Lejárt!

Száműzd az allergiát! Fülakupunktúra (tűvel v. tű nélkül) + orvosok által kifejlesztett Magneter kezelés + további kedvezmények… = 2.900 Ft!

Száműzd az allergiát! Fülakupunktúra (tűvel v. tű nélkül) + orvosok által kifejlesztett Magneter kezelés + további kedvezmények… = 2.900 Ft!

„Itt van az ősz, itt van újra…” Ezt az allergiásoknál jobban, sajnos senki nem tudja.
A pollenallergiások ugyan egy időre fellélegezhetnek, viszont ősszel a porallergiától szenvedők számára beköszönt a „pokol”. A poratka-allergia sajnos nem múlik el a legtisztább lakásban sem, hiszen a levegővel folyamatosan szállnak be otthonunkba és életterünkbe az atkának nevezett „láthatatlan” élőlények. 

Érték:

Megtakarítás:

6 000 Ft

3 100 Ft

Kedvezményes ár:

2 900 Ft

52%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.09.10. - 2013.11.11.

A Medibon bón tartalma:
1 alkalmas komplex allergiakezelés (60 perc)

A bón részletes tartalma:
Allergia kezelés fülakupunktúrával
(Választható: hagyományos tűvel VAGY ELEKTROAKUPUNKTÚRÁVAL) 
A fülakupunktúrával párhuzamosan zajló Magneter kezelés 

Plusz kedvezmény a Medibon vásárlóknak:
További kezelésekre is szükséged lehet, ezekről a Gyógyerő Központtal tudsz egyeztetni, de Medibon bón vásárlóként alkalmanként 6000 Ft helyett mindössze 2000 Ft-ot számolnak fel Neked érte.

A további kezelések a helyszínen fizetendők.

 

Részletes leírás

Ezek olyan hatással vannak az allergiásokra, mint az érzékeny nőkre a romantikus filmek: könnybe lábad tőle a szemük, szaporábban lélegeznek, és egy óra alatt, akár egy százas papírzsepi csomagot is elhasználnak.

A probléma azonban cseppet sem romantikus, hiszen az allergiás tüneteket ez esetben a poratka mikroszkopikus méretű, levegőben széttöredezett ürüléke váltja ki, amit belélegzünk.

Éppen ezért, ez az élőlény elsősorban a légúti allergia kiváltója. Nyár végén és kora ősszel az atkák megszaporodnak, mivel ilyenkor a legnagyobb a fűtés hiánya miatt a lakások nedvességtartalma, ami kedvező a számukra.

Ezek a „lények” az elhullt hámsejtekkel táplálkoznak, emiatt elsősorban az ágyneműben, párnában, bútorokon, szőnyegeken, plüssállatokon fordulnak elő. Ezeket érdemes időnként 60 fokon átmosni.

Sajnos a következő tények sem tölthetik el boldogsággal az allergiásokat:

Látható, hogy a probléma súlyosabb, mint gondolnánk.

Az arra érzékenyek számára ez az időszak valóban maga lehet a pokol, hiszen a házipor-atkát vagy annak levegőben szálló ürülékét belélegezve, a légutakban allergiás reakció lép fel, ami sokszor asztmás, fulladásos tünetekkel, vagy a pollenallergiához hasonlóan az orr nyálkahártyájának, vagy a szem kötőhártyájának gyulladásával jár. (Tünetek: erős könnyezés; kivörösödő, viszkető szemek; orrfolyás, - dugulás,-viszketés; tüsszögés, szájpadlás-viszketés, nehézlégzés, roham, asztma)

A légúti panaszokon kívül, a bőrünket is érintheti a probléma. Ha a testünk valamely pontja érintkezik az atkákkal, és érzékenyek vagyunk rá, akkor csalánkiütés, ekcéma, vörösödő száraz foltok jelezhetik az allergiás reakció.

De ez még nem minden, mivel a tavasszal és nyáron jellemző szezonális allergia ősszel is lecsaphat, mivel az őszi levegőben a pollenekhez hasonlóan káros allergének lebegnek.

A parlagfű az őszi kirándulásainkat és a hétköznapjainkat is megkeserítheti, mivel ez  anövény augusztus közepétől október végéig bocsát ki polleneket. Azok sem lehetnek biztonságban ősszel, akik a penészgombákra érzékenyek, mivel a hűvösebb, nyirkosabb idő ezeknek az élőlényeknek is kedvez.

Ezeket a panaszokat sajnos novemberig el kell viselnie minden allergiásnak. Kivéve, ha lecsapnak a mai Bónunkra, ami kifejezetten a számukra segítség!

A keleti kultúrákban már sok ezer éve jól bevált módszerként alkalmazzák a fülakupunktúrát. Most Te is bevetheted az allergiád ellen. Egy egy alkalmas komplex fülakupunktúrás allergiakezelésen vehetsz részt a budapesti Gyógyerő Központ jóvoltából, ahol azt is eldöntheted, hogy a hagyományos tűs kezelést választod-e vagy inkább a tű nélküli elektroakupunktúrát.

Bármelyik megoldást is válaszd, mindkettő segítségével fellélegezhetsz az allergiádból. A fülakupunktúra a fülkagyló meghatározott pontjain keresztül stimulálja a szerveid működését, ezáltal a szervezeted egészét. Aktiválja az öngyógyítómechanizmusokat, így a tested minden pontja egészségesebben működhet. Csillapítja, illetve képes meg is szűntetni az allergiás tüneteket.

Van, akinek már egyetlen kezelés elhozza a várva várt eredményt, és természetesen az allergia mértékétől függően, van, akinek több alkalom kell a pozitív végeredményhez.

Annak érdekében, hogy mindenképp javadra váljon ez az egy kezelés is, a fülakupunktúrával párhuzamosan Magneter terápiában is részesülsz, ami felerősíti a kezelés jótékony hatásait.

A Magneter egy olyan 100%-ban magyar fejlesztésű készülék, ami mágneses impulzusokat bocsát ki. Magyar orvosok és mérnökök évekig dolgoztak rajta. 

Ez a megoldás elősegíti és kiegészíti a hagyományos orvoslást, méghozzá úgy, hogy a fülakupunktúrához hasonlóan semmiféle mellékhatással nem jár. A készülék által kibocsátott mágneses frekvencia képes megküzdeni a betegségeket, allergiás tüneteket kiváltó organizmusokkal. Harmonizálja a szervezet működését, így tökéletes kiegészítője a fülakupunktúrás allergiakezelésnek is.

Hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy több éves pozitív kórházi tapasztalatok és dokumentált teszteredmények alapján a Magneter készülék, orvostechnikai eszköz minősítést kapott. Jelenleg több hazai kórházban is alkalmazzák kiemelkedően jó eredményei miatt. A fülakupunktúrával párhuzamosan most ezt is kipróbálhatod!

Ezzel a bónnal ízelítőt kapsz két hatékony gyógymódból is, és, amennyiben olyan mértékű allergiával küzdesz, aminek csillapításához, illetve elmulasztásához több alkalom is szükséges, akkor a bónod további kedvezményekre is feljogosít a Gyógyerő Központban.

Gondolj csak bele, milyen jó lesz orrfolyás, viszketés és könnyezés nélkül kirándulni egyet a gyerekekkel vagy a pároddal a színes őszi erdőben, a hulló levelek között, miközben mélyeket lélegezhetsz, mintha soha nem gyötört volna allergia!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gyógyerő Egészségközpont

A kezelésre (H-P: 8-12-ig bón sorszámával) az alábbi telefonszámon jelentkezhetsz be:
+36 (20) 422 29 00  
Lemondás 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges!

WEBOLDAL

Beváltás helye

1055 Budapest,
Balaton utca 25. 1/1.
(5-ös kapucsengő)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

3 napos jobb agyféltekés rajz kurzus, extra biztonsági opciókkal

3 napos jobb agyféltekés rajz kurzus, extra biztonsági opciókkal

Érték:

Megtakarítás:

40 000 Ft

24 010 Ft

Kedvezményes ár:

15 990 Ft

60%

Hátralévő idő:

3 nap 21:39:13

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

3 500 Ft

Kedvezményes ár:

31 500 Ft

10%

Hátralévő idő:

13 nap 21:40:03

Vásárlók száma / Kedvezmény:

0/1

4 helyszínen!

Hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

15 300 Ft

Kedvezményes ár:

2 700 Ft

85%

Hátralévő idő:

2 nap 21:40:14

Vásárlók száma: 63

Megkaptuk a kedvezményt!