Fel a fejjel! <br />
Hajgyógyászati komplementer góckeresés Joalis-féle módszerrel, diplomás szakembertől a Corvin Medical Orvosi Központban. 

Fel a fejjel! 
Hajgyógyászati komplementer góckeresés Joalis-féle módszerrel, diplomás szakembertől a Corvin Medical Orvosi Központban. 

Egy elmélet szerint a hím oroszlánoknak azért van sörényük, mert a nőstény oroszlánok vonzónak találják azt, így a lenyűgöző dísszel rendelkező hímeknek több párosodási lehetőségük van. A hajkorona épsége az emberek között is vonzó tényező. Az egészséges, ragyogó haj sokat dob a megjelenésünkön. Ha kétségbeejtő mértékben hullik a hajad, vagy fakó, élettelen, töredezett, esetleg fokozottan zsírosodik, korpásodik, akkor ajánlatunk segíthet a probléma okának feltárásában, és ezáltal a megoldás megtalálásában is, hogy koronád éke ne veszíthessen a fényéből. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.11.30. - 2018.02.15.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló hajgyógyászati góckeresés Joalis-féle állapotfelmérő módszerrel, Bereczki Ágnes diplomás ápoló, természetgyógyász, fitoterapeuta, Joalis terapeutától a Corvin Medical Orvosi Központban. (kb. 30 perc)

FONTOS! 2017.12.22-2018.01.03. között a Corvin Medical Orvosi Központ zárva tart.

FONTOS! 2017.12.22-2018.01.03. között a Corvin Medical Orvosi Központ zárva tart.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha nem is törünk a „falkahím” vagy „falkanőstény” szerepre, a hajunk károsodása, ritkulása semmiképpen sem örömteli esemény. A kopaszodástól mindenki fél.

Most jó helyen jársz! Ajánlatunk révén egy alapos hajgyógyászati góckeresésen vehetsz részt, melyet a Joalis-féle állapotfelmérő módszerrel végez Bereczki Ágnes diplomás ápoló, természetgyógyász, fitoterapeuta, Joalis terapeuta a Corvin Medical Orvosi Központban.  Ágnes már 20 éve dolgozik az egészségügyben, és 10 éve segíti mások épségét az említett állapotfelméréssel. A vizsgálat Salvia mérőműszerrel történik, és fájdalommentes. 

Ha hullik a hajad, ritkul, kopaszodsz, foltos kopaszodást észlelsz vagy zsírosodik, korpásodik, viszket, pattanásos, pikkelysömörös a fejbőröd, akkor érdemes a belső okok feltárásánál kezdeni.

Ezért ajánljuk a góckeresést

A góckeresés során nem az egyes szerveidet vizsgálja a szakember, hanem olyan gyulladási pontokat keres, amelyek a hajhullást, vagy a fejbőr panaszait is okozhatják. 

Ez a komplementer vizsgálati módszer képet ad a szervek eltéréséről, paraziták, vírusok, baktériumok, kórokozók terheltségéről, gócokról, anyagcserezavarról, érzékenységről, allergiákról, hiányokról, hormonális egyensúlytalanságról. 

Miután Ágnes feltárta a panaszaid okát, egyénre szabott terápiát is tud javasolni neked, pl.: hogy milyen sampon, balzsam, vagy éppen méregtelenítés szükséges ahhoz, hogy visszaszerezd sűrű, erős, egészséges hajkoronádat. Vagyis maga az eljárás teljes mértékben problémára, személyre szabott.

Mi a góc?

A góc egy kóros folyamat eredménye, ami testünk valamely pontján alakul ki, és valamely más szervünkben vagy szervrendszerünkben betegséget, azaz állandó gyulladást okoz, és megmagyarázhatatlannak tűnő tüneteket produkál. (Akár a hajvesztés, hajproblémák formájában is)-

Mindez úgy lehetséges, hogy a tünettel nem rendelkező gócpontban elszaporodnak a baktériumok, melyek a véráramon keresztül eljutnak a szervekhez, a legyengült szervezetet megtámadják és megbetegítik. 

Az alábbi területekre terjed ki a vizsgálat: Izületi porc; Izületi hámszövet; Izületi kötőszövet; Porc; Izület; Gerinc; Csont; Izom; Ínburok; Fog; Fül; Orrmelléküreg; Csonthártya; Orgarat; Sziklacsont; Vese; Hólyag; Artéria; Véna; Nyirokrendszer; Nyirok-edény; Nyirokcsomó; Kötőszövet; Garat; Gége; Hörgő; Tüdő; Prosztata; Here; Petefészek; Méh; Hüvely; Bőr; Gyomor; Nyombél; Vékonybél; Vastagbél; Bélflóra; Epe; Helyco-bactérium; Vírus; Herpesz-vírus; Baktérium; Gomba; Parazita; Vírus toxin; Baktérium-toxin; Allergia; Autoimmun; Immunrendszer. 

Ne kísérletezz tovább samponokkal, táplálékkiegészítőkkel, hajszeszekkel, menj biztosra ezzel a vizsgálattal, nehogy vakon többet árts magadnak! Csapj le a bónra, hogy mihamarabb visszanyerhesd hajkoronád élettel teli fényét.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Corvin Medical Orvosi Központ

Időpontegyeztetés ezeken a telefonszámokon: +36-1/445-0144; +36-30/845-5834 vagy e-mailen: info@corvinmedical.hu;

Rendelési idő: hétfő 09:00 - 16:00 és péntek: 09:00 - 17:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

Corvin Medical Orvosi Központ
1082 Budapest,
Üllői út 44. 1. emelet 2.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

ORVOSI visszértágulat eltüntető kezelés (szkleroterápia)

ORVOSI visszértágulat eltüntető kezelés (szkleroterápia)

Érték:

Megtakarítás:

21 000 Ft

11 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

52%

Hátralévő idő:

8 nap 4:01:54

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Menedzserszűrés laboratóriumi vizsgálattal és bélrendszeri daganatszűréssel

Menedzserszűrés laboratóriumi vizsgálattal és bélrendszeri daganatszűréssel

Érték:

Megtakarítás:

49 990 Ft

30 000 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

60%

Hátralévő idő:

0 nap 4:02:02

Vásárlók száma: 19

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban