Lejárt

Fogmegmentő akció indul! Hosszan tartó, esztétikai fogtömés egy fogra, egy vagy több felszínre + szakszerű szájhigiéniai tanácsadás 18.000 Ft helyett 5.990 Ft-ért!

Fogmegmentő akció indul! Hosszan tartó, esztétikai fogtömés egy fogra, egy vagy több felszínre + szakszerű szájhigiéniai tanácsadás 18.000 Ft helyett 5.990 Ft-ért!

Vannak bizonyos helyzetek, amikor nem működik a struccpolitika. Ilyen a fogfájás is. Próbálsz nem tudomást venni róla, de az először csak tompa fájdalom fokozatosan eluralja az álkapcsodat, és végül már nem is tudod, hol fáj, csakhogy elviselhetetlen. Persze ez a gyötrelem nem a semmiből jön, hanem egy lyukas fog okozza. Ha nem akarod átlépni a saját fájdalomküszöböd, akkor ez a bón segíthet megelőzni a bajt, és megmenteni a lyukas fogadat.

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

12 010 Ft

Kedvezményes ár:

5 990 Ft

67%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.07.01. - 2014.09.10.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére egy vagy több felszinű tartós esztétikai tömés
egy fogra (helyi érzéstelenítéssel)
Szájhigiéniás tanácsadás

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A fogfájás viszontagságai közepette még az is megváltóként gondol a fogorvosra, aki egyébként retteg tőle. Nem csoda, hiszen sokak szerint ennél a fájdalomnál kevés elviselhetetlenebb érzés létezik. 

Az egész egy apró lyukacskával kezdődik a fogzománcon, amit egészen addig észre sem veszünk, amíg villámcsapássá nem válik minden harapás. Ennél már csak az rosszabb, amikor anélkül kínoz a fájdalom, hogy bármit is rágnánk. Ha lyukas fogaddal nem fordulsz fogorvoshoz, nem csak ezeket a tortúrákat kell kiállnod, de még az is megeshet, hogy egyszerűen elveszted az érintett fogat.

Az a tátongó űr, amit a szádban hagy pedig se nem vonzó, se nem egészséges, hiszen minden fogadra szükséged van egy jóízű nevetéshez, és az ételek maradéktalan elfogyasztásához.

Szerencsére ezzel a bónnal jó helyen, jó áron, profik között mentheted meg a lyukas fogadat, és kerülheted el a későbbi gyötrelmeket. Nem éri meg elveszíteni egy nehezen pótolható fogat, elviselni a hosszú fájdalmat, ha rövid orvoslással meg is mentheted azt.

Most egy vagy több felszínen betömetheted lyukas fogadat a művészi precizitással dolgozó Smile Art Fogászati Rendelőben. Ráadásul esztétikai töméssel, ami, ahogy a nevében is benne van szebb, mint a hagyományos tömések, ami a mosolyod szempontjából sem mindegy.

Az étkezések során a fogak felszínén megtapad az ételmaradvány, mait, ha nem távolítunk el megfelelően (rendszeres és helyes fogmosással az étkezések után), a keletkezett lepedékben baktériumok szaporodnak el, és ezek el kezdik lebontani az ételmaradványt.

Azonban a lebontás során a megjelenő savak kikezdik, és elbontják a fog zománcát is. Ilyenkor lyukad ki a fog, majd a felszínről indult folyamat átjut a zománcon, elpusztítja a puhább dentin réteget is, és ráterjedhet a fogbélre is. Eközben fogszuvasodás alakulhat ki a fogak felszínén, a fogak között és a fogak nyakán. Ez pedig további eróziókhoz, fájdalmas fogakhoz és ínyproblémákhoz vezethet.

A folyamat rendszeres fogorvosi vizsgálattal megelőzhető. Ez azért is szükséges, mert a kezdeti szuvasodás nehezen észrevehető, mivel csak a zománc felszínén történik és fehéres, opálos elszíneződés jelzi. Ezt csak fogorvosi vizsgálattal lehet észrevenni.  Ha edesség fogyasztása közben, vagy hideg levegő belélegzésekor fájdalmat érzel, vagy fekete lyuk tátong a fogadon, akkor ez a folyamat már előrehaladott.

Ez esetben rögtön keresd fel a fogorvost, mert időben történő ellátás esetén, töméssel megmenthető a fog.  Azonban, ha mindezt addig halogatod, hogy már hidegre, melegre heves fájdalommal jelez a fog, főleg éjszaka tartósan sajog, egész nap tompán fáj, akkor már többnyire csak gyökértöméssel menthető meg.

A tömés megkezdése előtt felmérik fogaid állapotát, és Te eldöntheted, melyik fogadat tömjék be a bón részeként. Ezután a helyi érzéstelenítés 2 %-os Lidocain oldattal történik, amit injekció formájában juttatnak a kívánt területre. Ettől nem kell félni, nem fáj, olyan érzés, mintha rágás közben kicsit megkarcolnád az ínyed.

Az érzéstelenítés után kb. tíz perccel, a fogorvos kitisztítja a fogakból a felesleges, elszuvasodott részeket. Ezt nem is érzed. A kialakított üreg mélységétől függően a fogakat alábélelik, az utólagos érzékenység elkerülése végett. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy "szigetelést" helyeznek el a tömés és a fog állománya közé, hogy a "hőhidat" megszüntessék. 

Ezután a felszíneket 40 másodpercig savazzák (ez orvosi szakszó, és nem olyan ijesztő, mint a neve), majd egy vékony ragasztóréteg után a tömést rétegenként felépítik. Ezeket a rétegeket UV lámpával világítják meg, ennek hatására keményedik meg a tömőanyag.  Ezután a tartós tömés felszínét úgy alakítják ki, hogy természetes és kényelmes, a szádban jól illeszkedő legyen. A kész felületet az érdesség elkerülése miatt, szépre polírozzák.

A Smile Art Fogászaton kizárólag esztétikus fogtöméseket készítenek. Ez azt jelenti, hogy a behelyezett tömés színben teljesen megegyezik a fog színével, gyakorlatilag észrevehetetlen, hogy művileg állították helyre a fog folytonosságát. 

A kezeléssel egybekötött szájhigiéniás tanácsadásnak hála, még hosszan megőrizheted immáron ép fogaidat. Mentsd, ami menthető ezzel a bónnal!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Smile Art Fogászati Rendelő

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon:
+36 (70) 555 55 54

WEBOLDAL

Beváltás helye

1056 Budapest,
Molnár utca 22-24.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Teljes körű ortopédiai vizsgálat specialistával, plusz 5 alkalom lökéshullám terápia

Teljes körű ortopédiai vizsgálat specialistával, plusz 5 alkalom lökéshullám terápia

Érték:

Megtakarítás:

72 000 Ft

22 010 Ft

Kedvezményes ár:

49 990 Ft

31%

Hátralévő idő:

10 nap 9:07:19

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Átfogó kardiológiai kivizsgálás csomag, terheléses EKG-val, Dr. Bőhm Tamás kardiológus főorvossal

Átfogó kardiológiai kivizsgálás csomag, terheléses EKG-val, Dr. Bőhm Tamás kardiológus főorvossal

Érték:

Megtakarítás:

61 000 Ft

22 000 Ft

Kedvezményes ár:

39 000 Ft

36%

Hátralévő idő:

11 nap 9:07:18

Vásárlók száma: 27

Megkaptuk a kedvezményt!

Panoráma röntgen konzultációval, és teljes körű hazavihető kezelési tervvel Teleki Dental-nál

Panoráma röntgen konzultációval, és teljes körű hazavihető kezelési tervvel Teleki Dental-nál

Érték:

Megtakarítás:

7 990 Ft

5 000 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

63%

Hátralévő idő:

9 nap 9:08:20

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!