Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Belső problémákra gyanakszol? Menj biztosra: Komplex hasi ultrahang vizsgálat – a belső szerveid állapotának ellenőrzése (máj, vese, epe, lép…) radiológus szakorvostól.

Belső problémákra gyanakszol? Menj biztosra: Komplex hasi ultrahang vizsgálat – a belső szerveid állapotának ellenőrzése (máj, vese, epe, lép…) radiológus szakorvostól.

A szervezetedben tökéletesen szervezett munkát végez a belső szerveidtől kezdve egészen a legapróbb sejtig minden, annak érdekében, hogy a hétköznapi kihívásoknak eleget tehess. Ugyanakkor a működésbe hiba csúszhat, és a belső szerveidet fenyegető kórokat, nem mindig lehet felfedezni rögtön. Ezek ugyanis sokszor nem produkálnak nyilvánvaló tüneteket, ezért számtalan olyan rejtett betegség bújhat meg benned, amit nem „látsz”, sőt, van, hogy nem is érzel. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

7 510 Ft

Kedvezményes ár:

7 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 39

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.08.29. - 2016.11.09.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló komplex hasi UH vizsgálat. (kb. 20 perc) 

A vizsgálatot Dr. Márton Erika radiológus végzi.

Fontos: A vizsgálat előtt 6 órával szabad csak enni, utána már csak csapvízet vagy szénsavmentes ásványvízet inni, és a kávézás sem javasolt (összehúzza az epéket).
A vizsgálat tervezett időpontja előtt 1 órával még 0,5-1 liter víz elfogyasztása ajánlott, mert telt hólyaggal célszerű érkezni a vizsgálatra. 

Egészségpénztári információk: A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Egy személy egy bónt vásárolhat saját részre, és bármennyit ajándékba, de ugyanaz a személy csak egyszer vehet részt a vizsgálaton bónnal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Nem ritka az olyan egészségügyi kórkép, ami azt bizonyítja, hogy sokszor már csak a későn jelentkező tünetek jelzik, hogy belül nem stimmel valami. Ilyenkor már csak a műtét oldhatja meg a problémát.

Ezért ha nem is érzed magad betegnek, időnként érdemes részt venned egy-egy szakszerű kivizsgáláson, ami a belső szerveid „átvilágítására” is alkalmas. Most ráadásul úgy mehetsz el egyre, hogy nem kell akár hónapokat várnod az időpontra, és sorban állnod sem kell, mert a Neked megfelelő, előre egyeztetett időpontra mehetsz.

Ajánlatunkkal utána járhatsz, hogy milyen állapotban vannak belső szerveid, van-e valami probléma velük, illetve van-e olyan elváltozás, amely később jelenthet gondot az egészségedre nézve.

A specialistákat foglalkoztató Benyovszky Orvosi Központban Dr. Márton Erika végzi el a komplex hasi ultrahangos vizsgálatot, amely a többi képalkotó szűréshez hasonlóan teljesen fájdalommentes, és barátságos környezetben, kényelmes körülmények között történik. A vizsgálatra éhgyomorral kell érkezni, mivel az étkezés, puffadást okozhat, ami megnehezítheti az egyes területek feltérképezését.

Természetesen az esetleges panaszaidat is megvitathatod a szakorvossal, sőt, ha vannak előző leleteid, vagy zárójelentéseid, akkor azokat feltétlenül vidd magaddal a teljesebb kép érdekében.

Milyen szerveket térképez fel a komplex hasi ultrahang?

Ez az eljárás a hasüregi és a kismedencei szerveket vizsgálja, pontosabban elsősorban nem az olyan üreges területeket, mint a gyomor és a belek, hanem a májat, a veséket, az epehólyagot, hasnyálmirigyet, a lépet valamint a kismedencében a húgyhólyagot, hölgyek esetében a méhet, a petefészkeket, férfiak esetében pedig a prosztatát. Ahogyan a felsorolásból is kiderül, a létfontosságú szerveink állapota kerül ellenőrzésre.

Sőt, ezzel a vizsgálattal a hasüregben futó nagyobb erekről, valamint a hasi főverőér mellett található nyirokcsomókról is képet kapunk.

A vizsgált szervek:

Mi tárható fel a kismedencei ultrahang vizsgálat révén?

Leggyakrabban epe- és vesekövek, húgyúti kövek, gyulladásos betegségek, a különböző szervek méretének, valamint szerkezetének változásai, és az esetleges hasi fájdalmak okai.

Minden betegség esetén a legeredményesebb az időben elkezdett kezelés, ezért ez esetben is nagyon fontos a vizsgálat megelőző szerepe, amire szintén tökéletes.

Mikor javasolt elvégeztetni a vizsgálatot?

Tünetek nélkül hölgyeknek 25 éves kor fölött, férfiaknak 30 éves kor fölött már javasolt legalább egyszer, 50 éves kor fölött mindkét nemnél 1, maximum 2 évente javasolt az elvégeztetése.

Egyébként rendszeres hasi fájdalmak, puffadás, indokolatlan fogyás, étvágytalanság esetén mindenképpen érdemes megnézetni a belső szervek állapotát.

Ne hagyd, hogy belülről „rágja” valami a tested. Radarozd át a szervezeted rendszeresen, hogy mindig rendben tudhasd az egészséged kívül-belül.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:30-ig ezeken a telefonszámokon:
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: kedden és szombat 9:00 – 13:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

3 alkalmas Gerinc Selfness program, Magyarországon CSAK a Gerinc Műhelyben

3 alkalmas Gerinc Selfness program, Magyarországon CSAK a Gerinc Műhelyben

Érték:

Megtakarítás:

28 000 Ft

14 500 Ft

Kedvezményes ár:

13 500 Ft

52%

Hátralévő idő:

1 nap 10:04:01

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Fül-orr-gégészeti vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban
HIFU Ultratherapy bőrfiatalítás, plasztikai hatékonysággal a teljes arcon, tokaeltüntetéssel

HIFU Ultratherapy bőrfiatalítás, plasztikai hatékonysággal a teljes arcon, tokaeltüntetéssel

Érték:

Megtakarítás:

90 000 Ft

40 100 Ft

Kedvezményes ár:

49 900 Ft

45%

Hátralévő idő:

0 nap 10:04:02

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!