60 perces egyéni gyógytorna, gyógytornász konzultáció után kiválasztható technikával: McKenzie módszer - Schroth terápia - Perifériás idegmobilizáció

60 perces egyéni gyógytorna, gyógytornász konzultáció után kiválasztható technikával: McKenzie módszer - Schroth terápia - Perifériás idegmobilizáció

A gyógytorna eredményes terápiás módszer hátfájás, derékfájás, gerincbántalmak, nyaki fájdalom, lúdtalp, csontritkulás, és más mozgásszervi panasz esetében. Az említett gyötrelmekre a leghatásosabb technikát egy szakszerű gyógytornász konzultáció után választhatod ki. Meglévő fájdalom esetén is igénybe vehető, mert olyan személyre, panaszra szabott mozgások lesznek amik fájdalomcsillapító hatásúak, ráadásul megtanulva, akár otthon is elvégezhetőek.

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

3 500 Ft

Kedvezményes ár:

6 500 Ft

35%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.02.04. - 2020.04.17.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére 1 alkalmas 60 perces egyéni választható gyógytorna: McKenzie módszer, Schroth terápia, Perifériás idegmobilizáció

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen tudnak majd olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az Egészségpénztáraddal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ajánlatunkkal a nívós Újbuda Medical Centerben vehetsz részt egy 60 perces egyéni gyógytornán, amit a panaszaidra leghatásosabb technikával végeznek el.

A kezelést végző gyógytornászról

Turkovics Tímea, gyógytornász. "Egy csodálatos barátnőm hatására lettem gyógytornász, ami azóta az egyik legnagyobb szerelem az életemben. Az, hogy nap mint nap segíthetek másokon, igazán inspiráló és felemelő élmény. 2010 óta foglalkozom kismama tornával, valamint 5 éve segítek a gerincbántalmakkal, alagút szindrómákkal küzdő vendégeimnek."

A 3 választható gyógytorna terápia: McKenzie módszer - Schroth terápia - ​Idegmobilizáció. Nézzük kicsit bővebben mit érdemes tudni róluk.

1. McKenzie módszer

Az egyik legelterjedtebb konzervatív eljárás a gerincbántalmak kezelési technikái közül, ám tévedés azt gondolni, hogy csak gerinc problémákra használható. Derék- és nyaki panaszokon kívül nagyon hatékony, porckorong elváltozások, ízületek pl. váll és térd problémák kezelésére is.

A McKenzie módszer hatásai

Megtanulható, ám fontos megemlíteni, hogy személyre, panaszra szabott a mozdulatsor, és nem egy konkrét gyakorlatsor, ezért például csoportos torna formájában nem is kivitelezhető.

2. Perifériás idegmobilizáció (Neurodinamika)

Egy speciális fogásokat alkalmazó terápiás módszer, amely felszabadítja a letapadt, becsípődött, nyomás alá került végtagi idegeket (perifériás idegek), és hatékonyan csillapítja az idegi eredetű fájdalmakat. A különböző alagútszindrómák mozgásos kezelése.

Az alábbi panaszok orvosolhatók vele:

Az idegmobilizációnál is egy speciális, egyénre és problémára szabott gyakorlatsort gyakoroltat be a gyógytornász, amit otthon tovább használva, még sikeresebbé teszi a kezelést.

3. Schroth terápia

Az egyik leghatékonyabb gyógymód a gerincferdüléses panaszok gyógyítására, és különböző gerincfájdalmak kezelésére is alkalmazzák. 

A Schroth terápia a gerincet a maximális nyújthatóságán keresztül, légzéssel egybekötve beállítja a középpontba, és ebből a korrekciós helyzetből a páciens aktívan indítja meg az izomerősítést, és az izmok nyújtását.

Célja a gerinc deformitásából eredő izom, és ízületi elváltozások, a porckorong-degeneráció csökkentése, a fájdalom elkerülése, a kardiopulmonális teljesítőképesség fokozása, a tüdőfunkció növelése a célzott tréning és borda-mobilizáció segítésével, valamint a törzs kozmetikai korrekciója.

Mindig egyénre szabott, mert mindenki gerince különböző, és nincs két egyforma gerincferdülés!

A Schroth terápia ezekben az esetekben javasolt

Mindhárom technikánál elmondható, hogy a gyakorlatok során olyan mozgásirányokat végzel majd, amelyektől csökkeni fog a feszülés, a zsibbadás, a fájdalom. Kérd most!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Újbuda Medical Center

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges Hétfőtől-vasárnapig: 06:30-20:30 között telefonon: +36 (1) 243- 1010 vagy +36 (1) 203-3211

Rendelési idő: folyamatos

WEBOLDAL

Beváltás helye

Újbuda Medical Center

1116 Budapest,

Fehérvári út 126-128.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

A szervezet vitamin és ásványi anyag ellátottságának laborvizsgálata

A szervezet vitamin és ásványi anyag ellátottságának laborvizsgálata

Érték:

Megtakarítás:

17 700 Ft

7 710 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

44%

Hátralévő idő:

30 nap 13:57:47

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Térdízületi ultrahang vizsgálat lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál
Laboratóriumi pajzsmirigy vizsgálat lelettel,a Gellért Medical Laborban

Laboratóriumi pajzsmirigy vizsgálat lelettel,a Gellért Medical Laborban

Érték:

Megtakarítás:

32 500 Ft

17 510 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

54%

Hátralévő idő:

30 nap 13:57:47

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra