Lejárt

A maradandó nyomok ellen! Anyajegy- és melanoma v. más bőrbetegségek (ekcéma stb.) szűrése + konzultációk.

A maradandó nyomok ellen! Anyajegy- és melanoma v. más bőrbetegségek (ekcéma stb.) szűrése + konzultációk.

Az a tény, hogy a környezeti ártalmak hatására elgyengül az immunrendszerünk, nem csak a belülről támadó kórok tekintetében mutatkozik meg, de a külsőnk is megsínyli a különböző bőrbetegségek révén.  Vagy a szervezetben felgyülemlett méreganyagok keresik a kiutat, vagy pedig az ártalmas napsugarak ellen nem képes védekezni a test. A bőrproblémák a viszkető vörös pöttyöktől, egészen a halálos melanomáig vezethetnek. Ajánlatunkkal megóvhatod magad a maradandó és végzetes bőrbetegségektől.

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

7 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.06.01. - 2015.08.03.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére anyajegyszűrés teljes testen, valamint szűrés előtt és után orvosi konzultáció VAGY egyéb (pl.: ekcéma, övsömör, stb.) bőrgyógyászati szűrés

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI INFORMÁCIÓK: Patika EP; Axa EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Sokszor és sokakkal fordul elő a világban, hogy figyelmen kívül hagynak egy-egy vörösödő, viszkető, vagy nedvedző pöttyöt a bőrükön, holott ezek a jelek már egy kezdődő bőrprobléma tünetei is lehetnek. Nem ritkán az említett szimptómák hátterében valamilyen ekcéma áll.

Az elhanyagolásnál talán csak egy rosszabb dolog létezik ebben az esetben, mégpedig az, amikor a saját szakállunkra kezdjük el kezelni a jelentkező bőrtüneteket, miközben nem vagyunk tisztában a kiváltó okkal. Ez a hiba maradandó károsodásokat, hegeket, barázdákat hagyhat a bőrön, de akár tovább is súlyosbíthatja az eredeti problémát.

Napjainkban sajnos sokak számára cseng ismerősen a következő bőrbetegségek neve:  Ekcéma, seborrhoea, pikkelysömör, , atópiás dermatitisz,  melanoma, neurodermitis, akne vulgaris … 

Ezek nem csak nyomot hagyhatnak a bőrünkön, de van, amelyik tünetei kifejezetten kellemetlenek, fájnak, égnek, viszketnek, gennyeznek. Egyik-másik fertőző is lehet, ami miatt elkerülhetnek minket az emberek, és még a szeretteink is rettegve ölelnek át. Te ne éld át ezt a poklot! 

Ne hagyd figyelmen kívül az említett jeleket, és ne is próbáld meg saját kútfőből kezelni azokat. A jelentkező bőrtünetekkel mindenképpen fordulj szakemberhez!

Ajánlatunk révén a Budai Magánorvosi Centrum bőrgyógyász szakorvosára bízhatod a tüneteid hátterének felderítését, és orvoslását is.

Most egy dermatoszkópos anyajegyszűrésen vagy más (általános) bőrgyógyászati vizsgálaton (pl. ekcéma) vehetsz részt, attól függően, hogy milyen bőrtünettel szeretnéd felkeresni a szakorvost.

Mikor gyanakodhatsz bőrbetegségre? 

A gyulladás mindenképpen egy olyan tünet, amivel érdemes bőrgyógyászhoz fordulnod. Gyulladást okozhat például baktérium-fertőzés, de jellemző a pikkelysömörre és az allergiás problémákra is.

A daganat szintén intő jel. Lehet jóindulatú, mint a fibróma, vagy az anyajegyek, de rosszindulatú is, mint a melanoma.

A foltok, elszíneződések szintén bőrgyógyászati panaszokat vethetnek fel, valamint a bőr állagának megváltozása is idesorolható probléma, úgymint a túlzott zsírosodás, ráncosodás…stb. A száraz bőr különösen hajlamossá tesz az atópiás ekcémára.

A rosszindulatú bőrdaganatok között az egyik legsúlyosabb az úgynevezett melanoma malignum. Ez nem kevesebb, mint a bőrrák által okozott halálozások 75%-áért felelős betegség! A melanoma a bőrben található melanocytákból, festéktermelő sejtekből indul ki, de áttétet adhat a tüdőbe, májba, csontokba, sőt még az agyba is, és kimenetele sok esetben halálos.

Miben rejlik a dermatoszkópos anyajegyszűrés hatékonysága?

A dermatoszkóp 10-szeres nagyításban mutatja a vizsgált anyajegyeket, így jól látható azok festéktartalma, széle, nagysága, eltérései. A dermatoszkópos vizsgálat kellő információval szolgál, ami alapján eldönthető a jó vagy rosszindulatúság. A szakorvos ennek tükrében, indokolt esetben javasolhat bőrgyógyászati  vagy sebészeti eltávolítást. A gyanús anyajegyek időben történő eltávolításával megakadályozható a későbbi melanoma kialakulása.

Ez a vizsgálat akár az életedet is megmentheti, ha a túl sok szoláriumozás, gyanús anyajegyek, káros szokások (dohányzás) ürügyén a melanoma-szűrést választod, de az általános bőrgyógyászati vizsgálattal is számos későbbi kellemetlenségtől, vagy maradandó bőrsérüléstől kímélheted meg magadat, vagy azt, akinek ezt a bónt ajándékba szánod.

A Budai Magánorvosi Centrum lett az "Év magánrendelője" a szakmai zsűri és a páciensek értékelése alapján. A díjat csütörtökön adják át a Magyar Tudományos Akadémián. Vizsgáltasd meg Budapest egyik legjobb magánklinikáján a bőrödet, és kérj ebből az ajánlatból!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-12:00 között telefonon: +36 (20) 356 43 53 vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Férfiak részére daganatszűrő MR csomag, PSA vizsgálattal a betegbarát Radivert MR klinikán

Férfiak részére daganatszűrő MR csomag, PSA vizsgálattal a betegbarát Radivert MR klinikán

Érték:

Megtakarítás:

121 400 Ft

21 500 Ft

Kedvezményes ár:

99 900 Ft

18%

Hátralévő idő:

11 nap 10:26:58

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Ízületi natív MR vizsgálat, választható régióval, a RadiVert betegbarát klinikán!

Ízületi natív MR vizsgálat, választható régióval, a RadiVert betegbarát klinikán!

Érték:

Megtakarítás:

37 800 Ft

4 300 Ft

Kedvezményes ár:

33 500 Ft

11%

Hátralévő idő:

9 nap 10:27:00

Vásárlók száma: 20

Megkaptuk a kedvezményt!

Vámpírszérum kezelés (PRP kezelés) a teljes arcra-, nyakra-, dekoltázsra, ORVOS SPECIALISTÁVAL

Vámpírszérum kezelés (PRP kezelés) a teljes arcra-, nyakra-, dekoltázsra, ORVOS SPECIALISTÁVAL

Érték:

Megtakarítás:

154 000 Ft

57 100 Ft

Kedvezményes ár:

96 900 Ft

37%

Hátralévő idő:

11 nap 10:26:58

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!