Infúziós immunerősítés és vitaminterápia: Azonnal ható 4 alkalmas teljes infúziós kúra, Dr. Goodwin Instant Hidratáló Koktéllal

Infúziós immunerősítés és vitaminterápia: Azonnal ható 4 alkalmas teljes infúziós kúra, Dr. Goodwin Instant Hidratáló Koktéllal

A vénás immunerősítést már régóta sikeresen alkalmazzák az élsportolóknál teljesítményfokozásra, illetve a regenerációs idő jelentős csökkentésére. Olyan súlyos betegségeknél is a terápia része, amikor a vitamin szájon át történő szedése nem lehetséges, viszont krónikus vitaminhiánnyal, és legyengült immunrendszerrel van dolga az orvosoknak (daganatos betegségek, bélgyulladás, ételallergia, stb). Aktuális ajánlatunk révén te is felturbózhatod a szervezeted védekezőképességét!

Érték:

Megtakarítás:

126 000 Ft

31 500 Ft

Kedvezményes ár:

94 500 Ft

25%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.11.02. - 2020.12.31.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló 4 alkalmas infúziós immunerősítő csomag és vitaminterápia Dr. Goodwin Instant Hidratáló Koktéllal. (kb. 50 perc/ alkalom)

FONTOS: 

Részletes leírás

Annyiban hasonlítunk a gépekhez, hogy a mi szervezetünk sem „önjáró”, megfelelő működéséhez energiára, életerőt fokozó tápanyagokra, nyomelemekre, vitaminokra van szüksége (időről-időre folyamatosan), ahhoz, hogy ne csak vegetáljunk. Néhány vitamint azonban nem képes a szervezetünk előállítani, valamint egyes élethelyzetben a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett is szükség van a vitaminpótlásra

Ajánlatunk révén most instant formában biztosíthatod szervezeted számára a létfontosságú tápanyagokat, nyomelemeket, vitaminokat egy 4 alkalomra szóló infúziós immunerősítő csomag révén, Dr. Goodwin Instant Hidratáló Koktéllal. A hatékony, energiafokozó, vitalitást erősítő terápiát a Dr. Goodwin Egészségközpont nyújtja neked. Az ajánlat 4 alkalomra szól, a javasolt kezelés 4-8 hét, heti 1 alkalom. (A javasolt alkalmak száma az egyéni erőnléti állapot függvényében lehet 4 vagy több alkalom. Egy megvásárolt bón összesen 4 alkalomra jogosít kedvezményes áron.)

Mire jó az infúziós immunerősítő csomag és vitaminterápia?

Folyadékterápiára egyidejű kalóriabevitellel: napi víz-, elektrolit- és szénhidrátszükséglet részleges fedezésére. Az infúzió nátrium, kálium, kalcium és klorid vizet tartalmaz, melyek létfontosságúak a szervezet élettani folyamatainak megfelelő működéséhez. 

Az alkalmankénti 50 perces kezelés folyamán, olyan mennyiségű értékes vitamin, nyomelem és tápláló immunerősítő anyag kerül a szervezetedbe, amit más módon szinte képtelenség ilyen hatásfokkal a szervezetbe bejuttatni. 

Azonnali tapasztalat, amire számíthatsz a terápiát követő 24 órán belül

Láthatóan frissebben fogod érezni magad, nem is beszélve a tested védekezőképességére tett jótékony hatásról. 

Vénás immunerősítés kontra táplálékkiegészítők
és vitaminkészítmények szedése

Az egészségünk, a mentális frissességünk és a boldogságérzetünk érdekében, különösen napjainkban, ránk fér egy kiadós vitaminkúra, melynek az egyik leghatásosabb formája a vénás immunerősítés, ami biztosítja az értékes tápanyagok azonnali szervezetbejutását, felszívódását.

Ezzel szemben a szájon át szedett vitaminok felszívódását nagyon sok minden befolyásolja. Nem mindegy, hogy milyen étellel, vagy étel nélkül szedjük ezeket, milyen halmazállapotban, és milyen kivitelezésben és csomagolásban. Sőt, még az is számít, hogy milyen napszakban vesszük be az adott vitamint! Az sem ritka eset, amikor a nagyobb mennyiségű vitaminszedés után gyomorpanaszok jelentkeznek. 

A szájon át történő vitaminpótláskor az ásványi anyagok és a szükséges vitaminok csupán 8 százaléka hasznosul, az infúziós kezeléssel azonban közvetlenül a sejtekben fejti ki azonnal jótékony hatását a bejuttatott egészségkoktél. Vagyis azonnal felturbóz.

A kezelés nemcsak az immunerősítésre hatékony. Segít regenerálódni nagyobb megterhelés, esetleg műtét után, de a hétköznapi életet is megkönnyítheti. Fokozhatjuk szellemi és fizikai terhelhetőségünket, valamint kiegyensúlyozottabban vészelhetjük át életünk nehezebb időszakait is. 

Napjainkban a legfontosabb értékünk az egészségünk, különösen a világjárvány idején. De nemcsak az a célunk, hogy a szervezetünk csúcsformában várja a vírussal az összecsapást. A teljes és boldog élethez mindig szükségünk van az egészségünkre, használjunk ki minden elérhető lehetőséget!

A jelenlegi járványügyi helyzetben is lehetőség van igénybe venni az infúziós vitamin terápiát a Dr. Goodwin Egészségközpontban. Kérd a bónt még ma, és kapcsold az EGÉSZséged nagyobb fokozatra!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Dr. Goodwin Egészségközpont

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges hétfőtől csütörtökig 8.00-20.00 óráig, pénteken 8.00-15.00 óráig a +36 1 600-5040-es számon.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Dr. Goodwin Egészségközpont

1062 Budapest,
Bajza u. 54.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Budai nőgyógyászati szűrőcsomag választható Női-Férfi szakorvossal, előleggel

Budai nőgyógyászati szűrőcsomag választható Női-Férfi szakorvossal, előleggel

Érték:

Megtakarítás:

29 000 Ft

24 410 Ft

Kedvezményes ár:

4 590 Ft

84%

Hátralévő idő:

4 nap 4:04:19

Vásárlók száma: 29

Megkaptuk a kedvezményt!

Kombinált képalkotó vizsgálat csomag a  Benyovszky Orvosi Központban

Kombinált képalkotó vizsgálat csomag a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

79 900 Ft

40 900 Ft

Kedvezményes ár:

39 000 Ft

51%

Hátralévő idő:

1 nap 4:04:22

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény

Érték:

Megtakarítás:

7 500 Ft

1 600 Ft

Kedvezményes ár:

5 900 Ft

21%

Hátralévő idő:

3 nap 4:05:20

Vásárlók száma: 66

Megkaptuk a kedvezményt!