Lejárt!

Kiírtható! 2 alkalmas körömgomba-megszüntető lézeres kezelés kézre v. lábra, 2 különböző körömre v. kétszer ugyanarra = 13.980Ft helyett 1.990Ft, 86% engedmény!

Kiírtható! 2 alkalmas körömgomba-megszüntető lézeres kezelés kézre v. lábra, 2 különböző körömre v. kétszer ugyanarra = 13.980Ft helyett 1.990Ft, 86% engedmény!

Szinte nincs olyan ember, akit ne támadott volna meg legalább egyszer az életében ez a kórság. Van, aki valahogy túl lett rajta, de másoknak semmi sem segített. Mostanáig! A „modern kor pestise”, avagy a körömgomba ezzel a bónnal kiírtható!

Érték:

Megtakarítás:

13 980 Ft

11 990 Ft

Kedvezményes ár:

1 990 Ft

86%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 199

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.03.03. - 2014.05.05.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 2 alkalmas körömgomba-megszüntető lézeres kezelés 

1. alkalom: körömgomba-megszüntető lézeres kezelés
2. alkalom: körömgomba-megszüntető lézeres kezelés

FONTOS!  A kezelés kérhető kézre vagy lábra, 2 különböző körömre vagy kétszer ugyanarra a körömre is.

Természetesen, mint minden más kezelés esetén, itt is a probléma mértékétől függ, hogy hány alkalom száműzheti végleg a körömgombád. Van, akinek ez a bón elég, de van, akinek több alkalom is indokolt lehet.

FIGYELEM!
Abban az esetben, ha gyógyszeres kezeléssel próbálkoztál a körömgomba ellen, 1 évnek el kell telnie a gyógyszeres kezelés és a lézeres kezelés között.

Az ecsetelős kezelés és a lézeres kezelés között egy hétnek kell eltelnie.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)
Most egy bón formájában, aminek az ára is igencsak kedvező (86% kedvezmény!) leszámolhatsz a körömgombával! A Kontúr Alakformáló Központ és a Medibon közös ajánlatában a modern kozmetikai technológia és az orvostudomány találkozik egy 2 alkalmas körömgomba-megszüntető lézeres kezelés formájában.

Attól függően, hol okoz Neked gondot a körömgomba, a kezelést kérheted kézre vagy lábra, 2 különböző körömre vagy kétszer ugyanarra a körömre is.

Akkor itt az ideje, hogy hatékonyabb „fegyvert” vess be a körömgomba ellen, mert nincs az a manikűr vagy pedikűr, amivel ez a förtelmes körömbaj elfedhető! Ráadásul nem is egészséges!

A körmökön megtapadó gomba rajong a zárt cipőkért, kesztyűkért, imádja a nedves, izzadságtól párolgó bőrt, a nem megfelelően szellőző lábbeliket… azaz a téli divat az éppen megfelelő neki.

Napjaink műanyagból, gumiból, műszálból készült holmijai különösen kedvezően befolyásolják a körömgomba életét és szaporodását, szintúgy azok a vegyszerek, amivel bőrünk, körmeink nap, mint nap érintkeznek. Ne csodálkozz, ha Téged is megtámadtak!

Sajnos közismert tény, hogy a körömgomba makacs „jószág”, ami, ha egyszer befészkelte magát, akkor bizony nem szívesen távozik, pláne nem végleg. Sajnos egy-egy felszínes kezelés után könnyedén visszatérhet.

Vannak, akik szégyellik a körmüket elcsúfító jelenséget, és inkább takargatják, de ez a lehető legrosszabb megoldás, hiszen így a fertőzés könnyedén átterjedhet a szomszédos körmökre, és megállíthatatlanná válhat. Nem beszélve arról, hogy a vérkeringésbe bejutva a szervezet egészének is árthat. Sőt, hordozóként, azaz „vírusgazdaként” könnyedén átadhatod másnak is.

Ezzel a modern technológiával gyorsan és fájdalommentesen gyógyítható a körmök gombás elváltozása. A sötétet és a nedvességet kedvelő körömgomba nagyon érzékeny a lézer által kibocsájtott hőre és fényre.

A lézeres kezelés célzottan a gombákban található pigmentekre irányul a körömlemezen, a környező szöveteken és a körömágyon keresztül. Hatására a körömgomba sejtjei felmelegszenek, a hő és az ismétlődő fényhatás következtében pedig elpusztulnak. A kezelés hatékonysága elsősorban annak köszönhető, hogy nem csak a kifejlett körömgombával végez a speciális lézerfény, hanem annak a spóráival is, így nem térhet vissza a kór.

A lézertechnológia napjaink leghatékonyabb körömgomba-irtó megoldását kínálja, számtalan végleges eredménnyel. Hatékonyságát klinikai tesztek igazolják. A kezelt betegek 100%-a számolt be pozitív változásról. Te miért lennél kivétel?

Itt az alkalom, hogy újra tiszta, egészséges, esztétikus körmeid legyenek. Ne feledd: Ez az ajánlat pluszba 86% kedvezményt is ad Neked. Le a körömgombával, bónra fel!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Kontúr Alakformáló Központ

A kezelésre előzetes telefonbejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni: +36 (30) 716 54 43

A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le!

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 9:00-19:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

1085 Budapest,
József krt. 19. D. lh.
IV. emelet (46-os kapucsengő)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Kiskedvenc és gazdi CDB Wellness csomag, ingeyenes házhoz szállítással

Kiskedvenc és gazdi CDB Wellness csomag, ingeyenes házhoz szállítással

Érték:

Megtakarítás:

39 960 Ft

9 990 Ft

Kedvezményes ár:

29 970 Ft

25%

Hátralévő idő:

10 nap 15:15:32

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Kombinált képalkotó vizsgálat csomag a  Benyovszky Orvosi Központban

Kombinált képalkotó vizsgálat csomag a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

79 900 Ft

40 900 Ft

Kedvezményes ár:

39 000 Ft

51%

Hátralévő idő:

8 nap 15:15:34

Vásárlók száma: 26

Megkaptuk a kedvezményt!

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

44 500 Ft

4 510 Ft

Kedvezményes ár:

39 990 Ft

10%

Hátralévő idő:

2 nap 15:16:40

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!