Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Távozz tőlem akne, bőrgomba, tűzfolt, ekcéma, pikkelysömör! Általános bőrgyógyászati vizsgálat + orvosi konzultáció + receptírás…

Távozz tőlem akne, bőrgomba, tűzfolt, ekcéma, pikkelysömör! Általános bőrgyógyászati vizsgálat + orvosi konzultáció + receptírás…

Nyáron sokaknál jelentkezhet napallergia. Ez esetben a bőr pigmentáltsága nem elég intenzív az UV-sugarakkal szemben. A melegkiütés szintén jellemző jelenség a meleg évszakokban, ahogyan a bőrgomba is szeret ilyenkor megtelepedni. Bármilyen bőrprobléma is keseríti meg számodra az ősz-kezdést, ajánlatunk segít diagnosztizálni, és ezáltal orvosolni azt. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

3 100 Ft

Kedvezményes ár:

6 900 Ft

31%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.09.07. - 2015.11.16.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló általános bőrgyógyászati vizsgálat (kb. 30 perc)
Orvosi konzultáció
Vizsgálat 
Receptírás (termék javaslat). 

A vizsgálatot Dr. Szalkai Iván bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, a hagyományos kínai gyógyászat és az ayurveda gyógyászat szakértője végzi és az alábbi problémákkal tudsz fordulni hozzá: körömgomba, egyéb gombás betegségek; akne, gyulladt bőr; rosacea, tűzfolt; pikkelysömör; ekcéma; tyúkszem. 

Egészségpénztári információk: Axa EP, Adoszt EP, Aranykor EP, Tempo EP, K&H EP, Dimenzió EP, Generali EP, Posta EP, OTP EP, Honvéd EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A bőrünk a lehető legnagyobb felületen érintkezik a külvilággal, így nem csoda, hogy annak hatása van rá, folyamatos külső „támadások” érik: fertőzések, baktériumok, UV-sugárzás, vírusok és egyéb káros környezeti hatások.

Egy idő után elgyengül a védelme, és védtelenebbé válik az említett tényezőkkel szemben. Többek között ennek a ténynek köszönhető, hogy napjainkban egyre többen küzdenek valamilyen kellemetlen bőrbetegséggel.

Most egy szakszerű, általános bőrgyógyászati vizsgálatra invitálunk a Vita-Pharm Magánklinikára, ahol az orvossal való konzultációt, a vizsgálatot, valamint a receptírást (termék javaslatot) is megkapod a személyes bőrgyógyászati jellegű problémádra.

A vizsgálatot professzionális körülmények között veheted igénybe, és Dr. Szalkai Iván bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, a hagyományos kínai gyógyászat és az ayurveda gyógyászat szakértője végzi.

Hagyd abba a találgatást a tükör előtt, mert saját kútfőből legtöbbször csak növelheted a problémát. Bízd szakemberre a megoldást!

Az alábbi problémákkal is fordulhatsz hozzá: körömgomba, egyéb gombás betegségek; akne, gyulladt bőr; rosacea, tűzfolt; pikkelysömör; ekcéma; tyúkszem. 

Gombás fertőzések

Gombásodás legtöbbször a szőrtüszők környékén, a hajon és a köröm területén jelentkezik, és igen makacs fertőzést jelent. Elsősorban a bőrfelszínt támadják meg, de bizonyos esetekben a mélyebb szövetekig hatolhatnak. Az antibiotikumos kúrák, a legyengült immunrendszer, a hormonális problémák, az elhízás a cukorbaj hajlamosíthatnak a gombás fertőzésekre.

Akne

Ötből négy embernél legalább egyszer kialakul aknés bőrprobléma a 12-24 éves korosztályban. Ugyanakkor bármely életkorban megjelenhet ez a gyakori bőrbetegség, ami során a pórusok eltömődnek, göbösödő pattanások alakulhatnak ki, amik akár hegesedést is eredményezhetnek.

Rosacea

Szintén gyakori bőrbetegség, ami elsősorban a 30-as éveikben járó hölgyeket sújtja, de extrám típusai (borvirágos orr) a férfiaknál is gyakoriak.

Bőrpanaszok esetén az otthoni kezelés, a szakszerűtlen ápolás sokkal nagyobb problémákhoz és szövődményekhez, maradandó hegekhez vezethet. Bármilyen bőrtüneted is van, azzal mindenképpen fordulj bőrgyógyász szakorvoshoz mihamarabb, mert az időben elkezdett, szakszerű segítség csodákra képes.

Szabadulj meg gyötrő bőrproblémáidtól időben, maradandó hegek nélkül, és kérd mihamarabb ezt az ajánlatot!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Vita-Pharm Magánklinika

Kezelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55

Rendelési idő: Kedd és Csütörtök 14:00-tól 19:00-ig.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1148 Budapest,
Vezér utca 156.
(Egressy út - Vezér utca sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Általános bőrgyógyászati kivizsgálás a a Benyovszky Orvosi Központban

Általános bőrgyógyászati kivizsgálás a a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

30 900 Ft

4 000 Ft

Előleg:

5 400 Ft

13%

Hátralévő idő:

2 nap 12:50:46

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

23 100 Ft

Előleg:

14 900 Ft

28%

Hátralévő idő:

4 nap 12:49:44

Vásárlók száma: 175

Megkaptuk a kedvezményt!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

22 500 Ft

5 000 Ft

Előleg:

3 300 Ft

22%

Hátralévő idő:

7 nap 12:49:41

Vásárlók száma: 45

Megkaptuk a kedvezményt!