Kolon-hidroterápia orvosi konzultációval a Móricz Zsigmond körtéri Arthro Komplex Gyógyközpontban, és akár egy 3 alkalmas kúra igénybe vehető a kedvezményes áron

Kolon-hidroterápia orvosi konzultációval a Móricz Zsigmond körtéri Arthro Komplex Gyógyközpontban, és akár egy 3 alkalmas kúra igénybe vehető a kedvezményes áron

Talán még soha sem vittünk be ennyi felesleges, a szervezet számára haszontalan anyagot a testünkbe, mint napjainkban. Az ételekben, italokban található mesterséges adalék- és színezékanyagokról nem is beszélve. Éppen ezért szinte nincs olyan, akinek ne lenne szüksége időnként alapos megtisztulásra. A hosszadalmas, házilag végigszenvedett, koplalós méregtelenítések helyett van egy kényelmesebb, alaposabb, hatékonyabb és gyorsabb megoldás. Ez pedig nem más, mint a Kolon-hidroterápia. 

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

5 010 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

25%

Hátralévő idő:

7 nap 10:21:42

Vásárlók száma: 72

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2021.10.18. - 2021.12.25.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére 1 alkalmas Kolon hidroterápia orvosi konzultációval.

1 alkalom is hatásos, ám 3 bón is vásárolható saját részre, így egy teljes kúrát igénybe lehet venni. Az első alkalom kb. 90 perc, a továbbiak kb. 60-60 perc.

Dr. Gajdos Gábor 1997 óta foglalkozik kolon hidroterápiával.

Előkészületek:

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen tudnak majd olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az Egészségpénztáraddal.

Részletes leírás

Ajánlatunkkal a Móricz Zsigmond körtéren található Arthro Komplex Gyógyközpontban vehetsz részt kolon-hidroterápia kezelésen.  Dr. Gajdos Gábor 1997 óta foglalkozik kolon hidroterápiával, érdkesség, hogy ötletadója volt a szabadalmazott hazai fejlesztésű és gyártású kolon hidroterápiás berendezésnek, a COLOSAN-300-nak.

Már egy alkalom is hatásos, de a teljes kúra 3 alkalomból áll, ezért 3 bónt is vásárolhatsz, hogy az egészet kedvezményes áron tudd igénybe venni. Évente legalább egyszer orvosi szempontból is ajánlott.

Mi is az a kolon-hidroterápia, és mire jó?

colon latinul a vastagbelet jelenti, így ez a beszédes elnevezés nem mást takar, mint a nagyon egészséges vastagbél vízterápiát, mely során a szervezetben felhalmozódott káros és kóros anyagok mellett a fogyó- és böjtkúrák kiegészítéseként a feleslegesen raktározott tápanyagoktól is megtisztítható a test. Ezáltal a kolon-hidroterápia természetes megoldást nyújthat minden olyan problémára, amely a belek helytelen működéséből fakad.

Ha a szervezetünket mentesítjük a felhalmozódott salakanyagoktól, akkor azok nem terhelik tovább feleslegesen az immunrendszerünket, így az hatékonyabban gyűrheti le akár az akut fertőzéseket is.

Emésztési panaszok, puffadás, hajhullás, fáradékonyság, arcbőr problémák esetén, méregtelenítésre és tisztító kúrára alkalmas a kolon-hidroterápia.

Amit a kolon-hidroterápiáról tudni érdemes:

Colon a vastagbél orvosi-latin kifejezése. Hidroterápia alatt egy bizonyos vízterápiát értünk, amelynél a teljes vastagbelet váltakozó meleg-hideg hőmérsékletű vízzel öblítik, tisztítják át. Cél a vastagbél megszabadítása a lerakódott székletmaradványoktól, gázoktól, bomlástermékektől és méreganyagoktól, amelyek az egész szervezetet megterhelik, és súlyos betegségek kialakulásához vezethetnek. 

Rohanó életünkbe könnyen beilleszthető ez a gyors és hatékony terápia, amelyet korszerű készülékkel, fájdalommentesen végeznek. Hasi masszázs segítségével öblítik át a teljes vastagbelet váltakozó hideg-meleg vízzel. 

A beavatkozást 5-7 naponta ajánlják és panaszok esetén már 3 kezelés jelentős eredményhez vezet.

Megelőzésre: védekezőképesség – immunerősítés; koncentráló képesség javítása; fizikai aktivitás növelése; vitaminok felszívódásának növelése; hiánytünetek mérséklése; bőrünk kitisztulása. 

Tünetekre: candida, allergia, méregtelenítés, ízületi megbetegedések, bőr problémák, székrekedés, hasmenés, emésztési problémák, elhízás, immunrendszer erősítése, egyes daganatos megbetegedések, krónikus vastagbélgyulladás, irritabilis colon syndroma, fáradékonyság, alvászavar. 

Előkészületek, melyeket a terápia előtt érdemes elvégezni:

A kezelés menete:

Az egyik leghatásosabb módszer az emésztőrendszer nagytakarítására a kolon-hidroterápia, azaz a vastagbél szakszerűen végzett, tiszta, szűrt vízzel történő átmosása. Ezt a beavatkozást egy zárt rendszerű, kézi vezérlésű gép segítségével végzik. 

A kezelés oldalt fekvő helyzetben kezdődik, amikor is egy műanyag, egyszer használatos tubust vezetnek a végbél utolsó szakaszába. Ez a művelet hasonló érzéssel jár, mint gyermekkorunkban egy lázcsillapító kúp felhelyezése. Ezután betakarózva, kényelmesen hanyatt fordulsz és már kezdődhet is a terápiás program.

Akár több éves, jelentős mennyiségű salakanyag maradványtól köszönhetünk el néhány kezelés hatására. 

A bélrendszerünk tisztítása kapcsán sokkal többről van szó, mint csupán a salakanyagok eltávolításáról, kiemelkedő jelentőségű a bélflóra helyreállítása!

Hatására javul a tápanyagok felszívódása, tisztul, egészséges színűvé válik a bőr, a fáradékonyságot egészséges tetterő váltja fel.

Kérd még ma, és legyél kívül-belül sokkal frissebb, tisztább!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Arthro Komplex Gyógyközpont

A kezelésre az alábbi számon tudsz bejelentkezni: +36 (1) 225 30 60

WEBOLDAL

Beváltás helye

Arthro Komplex Gyógyközpont

1114 Budapest,
Móricz Zsigmond körtér 3/B.
II. em. 7.

Ajándékba adom Kérek belőle

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nőgyógyászati vizsgálati csomag a Benyovszky Orvosi Központban választható szakorvossal

Nőgyógyászati vizsgálati csomag a Benyovszky Orvosi Központban választható szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

28 000 Ft

11 000 Ft

Kedvezményes ár:

17 000 Ft

39%

Hátralévő idő:

3 nap 10:21:46

Vásárlók száma: 101

Megkaptuk a kedvezményt!

4 helyszínen!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

13 600 Ft

Kedvezményes ár:

2 400 Ft

85%

Korlátozott ideig vásárolható

Vásárlók száma: 45

Megkaptuk a kedvezményt!

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

44 500 Ft

4 600 Ft

Kedvezményes ár:

39 900 Ft

10%

Hátralévő idő:

4 nap 10:22:44

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!