Az első ráncok megjelenésétől: Skin perfusion orvosi kozmetikai eljárás tű- és fájdalom nélkül: 1,5 óra teljes arc-regenerálás, csúcsminőségű, koncentrált összetevőkkel!

Az első ráncok megjelenésétől: Skin perfusion orvosi kozmetikai eljárás tű- és fájdalom nélkül: 1,5 óra teljes arc-regenerálás, csúcsminőségű, koncentrált összetevőkkel!

Az életkor talán soha nem volt olyan relatív fogalom, mint napjainkban: Van, aki már 20 évesen 10 évvel öregebbnek néz ki, és van, aki 60 évesen ugyanennyit letagadhat. A tudatos szépségápolás és a minőségi kezelések hosszú távon is kifizetődnek. Az sem mindegy, milyen kedvvel nézünk a tükörbe. Az ajánlatunkban szereplő arckezelés olyan csúcsminőségű hatóanyagot dolgoz a bőrbe, ami miatt maga az eljárás már orvosi kozmetikának számít. Olvass tovább, és tudj meg minden fontos részletet!

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

10 410 Ft

Kedvezményes ár:

15 590 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.06.17. - 2019.08.30.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló kozmetológiai arckezelés, Skin perfusion, koncentrált összetevőkkel (kb. 1,5 óra)

A kezelést Filorga cégnél oktatott és vizsgázott professzionális képzésben részesült szakember végzi.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu) 

A Budapest II. kerületében található Lavender Medical&Beauty&Manicure szalonban egyszerre kapnak helyet a különböző orvos esztétikai szolgáltatások, és a legújabb kozmetológiai vívmányok. Itt a szakma legjobbjaira bízhatod a megjelenésedet, szépségedet.

Aktuális ajánlatunk révén 1 fő részére szóló kozmetológiai arckezelésre, Skin perfusion kezelésre invitálunk ide. A professzionális kezelés során olyan koncentrált összetevővel dolgoznak a szakemberek, amely az első francia esztétikai bőrgyógyászati laboratórium csúcsminőségű kozmetológiai készítménye. Az említett hatóanyag miatt ez az eljárás már orvosi kozmetikának számít - ezt takarja a kozmetológiai kifejezés is.

A Skin perfusion arckezelés lépései 

Tisztítás 

Speciális arctejjel megtisztítják a bőröd és megszabadítják a smink maradványaitól is. A tisztítás során használt arctej valamennyi bőrtípusra kiválóan alkalmazható. Összetevői: hyaluronsav, sminklemosó anyagok, Panthenol-D /B5 vitamin/. Az arctejes tisztítást tonizálás követi, olyan toner révén, ami tökéletesíti a sminkeltávolítást .Szintén valamennyi bőrtípusra alkalmazható. Összetevői: hyaluronsav+hidro-szacharin, tisztító hatású anyagok. A komplett arctisztítás egyszerre hidratálja és tonizálja a bőrödet.

Peeling

Attól függően, hogy a szakember melyik peelinget ítéli meg a bőrtípusodhoz legmegfelelőbbnek az alábbi peelingek jöhetnek szóba a tisztítást követően:

Modelláló masszázs 

A teljes mértékben a bőrödre szabott peelingezést egy olyan alulról felfelé történő speciális masszázs követi, mely az arcod szerkezetének tömörítését segíti elő a bőrtípusodnak megfelelő szérummal és szemkörnyékápolással egyben.

Arcmaszk felhelyezése 

A masszázs révén a bőröd befogadóbbá válik a hyaluronsav tartalmú, fiatalító, hidratáló arcmaszk hatóanyagára.

A Skin perfusion kezelés lezárása: A kezelés után az újjáélesztett arcbőrödet UV-védelemmel és a városi káros anyagok elleni védelemmel is ellátja a szakember, mielőtt a szalonból az utcára lépnél.

Az összesen 1,5 órás csúcsminőségű arckezelést Filorga cégnél oktatott és vizsgázott professzionális képzésben részesült szakember végzi, így garantáltan jó kezekben leszel.

Már az első ráncok megjelenésétől, kortól és nemtől függetlenül imádnivaló kezelés, amit nem érdemes kihagyni. Különösen nem ennyire jó áron! Csapj le rá!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Lavender Medical&Beauty&Manicure

Bejelentkezni az alábbi telefonszámon lehet: +36 (30) 222-3264;
Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10.00-20.00;
Parkolási lehetőség: a Mammut Üzletház parkolójában és/vagy a környező utcákban

WEBOLDAL

Beváltás helye

1024 Budapest, Retek u. 14. (Parkolási lehetőség: a Mammut Üzletház parkolójában és/vagy a környező utcákban)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

7 010 Ft

Kedvezményes ár:

11 990 Ft

37%

Hátralévő idő:

4 nap 23:46:53

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Here ultrahang vizsgálat a MyDoctor Egészségközpontban

Here ultrahang vizsgálat a MyDoctor Egészségközpontban

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

3 010 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

19%

Hátralévő idő:

2 nap 23:46:55

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban