Lejárt!

Járj utána mit örököltél! Génteszttel megelőzheted a legnagyobb bajokat is. ORVOSI GénTeszt (szívroham, agyérgörcs, érrendszeri problémák stb.) + lelet. 

Járj utána mit örököltél! Génteszttel megelőzheted a legnagyobb bajokat is. ORVOSI GénTeszt (szívroham, agyérgörcs, érrendszeri problémák stb.) + lelet. 

„Tiszta dédnagyanyja ez a gyerek.” A legtöbben sajnos már nem ismerjük a dédszüleinket, de az ilyen megjegyzéseket bóknak vesszük, hiszen valószínűleg annak is szánják. A baj csak akkor van, ha a szemünk színén kívül valami olyat is örököltünk a felmenőinktől, aminek az egészségünk látja kárát.

Érték:

Megtakarítás:

25 980 Ft

15 990 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

62%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.10.16. - 2013.12.16.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló koleszterin genetikai csomag

A GénTeszt révén a következő betegségeket előzheted meg:

A vizsgálat tükrében személyre szabott javaslatokat kapsz arra vonatkozóan, hogyan kerülheted el az öröklött rizikófaktorok miatt kialakuló egészségügyi problémákat.

A genetikai csomag tartalmazza a mintavételi eszközt (a mintavétel szájnyálkahártyáról történik), a vizsgálatkérő adatlapot és a tájékoztatót.

Átvehető postai úton vagy időpont egyeztetés után a Nagy Gén központ ügyfélszolgálatán.

A lelet kiküldése a minta beérkezésétől számított 5-8 munkanapon belül megtörténik. Kérheted a kiküldést postán, vagy személyesen is átveheted.

A kapott eredménnyel kapcsolatban, időpontegyeztetést követően, kérhető személyes tanácsadás Dr. Nagy Zsolt (PhD) biológustól, a multidiszciplináris orvostudomány doktorától.

Korosztályra való tekintet nélkül elvégezhető vizsgálat.

Részletes leírás

Vannak bizonyos gének, amiket nem szívesen öröklünk. Sajnos, ezt nem dönthetjük el előre. Néhány betegség eleve bennünk van, ezeket nem tudjuk „elkapni”, mivel a génjeinkbe vannak kódolva, és bizonyos tényezők összjátékának köszönhetően kialakulhatnak a mi szervezetünkben is. 

A napjainkban népbetegségnek számító súlyos koleszterin problémák hátterében is sok esetben a genetika áll. Ha eleve rossz a vérzsír anyagcsere folyamatod, akkor nem megfelelő életmóddal ezt az „adott”, öröklött állapotot csak tovább ronthatod.

A nagyon magas koleszterin szint más vegyületekkel keveredve felgyűlhet az artériákban, ennek következtében szűkítheti az ereket és nagyon komoly panaszokat okozhat.

Az érszűkület következtében agyi keringési zavarok léphetnek fel, a szív koszorú ereiben az erős mellkasi fájdalomtól egészen a szívinfarktusig juttathatja el a szervezetet. A beszűkült erek elhelyezkedésétől függően változatos, és fájdalmas betegségek sújthatnak minket, úgy, mint a lábszárfekély, vagy az agyérgörcs.

Mai bónunknak köszönhetően egy olyan kivételes szűrővizsgálaton vehetsz részt, mely egyedülálló módon képes kimutatni az emberi örökítő anyagban kódolt tulajdonságokat. Ez nem más, mint a GénTeszt.

Tudtad, hogy genetikailag közel 26 000 tulajdonság kódolódik? Ezek közül 95 darab kifejezetten a koleszterinnel van összefüggésben!

A vérzsír anyagcsere folyamatok alapvetően befolyásolják a szív- és érrendszer működését. Minden emberre, hasonlóan a szem- és hajszínhez, egyedi vérzsír anyagcsere típus jellemző. GénTeszttel megállapítható a szervezeted vérzsír mennyisége, és meghatározható a csak rád jellemző vérzsír anyagcsere is.

Ezzel a tudással pedig elkerülheted azt, hogy a genetikailag beléd kódolt koleszterinproblémák később akár az életedet követeljék. A kapott eredmények tükrében személyre szabott javaslatokat is kapsz, arra vonatkozóan, hogyan tarthatod a vérzsír értékeidet a normál (egészséges) tartományban.

A GénTesztnek hála tisztában leszel azzal, hogy mire kell jobban odafigyelned az egészséged kapcsán, és azt is megtudhatod, milyen mértékben vagy veszélyeztetett. 

Fontos!
Ahogy saját génállományod nem tud megváltozni az életed során, úgy ennek a tesztnek az eredményei is egy életre szólnak! 

Végezd el minél hamarabb, hogy időben csökkenteni tudd az egészségedet veszélyeztető rizikófaktorokat!

Fájdalomtól és tűszúrástól sem kell tartanod a vizsgálat során, mivel szájnyálkahártya-mintavétellel történik! Az egész nem tart tovább 1 percnél. A szájnyálkahártyában található örökítő anyag viszont több tucat komoly vizsgálathoz elég.

Mivel a sejtek örökítő anyaga napszaktól és fiziológiás állapottól független, ezért a mintavétel bármikor elvégezhető, akár evés, ivás után is. A GénTeszt korosztálytól függetlenül bevethető egészségünk hosszú távú megőrzése érdekében, így már gyermekeken is elvégezhető a vizsgálat!

A kapott értékek tükrében a következő betegségektől óvhatjuk meg önmagunkat és szeretteinket a GénTeszttel:

- Artériabetegségek
- Agyérgörcs
- Szívinfarktus
- Egyéb szív- és érrendszeri problémák

A leletet és az eredményeket 5-8 munkanapon belül már kézhez is kapod, és a pontos értékek tükrében személyre szabott tanácsokkal is szolgálnak Neked!

A GénTesztnek hála igazán felkészült lehetsz az élet nagy kihívásaival szemben, legalábbis, ami egészséged hosszú távú birtoklását illeti! Ne késlekedj, kérj még ma bónt rá!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Nagy Gén Diagnosztika Kft. 

+36 (30) 210 61 67

Időpontot az itt megadott weboldalon foglalhatsz a vizsgálatra:

WEBOLDAL

Beváltás helye

1052 Budapest
(pontos címet időpont egyeztetésnél kapsz!)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Átfogó kardiológiai kivizsgálás csomag, terheléses EKG-val, Dr. Bőhm Tamás kardiológus főorvossal

Átfogó kardiológiai kivizsgálás csomag, terheléses EKG-val, Dr. Bőhm Tamás kardiológus főorvossal

Érték:

Megtakarítás:

61 000 Ft

22 000 Ft

Kedvezményes ár:

39 000 Ft

36%

Hátralévő idő:

10 nap 20:09:46

Vásárlók száma: 40

Megkaptuk a kedvezményt!

Poszt-COVID vizsgálati alap csomag az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központban

Poszt-COVID vizsgálati alap csomag az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központban

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

17 000 Ft

Kedvezményes ár:

28 000 Ft

38%

Hátralévő idő:

13 nap 20:09:43

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

13 600 Ft

Kedvezményes ár:

2 400 Ft

85%

Hátralévő idő:

2 nap 20:10:54

Vásárlók száma: 32

Megkaptuk a kedvezményt!