Így lehet egészségesebb a bőröd akkor is, ha bőrbetegséggel küzdesz (x)
- Polarisol fényterápia bőrgyógyászati és kozmetológiai gyorssegély –
 

2018.01.19. 10:23 Posta Marianna

Így lehet egészségesebb a bőröd akkor is, ha bőrbetegséggel küzdesz (x)<br />
- Polarisol fényterápia bőrgyógyászati és kozmetológiai gyorssegély –<br />
 

A legtöbb egészségügyi problémádról elsőként a bőröd jelez. Ilyen üzenet lehet az atópiás dermatitisz, ami kamaszkorban ekcémába csap át, vagy a pikkelysömör,  de a pattanások felbukkanása, az aknés domborulatok is a változatosan kínzó bőrproblémák közé tartoznak. Cikkünkben olyan megoldásról olvashatsz, amivel a súlyosabb tünetek is hatékonyan enyhíthetők.

Sokak életét megkeserítő bőrbetegségek 

A bőr irritációjához kevés elég: eltömített pórusok, érzékenységet okozó kozmetikumok, rosszul megválasztott szappan stb. Néhány betegség könnyen kezelhető, míg más bőrproblémák vissza-visszatérnek, krónikussá válnak és nehéz velük leszámolni.  Tested hámrétegét sújthatják bakteriális (pl. karbunkulus), vírusos (szemölcs, övsömör) és gombás (pl. bőrgomba) fertőzések. Szerencsére a legtöbb bőrbetegség orvosolható, ha időben elkezded kezeltetni.

Léteznek akut bőrbetegségek, melyek átmenetiek és gyógyszerrel vagy életmódváltással kezelhetők (pl. herpesz, csalánkiütés). És sajnos sokak számára ismerősek a krónikus bőrbetegségek (pl. ekcéma, rosacea, pikkelysömör), melyek véglegesen nem gyógyíthatók, de tüneteik enyhíthetőek.

Élvezd otthonodban az instant napfényt

Jó, hír, hogy még csak ki sem kell mozdulnod az otthonodból, nem kell egy váróban ülnöd hosszú perceket ahhoz, hogy bármikor élvezhesd a Polarisol jótékony élettani hatásait. Most az otthonodba költöztetheted. Tudj meg többet, kattints ide a részletekért!

Nem segítenek a kencék/ mit tehetünk a krónikus panaszok ellen

Rosacea esetén például sokan hajlamosak arra, hogy szteroid tartalmú krémekkel kezeljék a tüneteket. Jó tudni, hogy ez sajnos visszafelé sülhet el. A betegség jellemzője a lángoló arc, az orr és az orcák területén található értágulatok, a napokig tartó kellemetlen pirosság. A szteroidos kezelés ezeket a tüneteket bár rövidtávon enyhítheti, hosszú távon azonban fokozza, és súlyos kozmetikai mellékhatásokkal járhat. Ha már sok mindent kipróbáltál, több bőrgyógyásztól is tanácsot kértél a kezelésre, mégsem segített semmi, vagy nem szívesen kísérletezel, a Polarisol fényterápiás kezeléssel nem nyúlhatsz mellé.

Vásárolj most készüléket nagy kedvezménnyel!
Mobilo - otthoni használatra; 
Pro - szakembereknek (kozmetikusoknak, szépségszalonoknak)
Innova - Egészségügyi intézményeknek, orvosoknak

60.000-100.000 Ft-os kedvezményért vidd magaddal a kódunkat: WB-510733

Polarisol fényterápiával az egészségesebb bőrért

A történelemben számos példa igazolja a Nap gyógyító erejét, egészen i. e. 2300-ig, amikor az egyiptomi Heliopolisz nem volt más, mint a gyógyító fény városa. Napjainkban a környezeti ártalmak következtében, azonban már nem beszélhetünk pusztán a tüzes égitest jótékony hatásáról, hiszen az ultraibolya-sugarak szabadabban garázdálkodnak.

A Polarisol terápia a polarizált fény gyógyhatását emeli piedesztálra technikai újításain keresztül.
Ez a megoldás magyar mérnökök tudását dicséri, miközben világvezető japán, német és amerikai csúcstechnológiát ötvöz.  Hatása felér az „instant napfény” erejével. Mindez káros UV-sugarak nélkül. Vagyis ezzel a kezeléssel a Nap legjavával tölthetjük fel a sejtjeinket, miközben minden káros hatást mellőzünk.

A Polarisol terápia bőrgyógyászati használata a megelőző, szépészeti és esztétikai bőrkezelések területén számos területre terjed ki. Rendszeres használata regenerálja és revitalizálja a bőrt, és emellett számtalan kedvező élettani hatással bír.

Az alábbi bőrgyógyászati problémák esetén segíthet

 • atópiás ekcéma
 • pikkelysömör    
 • övsömör  
 • rosacea
 • seborrhea
 • herpes simplex
 • felületi bakteriális fertőzések
 • acne vulgaris (pattanás), mitesszer
 • nyálkahártya sérülések.

Polarisol terápiával a szebb bőrért

A polarizált fény élettel tölti fel a sejteket, serkenti a bőr anyagcsere folyamatait, természetes immunvédelmét jelentős mértékben fokozza. 

A kozmetikai kezelések hatásfokát is megsokszorozza:

 • felületi ráncok kisimítása
 • narancsbőr és terhességi csíkok (stria) kezelése
 • kollagénszintézis serkentése
 • plasztikai műtétek és díszítő tetoválás utáni hegek kezelése
 • szőrtüszőgyulladás kezelése
 • kozmetikai készítmények (szérum, krém, pakolás) aktív hatóanyag felszívódásának fokozása
 • bőrfelszín szabálytalan elszíneződéseinek kezelése
 • a negatív faggyúmirigy változások kezelése
 • speciális kozmetikai kezelés során (pl.: dermaroll) fellépő mikrosérülések kezelése.

A bőröd tested védőburka, és egyben változatosan működő (érzék)szerv is. Sokkal több mindent elárul rólad, mint hinnéd. Láthatóvá, és tapinthatóvá teszi az életmódodat, rá van írva a stressz, a szorongás, egyes genetikai tényezők, szervi problémák, alváshiány… Ha visszatérő bőrbetegség keseríti meg az életedet, vagy különböző gyulladások ellen küzdesz, érdemes megismerkedned a Polarisol fényterápiával, ami hatásos gyorssegély lehet a bajban

Élvezd otthonodban az instant napfényt

Jó, hír, hogy még csak ki sem kell mozdulnod az otthonodból, nem kell egy váróban ülnöd hosszú perceket ahhoz, hogy bármikor élvezhesd a Polarisol jótékony élettani hatásait. Most az otthonodba költöztetheted. Tudj meg többet, kattints ide a részletekért!

Cikk írója

Posta Marianna

Posta Marianna


Elérhetőségek

Hozzászólások