Lejárt

Legyen a mosolyod is egészséges! Ultrahangos fogkőeltávolítás + polírozás + szájhigiéniás tanácsadás = 15.000 Ft helyett 3.990 Ft, 73% engedmény!

Legyen a mosolyod is egészséges! Ultrahangos fogkőeltávolítás + polírozás + szájhigiéniás tanácsadás = 15.000 Ft helyett 3.990 Ft, 73% engedmény!

A fogorvosi rendelők számomra mindig egyet jelentettek a rideg várótermekkel, kiszolgáltatottsággal és a félelemmel a fájdalomtól. Egészen addig, míg el nem jutottam a Smile Art Fogászatára, amiről tudtam, hogy jó hely, mégis minden várakozásomat felülmúlta. Érdekel, mi miatt? Olvass tovább…

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

11 010 Ft

Kedvezményes ár:

3 990 Ft

73%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.06.30. - 2014.09.09.

A Medibon bón tartalma:

Fontos!  Az ultrahangos fogkőeltávolítás nem karcolja a fogzománcot, a fogak felszínét. Speciális polírozó pasztával történik a polírozás, így fogaid ellenállóbbak lesznek a baktériumokkal szemben és azok nehezebben tapadnak meg. A fogakat elsárgító fogkő eltávolításával, fehérebbé és ragyogóbbá válik a fogsor.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Egy fájdalmas ínygyulladáson voltam túl, amit egy másik fogászaton kezeltettem, de az ottani bánásmóddal nem voltam elégedett, ráadásul műtétet javasoltak, amitől meg rettegtem. Ezért profikhoz akartam fordulni, hogy kiderítsem mi a teendő ilyen helyzetben, és mi okozta nálam a problémát, valamint, hogy valóban szükséges-e a műtét. Ekkor mentem a Smile Art Fogászatára.

Miután megvizsgáltak, kiderült, hogy csak el kell távolítani a fogsoromról a megkövesült plakkot, azaz a fogkövet, mert ez az ínyproblémák elsődleges okozója. (Huh, hatalmas volt a megkönnyebbülés, hogy elkerülhettem a kürettálást.)

Az ultrahangos fogkőeltávolítás, mint minden más, szintén nagyon profi és alapos volt a Smile Art-ban, ahol külön oldja a fogászati légkört az orvosok kezelőmaszkjára rajzolt rajzfilm-mosoly.

Ennek a rendelőnek olyan a hangulata, és a fogorvosok olyan kedvesek, figyelmesek, hogy egyszerűen képtelenség félni. Nekem se ment, pedig erősen próbálkoztam. :-)

A művelet abszolút fájdalommentes volt, mert arra is nagyon figyelnek, hogy semmi kellemetlent ne érezz. Miután feltették az i-re a pontot, azaz a fogkőeltávolítást polírozással zárták, olyan tisztának és üdének éreztem a számat, hogy  csak szívből tudtam mosolyogni. 

Ráadásul az a tapasztalatom, hogy sok helyen nem elég alapos a fogkőeltávolítás és a beljebb eső fogak tisztítását kissé elnagyolják, a Smile Art Fogászatán azonban nem így történt. Abszolút jó munkát végeztek, és az eredményt tartóssá tette az alapos polírozás is.

Mióta náluk jártam, azóta jobban szeretem a tükörképemet is.

Ezzel a bónnal ugyanez az élmény juthat Neked is, hiszen most egy ultrahangos fogkőeltávolítással egybekötött szakszerű szájhigiéniás tanácsadás révén Te is visszakaphatod az őszinte mosoly képességét a Smile Art Fogászaton.

A fogak szépségén és a kellemetlen szájszag elkerülésén túl az ínygyulladás megelőzése érdekében is. A sárgásbarnás lerakódás belsejében baktériumok munkálkodnak, ami már önmagában képes krónikus fogágy betegségekhez vezetni. A fogkő elhanyagolásának csúnya és kellemetlen eredménye a fiatalság éveit is megkeserítheti.

Ha hosszú ideig meg szeretnéd őrizni saját fogsorod, nem kérdés, hogy el kell távolítani a fogkövet. Az alapos otthoni ápolással és a fogorvos általi rendszeres fogkőeltávolítással elkerülhető a baj. 

A kismamák és szoptatós anyukák esetében az elhanyagolt szájhigiéniának súlyos következményei lehetnek a magzatra, csecsemőre nézve is! A száj PH értéke átalakul ebben az időszakban, ami az anya fogszuvasodásához és ínygyulladásához vezethet. Ezáltal pedig a baba egészsége veszélybe kerülhet, mert a gyulladást okozó baktériumok a méhlepényen keresztül a magzatot is megtámadhatják!

Egyéni adottságoktól is függ, de általánosságban félévente ajánlott megszabadulni a fogkőtől. A fogkő lerakódásának folyamata gyorsabb és lassabb is lehet, ez többek között az otthoni ápolástól, a táplálkozás minőségétől és a dohányzástól is függ. Az ultrahangos kezelés után szájhigiéniás tanácsadást is kapsz, hogy tartósan őrizhesd fogaid egészségét.

Miután a fogorvos vet egy állapotfelmérő pillantást a fogsorodra, kezdetét veszi a fogkő szakszerű és fájdalommentes eltávolítása. Bár a művelet nem okoz fájdalmat, igény esetén kaphatsz érzéstelenítést is. A Smile Art Fogászati Rendelő fogorvosai és dentálhigiénikusai ún. ultrahangos depurátort használnak a makacs fogkő eltávolítására.

A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcod károsítanák. Mindeközben vízsugárral hűtik a fogaidat. Ezt követően a fogaid felszínét, a tartósan szép végeredmény érdekében simára polírozzák, melynek hatására a fogaid színe akár több árnyalatot is világosodhat.

A polírozásnak köszönhetően ragyogó fogaid ellenállóbbá válnak a lepedékkel, baktériumokkal szemben is. A polírozás során használt paszta védőréteget képez a fogak felszínén, amellyel hosszú ideig garantálják a fogaid épségét és szépségét. A hasznos szájhigiéniás tanácsoknak hála pedig otthon is mindent megtehetsz azért, hogy sugárzóan egészséges mosolyodat sokáig megőrizhesd.

Jó időre elfelejtheted az ínyproblémákat, a kellemetlen szájszagot, a sárgás-barnás barázdált fogakat; végre arról is leszokhatsz, hogy szégyenkezve a szád elé emeld a kezed beszéd közben, és megengedheted magadnak, hogy szívből nevess, ha jó a kedved.

Ezután a kezelés után pedig garantáltan az lesz, mert a Smile Art Fogászatán a mosolynak művészi értéke van. Kérj a bónból, és tapasztald meg Te is, milyen érzés, amikor kellemes a fogászaton…

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Smile Art Fogászati Rendelő

A vizsgálatra és kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges telefonon:
+36 (70) 555 55 54

WEBOLDAL

Beváltás helye

1056 Budapest,
Molnár utca 22-24.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

3 500 Ft

Kedvezményes ár:

31 500 Ft

10%

Hátralévő idő:

13 nap 21:59:31

Vásárlók száma / Kedvezmény:

0/1

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Érték:

Megtakarítás:

50 490 Ft

45 740 Ft

Kedvezményes ár:

4 750 Ft

91%

Hátralévő idő:

10 nap 21:59:34

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Fogászati státusz felmérés a Déli Dental-nál, digitális panorámaröntgen, állapotfelmérés. és kezelési terv

Fogászati státusz felmérés a Déli Dental-nál, digitális panorámaröntgen, állapotfelmérés. és kezelési terv

Érték:

Megtakarítás:

7 990 Ft

5 000 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

63%

Hátralévő idő:

0 nap 21:59:44

Vásárlók száma: 35

Megkaptuk a kedvezményt!