Tej, búza, tojás, hús,...: Kerülnöd kellene őket? Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával, vagy 2 bónnal 60 ételmintával + Tanácsadás (sz.e.)

Tej, búza, tojás, hús,...: Kerülnöd kellene őket? Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával, vagy 2 bónnal 60 ételmintával + Tanácsadás (sz.e.)

A görcsölő gyomor, a szüntelen puffadás, a hevesen dobogó szív, a tartósan fennálló köhögés, sőt a vissza-visszatérő bőrtünetek hátterében is ételérzékenység állhat. Összetéveszthető az ételallergiával, és kivizsgálás nélkül magában hordozza a félrekezelés veszélyét, pedig az ételintolerancia pontos diagnózis után tünetmentessé tehető!

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, és BARÁTSÁG-GARANCIÁval is.

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

16 500 Ft

Kedvezményes ár:

18 500 Ft

47%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.06.06. - 2019.06.30.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat 30 ételmintával, lelettel, kiértékeléssel, szükség esetén tanácsadással

Lényeges: A bónért egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a vizsgálat után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárral: MKB EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

(A 30 leggyakoribb és a +30 ételminta listája a galériában)

Nehéz elképzelni, hogy a gyerekkorunk óta szeretett ételek okozhatják minden problémánkat, legalábbis a kínosabbakat. Bizonyos tápanyagokra, összetevőkre ugyanis érzékenyen reagálhat a szervezetünk. A tünetek a kellemetlentől egészen a fájdalmasig terjedhetnek. 

Mivel a szimptómák alapján nehezen különíthető el az ételintolerancia az ételallergiától, mindenképpen érdemes orvosi segítséget kérni. Például a napjainkban előtérbe került egyre több embert érintő laktóz- és gluténérzékenység is ételintolerancia. 

Előfordulhat, hogy valaki már réges-régen szenved egy tünettől, anélkül, hogy tisztában lenne azzal, hogy ételérzékenység okozza, ami ráadásul könnyen orvosolható is lenne.

A következő tünetek utalhatnak ételintoleranciára: 

A tünetek kiváltó oka lehet az élelmiszer maga, vagy a magas hisztamin tartalma, vagy a hisztamin felszabadító képessége, illetve az élelmiszerek feldolgozása, érlelése, tartósítása során felszabaduló biogén aminok, valamint a tartósítószerek, adalékanyagok. 

Most kiderítheted, mi a megfelelő számodra, és mi nem az!

Ezzel az ajánlattal egy részletes ételintolerancia vizsgálaton vehetsz részt, melyet vérből végez 1 bónnal 30 ételmintával, vagy 2 bónnal 60 ételmintával (a pontos listák a Galériában) az Orvosi Diagnosztika Központ laborvezető főorvosa, Dr Sanih Loai közreműködésével, aki több mint 20 éve praktizál, a kvalitásához érdekes adalék, hogy a 2014-es Astellas-díjas Laboratórium szakdolgozói csoport vezetője. Az intoleranciát okozó élelmiszert a szérumból az ALLEISASCREEN tesztekkel mutatja ki, a megemelkedett IgG4 szint alapján.

Hogyan végzik a vizsgálatot, és hogyan gyógyítható az ételintolerancia? 

Vérvétel után(csak pici mennyiség kell hozzá) a laboratórium a vért lecentrifugálja, majd a szérumból a tesztmetódusnak megfelelően elvégzi a vizsgálatot. A kapott teszteredmény kiértékelése után a Főorvos úr megkapja a leletet, amely tartalmazza a kvantitatív (mennyiségi), RAST osztályba sorolt és szöveges eredményt is.

Fontos: A Főorvos úr az anamnézis, és a diagnosztikai eredmények alapján javaslatot tesz a megfelelő étrendre, amely betartása mellett hamar tünetmentesség érhető el.Ez az úgynevezett  eliminációs diéta, amely azt jelenti, hogy a kérdéses élelmiszert ki kell iktatni az étrendedből az ajánlott időtartamra (minimum 3 hónapra).

Kérd a vizsgálatot, hogy mihamarabb gond nélkül falatozhass!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

A vizsgálatra ezen a számon tudsz időpontot egyeztetni hétfőtől-péntekig délelőtt: +36 (20) 982 8175

(a vizsgálatra éhgyomorra kell érkezni)

Vérvétel időszaka: hétfő, szerda délelőtt 

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi Diagnosztika
1067 Budapest, Eötvös u. 16. (az Oktogontól egy utcányira)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Érkatasztrófák elleni ultrahang csomag az Ultrahang Magyarországnál

Érkatasztrófák elleni ultrahang csomag az Ultrahang Magyarországnál

Érték:

Megtakarítás:

59 600 Ft

14 900 Ft

Kedvezményes ár:

44 700 Ft

25%

Hátralévő idő:

0 nap 17:02:25

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.
3 alkalmas Thermolight lézeres zsírbontó kezelés, nyirokmasszázzsal, ajándékkal!

3 alkalmas Thermolight lézeres zsírbontó kezelés, nyirokmasszázzsal, ajándékkal!

Érték:

Megtakarítás:

27 300 Ft

15 400 Ft

Kedvezményes ár:

11 900 Ft

56%

Hátralévő idő:

5 nap 17:02:20

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!