Lejárt

Tedd újra egészségessé körmeidet! Napjaink leghatékonyabb körömgomba-irtó megoldása: 2 alkalom eredményes lézeres kezelés a körömgomba kiirtására 1.990 Ft/ 2 alkalom, 90% kedvezmény!

Tedd újra egészségessé körmeidet! Napjaink leghatékonyabb körömgomba-irtó megoldása: 2 alkalom eredményes lézeres kezelés a körömgomba kiirtására 1.990 Ft/ 2 alkalom, 90% kedvezmény!

Tavasz. Ilyenkor a gombáról a legkevésbé sem a finom pörkölt jut az eszünkbe, sokkal inkább az, hogy hogyan festünk majd nyitott cipőben vagy hová rejthetnénk a kézkörmünket elcsúfító sárgás redőket. Napjainkban egyre többen szenvednek a körömgomba kínos és olykor fájdalmas tüneteitől.

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

18 010 Ft

Kedvezményes ár:

1 990 Ft

90%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 73

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.04.01. - 2014.06.02.

A Medibon bón tartalma:
2 alkalom körömgomba-irtó lézeres kezelés (2*5-15 perc, problémától függően)
A kezelés kérhető két különböző körömre vagy kétszer ugyanarra a körömre, illetve láb- vagy kézkörömre is.

1. alkalom: Körömgomba-irtó lézeres kezelés (5-15 perc)
2. alkalom: Körömgomba-irtó lézeres kezelés ugyanarra a körömre vagy egy másik körömre (5-15 perc)

Természetesen, mint minden más kezelés esetén, itt is a probléma mértékétől függ, hogy hány alkalom száműzheti végleg a körömgombád. Van, akinek ez a bón elég, de van, akinek több alkalom is indokolt lehet.

Fontos! Cukorbetegség esetén valamint daganatos betegséggel nem vehető igénybe a szolgáltatás! 

Részletes leírás

Ez a betegség makacsul ragaszkodik ahhoz, akit már megtámadott. Aki küzd vele, tudja, hogy felsorolni is nehéz mennyi mindennel próbált már megszabadulni az alattomos kórtól. A „modern kor” pestise, azonban kitart. De már nem sokáig, mert itt ez a bón, amivel hatékonyan kiírtható!

A Perillisz Stúdió jóvoltából most napjaink legkorszerűbb és a körömgomba elleni kezelések sorában leghatékonyabbnak bizonyuló lézeres eljáráson vehetsz részt 2 alkalommal is.

Attól függően, hol okoz Neked gondot a körömgomba, a kezelést kérheted kézre vagy lábra, 2 különböző körömre vagy kétszer ugyanarra a körömre is. Ezt a bónt felhasználhatod akár 1 körömre két alkalommal, vagy 2 körömre 1-1 alkalommal. 

Azt azonban tudnod kell, hogy a körmeid állapotától függően előfordulhat, hogy több kezelés szükséges a végleges és kívánt állapot eléréséhez. Az esetek többségében 4-8 alkalom javasolt, a köröm fertőzöttségének függvényében.

A szakemberek tapasztalatai alapján sok esetben a körömgomba felszámolása az első hónapban heti egy kezelést igényel, utána ezt nem árt havonta egyszer megismételni, hogy a betegség ne újulhasson ki. Annak érdekében, hogy a kór ne terjedjen át a szomszédos körmökre, érdemes a gombás melletti egészséges körömre 1 alkalommal egy kontroll-kezelést is elvégezni. 

Örömhír, hogy ezt a kezelést bónunkkal óriási kedvezménnyel, 90%-al kedvezőbb áron próbálhatod ki!

A kezelés fájdalommentes, enyhe meleg-érzetet tapasztalsz majd. A lézeres eljárás során elsősorban a körömágyat kezelik, annak érdekében, hogy a továbbiakban kizárólag egészséges köröm nőhessen az ujjaidon. Ha a gombásodás a lábkörmödön van, akkor a kezelésre vigyél magaddal lehetőleg egy új, tiszta zoknit.

Akkor itt az ideje, hogy hatásosabb ellenszert vess be! Mert nincs aza manikűr, pedikűr, cicoma, amivel ez a förtelmes és egészségtelen körömgond elfedhető! Bizony egészségtelen,mert könnyedén tovább terjedhet a még egészséges körmökre is, arról nem beszélve, hogy a véráramba jutva a szervezet egészére nézve ártalmas lehet. „Vírusgazdaként” könnyedén másnak is továbbadhatod.

A lézeres eljárás a modern kozmetológia és az orvostudomány tapasztalatainak ötvözete, ezért jelenleg a leghatékonyabb kezelésként tartják számon a körömbomba ellen.

Ezzel a modern technológiával gyorsan és fájdalommentesen gyógyítható a körmök gombás elváltozása. A sötétet és a nedvességet kedvelő körömgomba nagyon érzékeny a lézer által kibocsájtott hőre és fényre. A lézeres kezelés célzottan a gombákban található pigmentekre irányul a körömágyon keresztül.

Hatására a körömgomba sejtjei felmelegszenek, a hő és az ismétlődő fényhatás következtében pedig elpusztulnak. A kezelés hatékonysága elsősorban annak köszönhető, hogy nem csak a kifejlett körömgombával végez a speciális lézerfény, hanem annak a spóráival is, így megakadályozza, hogy a kór visszatérjen.

A lézertechnológia napjaink leghatékonyabb körömgomba-irtó megoldását kínálja, számtalan végleges eredménnyel. Hatékonyságát klinikai tesztek igazolják. A kezelt betegek 100%-a számolt be pozitív változásról.

Ragadd magadhoz a bónt, hogy Te se legyél ez alól kivétel! Itt az ideje, hogy újra szépek, tiszták, egészségesek legyenek a körmeid, és ne frusztráljon többé a nyitott cipő vagy a „manikűr” hiánya.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Perillisz Stúdió

Az alábbi telefonszámon tudsz időpontot egyeztetni a nyitvatartási időben: +36 (20) 435 5574

Nyitvatartás: Hétfőtől - Szombatig : 07:00 - 21:00 óráig

WEBOLDAL

Beváltás helye

1053 Budapest,
Ferenciek tere 7-8.
III. lph. 2. emelet.
/A Holistic Med Egészség
és Életmód Központban/

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Alapos tüdőgyógyászati szűrés, légzésfunkciós vizsgálattal szakorvossal

Alapos tüdőgyógyászati szűrés, légzésfunkciós vizsgálattal szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

32 000 Ft

13 100 Ft

Kedvezményes ár:

18 900 Ft

41%

Hátralévő idő:

11 nap 14:45:08

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Kombinált képalkotó vizsgálat csomag a  Benyovszky Orvosi Központban

Kombinált képalkotó vizsgálat csomag a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

79 900 Ft

40 900 Ft

Kedvezményes ár:

39 000 Ft

51%

Hátralévő idő:

8 nap 14:44:11

Vásárlók száma: 26

Megkaptuk a kedvezményt!

Általános bőrgyógyászati szűrővizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Általános bőrgyógyászati szűrővizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

18 210 Ft

Kedvezményes ár:

3 790 Ft

83%

Hátralévő idő:

12 nap 14:44:07

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!