Lejárt

Komplex reumatológiai kivizsgálás szakorvostól porckorongsérv, teniszkönyök, befagyott váll, ... ellen.  

Komplex reumatológiai kivizsgálás szakorvostól porckorongsérv, teniszkönyök, befagyott váll, ... ellen.  

Az egészség azt is jelenti, hogy a testünket egészében érzékeljük, azonban, ha egyszer csak „külön életet” kezd el élni bármelyik végtagunk, vagy a gerincoszlopunk, az már nem egészség. A mozdíthatatlan nyak, a megkövült váll vagy a merev hátizmok meglehetősen fájdalmassá tehetik a mindennapokat. A mozgásszervi panaszok napjainkban úgy söpörnek végig az embereken, mint tornádó a fakunyhókon. A rombolás pedig, amit maguk után hagynak, sokszor visszafordíthatatlan. Te ne ess a saját tested csapdájába, ajánlatunk segíthet. Olvass tovább…

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

7 500 Ft

Kedvezményes ár:

7 500 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.03.24. - 2015.05.25.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére reumatológiai kivizsgálás (kb. 25-35 perc)
A vizsgálatot Dr. Borszéki Ilona reumatológus szakorvos végzi.
+ AJÁNDÉK: A Benyovszky Orvosi Központtól most egy 15.000 Ft értékű egészségkártyát is kapsz, amelyet 1 éven keresztül használhatsz, és ez 10-30% kedvezményt biztosít az egészségkártya oldalán feltüntetett egészségügyi szolgáltatásokra.

A következő esetekben különösen ajánlott:

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

Először olyan, mintha valaki „fagyasztó port” fújt volna a csontjaid közé, aztán egyszerre fájdalmas lesz az „olvadás”. Ilyenkor talán Te is abban reménykedsz, mint a legtöbbünk, hogy a vérfagyasztó érzés csak átmeneti, és hamarosan odébb áll a porcikáidból. Aztán, ha valami csoda folytán tényleg elmúlik magától, attól kezdesz rettegni, hogy egyetlen rossz mozdulat visszahozza.

Ennél csak az a lesújtóbb, ha nem múlik el, és sajnos ez a gyakoribb. Számos ok állhat a háttérben a zsibbasztó ülőmunkától kezdve, a mozgás- és vitaminhiányos életmódon át, a rossz testtartáson keresztül, akár a genetikai hajlamig…

Óriási hiba ilyenkor csak a felületes tüneti kezelést választani fájdalomcsillapító krémek vagy gyógyszerek formájában! Tartós gyógyulás ezekkel nem érhető el, csak akor, ha a kiváltó okokat kezeljük. És ehhez természetesen ismernünk kell az okokat.

A trendi gyúrás, súlyzós edzések hatására, ma már nem csak az idősek nézhetnek szembe a porckorongsérv tüneteivel, de egyre több fiatalt is érint. A reuma és a befagyott váll úgyszintén gyakori jelenségek. Ez esetben szinte megbéníthat a fájdalom.

A gyógyuláshoz vezető út egyetlen lépéssel kezdődik, méghozzá azzal, amivel szakemberhez, lehetőleg reumatológushoz fordulsz, hogy kiderítsd, mi okozza a „sérelmeidet”.

Ajánlatunk ennek a lépésnek a megtételére nyújt kiváló alkalmat egy átfogó reumatológiai kivizsgálás formájában, amit a Benyovszky Orvosi Központban vehetsz igénybe. A szakszerű vizsgálatot Dr. Borszéki Ilona reumatológus szakorvos végzi.

A reumatológia a mozgásszervek megbetegedéseivel, valamint azok konzervatív gyógyításával foglalkozó klinikai tudományág. 

Ha a következő panaszok bármelyike fennáll nálad, akkor mindenképp élj ezzel az ajánlattal, és vizsgáltasd ki magad:

Hogyan zajlik a reumatológiai kivizsgálás?

Miután a szakorvos felállította az anamnézist, és felvette a kórelőzményt, azaz kiderítette, milyen korábbi problémáid adódtak ezen a téren, felméri jelenlegi állapotodat, kikérdez a panaszaidról és életmódbeli szokásaidról. Azaz minden olyasmit kiderít, aminek köze lehet a fájdalmas panaszaid kialakulásához.

Amennyiben rendelkezel korábbi leletekkel és vizsgálati eredményekkel, ezeket feltétlenül vidd magaddal a Benyovszky Orvosi Központba.

Ezután következik a fizikális vizsgálat, amely során képet kaphat szakorvosod arról, hogy milyen állapotban vannak az ízületeid, végtagjaid. A reumatológus ez alapján javaslatot tesz további vizsgálatok (ultrahang, röntgen, CT, MR) elvégzésére, amennyiben szükséges.

Az eredmények kiértékelése után megbeszélitek azokat a lehetőségeket, amelyekkel javítani lehet a állapotodon, közérzeteden.

A Benyovszky Orvosi központ reumatológiai szakrendelésének elsődleges célja, hogy a csont és ízületi megbetegedések, porckopások, nagy- és kisízületi fájdalmak és gyulladások, gerincbántalmak, csontritkulásos betegségeket kezelje.

Ez az ajánlat nem csak abban segíthet, hogy aktívabban gyógyulj, hanem, abban is, hogy még sokáig élvezhess minden mozdulatot fájdalommentesen.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

 Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés Hétfő-Péntek 9:00-17:30-ig ezeken a telefonszámokon:
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: kéthetente szombatonként 9:00-14:00 óra között.
(A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Gasztroenterológiai vizsgálat csomag, hasi ultrahanggal, gasztroenterológus szaktekintéllyel

Gasztroenterológiai vizsgálat csomag, hasi ultrahanggal, gasztroenterológus szaktekintéllyel

Érték:

Megtakarítás:

47 000 Ft

17 000 Ft

Kedvezményes ár:

30 000 Ft

36%

Hátralévő idő:

13 nap 19:35:24

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Poszt-COVID vizsgálati alap csomag az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központban

Poszt-COVID vizsgálati alap csomag az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központban

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

17 000 Ft

Kedvezményes ár:

28 000 Ft

38%

Hátralévő idő:

13 nap 19:35:24

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

4 helyszínen!

Hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

15 300 Ft

Kedvezményes ár:

2 700 Ft

85%

Hátralévő idő:

2 nap 19:36:35

Vásárlók száma: 97

Megkaptuk a kedvezményt!