A természetes szépség összetevői egyetlen kezelésben! Selvert Thermal – Arckezelés: Alpi rózsa őssejt terápia csigaproteinnel

A természetes szépség összetevői egyetlen kezelésben! Selvert Thermal – Arckezelés: Alpi rózsa őssejt terápia csigaproteinnel

Ébredés, zuhany, kávé, reggeli, indulás, gyerekek elhelyezése, munka, meetingek, bevásárlás, gyerekek hazavitele, vacsora, lefekvés, ébredés, indulás... A rutin amilyen hasznos, legalább annyira lehangoló tud lenni. Olyan, mint egy lefolyócső, ami percenként viszi magával az életünket, a fiatalságunkat. Törd meg a monotonitást és szánj időt magadra: Ajánlatunktól új erőre kapsz, és az arcvonásaid is kisimulnak. Olvass tovább, mert lentebb várnak a pontos részletek!

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, és BARÁTSÁG-GARANCIÁval is.

Érték:

Megtakarítás:

15 800 Ft

4 810 Ft

Kedvezményes ár:

10 990 Ft

30%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.05.20. - 2019.08.05.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló Kozmetika Selvert Thermal – Arckezelés 

 A bón pontos tartalma:

Javaslat: A kezelés már 25 éves kortól csodákat művel a bőrrel. A kívánt hatás érdekében érdemes kúraszerűen alkalmazni, akár 2 hetente, és havonta egy ismtélő kezeléssel. Problémakörtől függ az eredmény látványossága, de már egy kezelés is meggyőző eredményekkel járhat. A helyszínen minden kérdésedre választ kapsz a szakemberektől erre vonatkozóan.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu) 

Miért gondolnánk luxusként a természetesen szép és egészséges arcbőrre? Szerencsére napjainkban a szépségipar számos olyan technológiát és összetevőt bevet, melyek révén valóban jelentősen késleltethetjük az idő múlásának és a környezeti ártalmak jeleit az arcvonásainkon.

Az aktuális ajánlatunk részét képező 1 fő részére szóló Kozmetika Selvert Thermal – Arckezelés olyan tű nélküli, kényeztető kozmetikai megoldást kínál, ami egyszerre képes óvni a bőrünket a külső környezeti hatásokkal, városi ártalmakkal szemben, miközben aktiválja a bőrsejtek megújulását, ezáltal távol tartja tőlünk az öregedés látványos jeleit. Már 25 éves kortól ajánljuk! 

A kezelés nem más, mint az Alpi rózsa őssejt terápia csigaproteinnel, vagyis két szuper hatóanyaggal vértezheted fel az arcőrödet egyszerre a professzionális Lavender Medical&Beauty&Manicure Szalonban: az Alpi rózsa őssejt kivonattal és csigaproteinnel.

A kezelés során alkalmazott hatóanyagokról

A Kozmetika Selvert Thermal – Arckezelés tartalma:

Állj ellent a rutinnak, és ne hagyd lecsorogni a lefolyón a fiatalságodat! Itt az alkalom, hogy időt szánj arra, hogy időt nyerj, kérd a bónt még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Lavender Medical&Beauty&Manicure

Bejelentkezni az alábbi telefonszámon lehet: +36 (30) 222-3264;
Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10.00-20.00; Parkolási lehetőség: a Mammut üzletház parkolójában és/vagy a környező utcákban

WEBOLDAL

Beváltás helye

1024 Budapest,
Retek u. 14. (Parkolási lehetőség: a Mammut üzletház parkolójában és/vagy a környező utcákban)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Onkológiai tanácsadás Dr. Székely Judit onkológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban
Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

20 640 Ft

Kedvezményes ár:

3 360 Ft

86%

Hátralévő idő:

0 nap 4:41:27

Vásárlók száma: 34

Megkaptuk a kedvezményt!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek