Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Ezt is megelőzheted: Érelzáródás, stroke, trombózis. Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológustól.

Ezt is megelőzheted: Érelzáródás, stroke, trombózis. Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológustól.

Ha tudnád, hogy hirtelen végzet leselkedik rád, és lenne rá mód, hogy megelőzd, élnél vele, ugye? Pontosan erről szól ez az ajánlat. A modern életmód cseppet sem kedvez az érrendszernek, és bizonyára Te is ismersz olyat, aki emiatt szenvedett el súlyos betegséget, vagy aki emiatt vesztett el valakit. Az érelzáródás, a stroke, trombózis, agyvérzés csak néhány olyan „hóhér”, aki látszólag váratlanul csap le áldozatára, holott vannak előjelek. Ajánlatunkkal figyelhetsz ezekre a jelekre, és megelőzheted a súlyos következményeket. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

6 990 Ft

53%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 58

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.02.26. - 2016.06.09.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata. (kb. 15-20 perc)

A leletet azonnal kézhez kapod.

A vizsgálatot Dr. Márton Erika radiológus végzi, aki több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a képalkotó diagnosztika csaknem valamennyi területén. 

FONTOS: Egy személy egy bónt vásárolhat saját részre, és bármennyit ajándékba, de ugyanaz a személy csak egyszer vehet részt a vizsgálaton bónnal.

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az érrendszer rossz állapota valódi katasztrófák és olyan vészhelyzetek forrása lehet, melyek során minden perc élet-halál kérdése. Ha te nem akarsz ezen a küszöbön egyensúlyozni, akkor érdemes élned ajánlatunkkal.

A nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálatán vehetsz részt a jól felszerelt, modern, ugyanakkor otthonos érzést nyújtó Benyovszky Orvosi Központban, hogy szakszerű lépéseket tehess a fentebb említett bajok megelőzése érdekében.

Miben áll a nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálat jelentősége?

A nyaki erek color Doppler ultrahangvizsgálat során látótérbe hozhatóak a nyaki nagyerek. A Doppler eljárással időben kimutathatóak az anatómiai eltérések: az erek lefutása, tágulata, szűkületei, az ér belhártyájának vastagsága, az érfalon kialakult felrakódások.

Egy fájdalommentes és gyors vizsgálóeljárásról van szó, ami a későbbiek során is számos fájdalomtól kímélhet meg. Ez a vizsgálat képes az erekben áramló vér áramlási irányát és sebességét is érzékelni. 

A vizsgálat során a hanyattfekszel, miközben a nagy nyaki ereidet, az ún. arteria carotisokat vizsgálja az orvos. Mivel ezen ereken keresztül áramlik a vér az agyba, egy esetleges szűkület felismerése és időben elkezdett kezelése súlyos következményektől, pl. egy későbbi stroke-tól menthet meg. 

Hogyan történik a color Doppler ultrahang?

A vizsgálat során zselés anyaggal kenik be a nyakadat az erek lefutásának megfelelően. Az erek fölött mozgatott vizsgálófej, az ún. transducer, az emberi fül számára nem hallható hanghullámokat bocsát ki, melyek az erekben áramló véralkotó elemekről visszaverődnek.

A visszaverődött hanghullámokat egy számítógép elektromos jellé alakítja és egy monitoron képként megjeleníti. A Doppler vizsgálat egy speciális fajtája a color Doppler, mely kék és piros színek segítségével teszi még szemléletesebbé a véráramlást. 

Nyaki Doppler vagy color Doppler vizsgálatot az utóbbi időben már a komolyabb szűrések részeként is végeznek, de van néhány jellegzetes tünet vagy betegség, amelyek fennállásakor mindenképpen. 

A vizsgálat mindenképpen javasolt:

Sokat segít továbbá az olyan esetekben, amikor egyensúlyzavar vagy tartós szédülés szerepel a panaszaid között. Nagyon gyakran ugyanis ezeket a tüneteket is a nyaki erek szűkülete és ennek következtében a nem megfelelő agyi vérellátás okozza. 

De azon betegek is rendszeresen részt vesznek ilyen vizsgálaton, akik már átestek egy nyaki érműtéten, és az orvos ily módon bizonyosodik meg a beavatkozás sikerességéről. 

A vizsgálatot Dr. Márton Erika radiológus végzi, aki több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a képalkotó diagnosztika csaknem valamennyi területén. Az eljárás 15-20 percet vesz igénybe.

Ennyit mindenképpen érdemes magadra szánnod, pláne így, hogy a vizsgálat semmiféle előkészületet nem igényel a részedről, és abszolút fájdalommentes, ugyanakkor valóban életet menthet. A vizsgálatot követően a leletet azonnal kézhez kapod, így az eredményeidre sem kell várnod. 

Tegyél időben a napjainkban többek életét követelő érproblémák és súlyos következményeik ellen ezzel az ajánlattal. Probléma esetén a Benyovszky Orvosi Központban  akár arra is van lehetőség, hogy azonnal orvosold a bajt, beutaló nélkül is, és elvégeztethesd a további szükséges vizsgálatokat bármilyen szakterületet is érintsen a dolog. Kérd még ma, hiszen minden perc számít!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ 

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:30-ig az alábbi számokon: 
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: kedd és szombat 9:00-13:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.) 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

HIEMT- az igazi zsírgyilkos forradalmi alakformáló kezelés, 5 alkalmas kúra

HIEMT- az igazi zsírgyilkos forradalmi alakformáló kezelés, 5 alkalmas kúra

Érték:

Megtakarítás:

49 900 Ft

20 000 Ft

Előleg:

9 000 Ft

40%

Hátralévő idő:

6 nap 5:57:50

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT- az igazi zsírgyilkos forradalmi alakformáló kezelés előleg

HIEMT- az igazi zsírgyilkos forradalmi alakformáló kezelés előleg

Érték:

Megtakarítás:

13 990 Ft

7 000 Ft

Előleg:

2 100 Ft

50%

Hátralévő idő:

4 nap 5:57:52

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

23 100 Ft

Előleg:

14 900 Ft

28%

Hátralévő idő:

1 nap 5:57:55

Vásárlók száma: 178

Megkaptuk a kedvezményt!