsot is kapsz, hogy a lehető legbiztosabban elkerülhesd a terhesség kialakulását és lezajlását befolyásoló komplikációkat. Nem kell aggódnod, a vizsgálat abszolút fájdalommentes, mindössze szájnyálkahártya mintavételt igényel. A genetikai vizsgálat csomag tartalmazza a mintavételi eszközt, a vizsgálatkérő adatlapot és a tájékoztatót. A lelet a minta beküldésétől számított 5-8 munkanapon belül meg is érkezik.

Mivel az emberi DNS molekulában vannak olyan területek, melyek szintén befolyásolják a gyermekvállalást, és a leendő gyermek örökítő anyaga a szülők örökítő anyagának kombinációjaként keletkezik, mindkét szülő esetében ajánlott a genetikai kivizsgálás elvégzése a gyermekvállalás előtt. Különösen abban az esetben, ha korábban meddőségi problémát állapítottak meg.

A Nagy Géndiagnosztikai laborban a genetikai vizsgálatok során olyan területeket ellenőriznek az örökítő anyagban, melyek a szülőknél ugyan látható egészségügyi problémát nem okoznak, de a gyermekvállalást akadályozhatják. A géntesztek óriási áttörést jelentenek, eredményeik ismeretében a láthatatlan „betegség” kezelése gyökeresen megváltoztathatja a teherbeesés előkészületeit és folyamatát pozitív értelemben. Az eredményektől nem kell tartanotok, mert mindenképpen segítik a gyermekáldást!

Akiknek mindenképp javasolt a génteszt elvégzése:

A kicsi fejlődése során, élete szorosan egybeforr az anya életével, szerveinek működésével. Éppen ezért nagyon fontos a baba számára az anya anyagcsere folyamatának egészséges mederbe terelése. Amennyiben az édesanyánál különleges, akár láthatatlan anyagcsere problémák merülnek fel, az a növekedő embrió számára kiemelt kockázatot jelent, mely folsav anyagcsere problémához, vagy akár vetéléshez is vezethet.

A genetikai teszt elvégzése mellett szól az is, hogy a teszt eredményei segíthetik az adott szülész-nőgyógyász szakorvost abban, hogy egyénre szabott terhes gondozási tervet határozhasson meg a számodra, annak érdekében, hogy a Te és a magzat egészségét megóvja. A teherbeesés előtt fontos megismerni az édesanya folsav anyagcsere és véralvadási jellemzőit, hiszen a vetélés emelkedett kockázatát az első 12 hétben sok esetben a véralvadási zavarok erősítik fel.

A magzat fejlődésének tudományos ismeretében pontos heti lebontásban meghatározhatóak azok a védőintézkedések, melyek MAXIMÁLIS BIZTONSÁGOT nyújtanak az áldott állapot során!

Meddőség esetén a genetikai vizsgálat elvégzése szintén indokolt. A meddőség legfőbb genetikai okai lehetnek a következők:

A Férfi Gyermekvállalási Genetikai Csomag elvégzése során megvizsgálják a hímivarsejt keletkezését- és érését befolyásoló genetikai tényezőket. A férfi meddősége leggyakoribb okai között szerepelnek:

A Nagy Géndiagnosztika kutatásai révén ezeket a vizsgálatokat teljes körűen el tudja látni, és kimagaslóan jó arányban képes a korábban meddőnek minősített édesanyáknak reménnyel szolgálni!
Bízunk benne, hogy bónunk révén Hozzátok is beköszönt majd a gyermekáldás!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Nagy Gén Diagnosztika Kft. 

Előzetes Időpont egyeztetés ELENGEDHETETLEN:
+36 (30) 210 61 67,
Időpont foglalás lehetséges a www.nagygendiagnosztika.hu oldalon is.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1052 Budapest
(pontos címet időpont egyeztetésnél kapnak!)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Digitális panoráma röntgen, fogorvosi konzultációval, és teljes körű kinyomtatott, hazavihető kezelési tervvel

Digitális panoráma röntgen, fogorvosi konzultációval, és teljes körű kinyomtatott, hazavihető kezelési tervvel

Érték:

Megtakarítás:

7 990 Ft

5 000 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

63%

Hátralévő idő:

3 nap 19:25:50

Vásárlók száma: 55

Megkaptuk a kedvezményt!

Kolon-hidroterápia orvosi konzultációval, a Móricz Zsigmond körtéri Arthro Komplex Gyógyközpontban

Kolon-hidroterápia orvosi konzultációval, a Móricz Zsigmond körtéri Arthro Komplex Gyógyközpontban

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

5 010 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

25%

Hátralévő idő:

4 nap 19:25:49

Vásárlók száma: 44

Megkaptuk a kedvezményt!

5 alkalommal 30 perces Infrashape Horizontal edzés előleg

5 alkalommal 30 perces Infrashape Horizontal edzés előleg

Érték:

Megtakarítás:

19 950 Ft

15 750 Ft

Kedvezményes ár:

4 200 Ft

79%

Hátralévő idő:

5 nap 19:26:48

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!