Orvosi IBR-SYSTEM® allergiaszűrés, és terápia a tartós panaszmentességért.  Dr. Kiss-Szollinger Attila főorvos végzi. Az esetek 80%-ában végleges gyógyulás!

Orvosi IBR-SYSTEM® allergiaszűrés, és terápia a tartós panaszmentességért.  Dr. Kiss-Szollinger Attila főorvos végzi. Az esetek 80%-ában végleges gyógyulás!

Az allergia gyógyszerek csak ideig-óráig enyhítik a gyötrő tüneteket, és gyakoriak az olyan mellékhatások, mint az álmosság, fáradtság, bágyadtság. Már létezik olyan megoldás, amivel tünetmentessé tehető az allergia.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük.

Érték:

Megtakarítás:

19 900 Ft

9 910 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.11.29. - 2020.02.21.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló IBR-SYSTEM® technológia diagnosztikai és terápiás eljárással történő allergia-szűrés. (Kb. 20-30 perc.)

A vizsgálatot Dr. Kiss-Szóllinger Attila főorvos végzi. 

FONTOS:

Egészségpénztári információk: MKB, Patika, Vitamin, Vasutas, Tempo, OTP, Medicina, Honvéd, Generali, Erő, Dimenzió, AXA, Allianz

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Napjainkban a szénanáthát, a pollen-allergiákat és az allergiás légcsőhurutot a leggyakoribb betegségek közé sorolhatjuk. A tünetek jól ismertek: intenzív orrfolyás, orrdugulás, tüsszögés, gyakran szemviszketés, könnyezés, torok és fülviszketés, szűnni nem akaró, ingerköhögések, nehezített légzés, esetleg fulladás. 

Az allergiás tüneteket a szervek kóros működése, a funkció kóros megváltozása okozza. Ennek következménye az orrdugulás, az orrfolyás, a tüsszögés, a torok és fülviszketés, a nehezített légzés, időnként köhögés. 

Egy magyar orvos- és mérnökcsoport által kifejlesztett berendezéssel gyógyszerek alkalmazása nélkül tartós tünet- és panaszmentesség, az esetek 80 %-ában. Ma már sokan vannak, akik ily módon öt-tíz-tizenöt éve panaszmentesek. 

Ajánlatunk révén most te is fellélegezhetsz az allergiádból egy IBR-SYSTEM® technológiával végzett diagnosztikai eljárással történő allergia felmérésnek köszönhetően. A vizsgálatot Dr. Kiss-Szóllinger Attila főorvos végzi a Medmis Intézetben, KÉT HELYSZÍNEN IS. Mindössze 20-30 perc alatt kiderülhet, hogyan enyhíthető esetedben az irritált állapot.

Néhány szó a technológiáról

A berendezést IBR-SYSTEM ®-nek (Integrált Biológiai Regulációs Rendszernek) keresztelték el. A hagyományos bőrtesztek helyett teljesen fájdalmatlan, nagyon érzékeny elektrodinamikai vizsgálatokkal mutatja ki azokat az okokat, amelyek az emberi szervezet allergiás vagy túlérzékenységi reakcióját kiváltják. 

A Medmis Intézetben az allergia kezelésében, sőt akár gyógyításában is segítenek!

Az egyedi módszernek köszönhetően 100 meggyógyíthatatlannak tartott betegükből 80-90 gyógyulttá válik, és van olyan páciensük is, aki 18 éve panaszmentes. 

A speciális allergiaszűrés menete:

Eddigi tapasztalatok alapján elmondható, hogy:

Allergia esetén gyakran tapasztalható az elektrodinamikai vizsgálatok során, hogy a máj mérési értékei nagyon magasak annak ellenére, hogy a laborvizsgálatokkal és a képalkotó eljárásokkal nem lehetett kimutatni a májjal kapcsolatban semmilyen kóros eltérést. Ilyenkor egyértelmű, hogy a májnál keresendő az alapvető probléma és ennek megoldásával érhető el a végleges gyógyulás az allergiából. De az is előfordult, hogy a vékonybél vagy a vastagbél vagy a tüdő, sok esetben a kötőszöveti rendszer, az epehólyag vagy egyéb szervrendszer működési eltérése volt az alapvető gond. Ha megszűntetjük ezt a működési problémát, akkor meggyógyult az allergia. 

Lélegezz fel az allergiából egy olyan technológiának hála, amivel már többen panaszmentessé váltak, és még csak fájdalommal se jár. Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Medmis Intézet

A vizsgálatra mindkét helyszínre ezen telefonszámok egyikén tudsz időpontot egyeztetni: +36 (30) 200 45 96; +36 (30) 937 38 83

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi rendelő
1081 Budapest,
II. János Pál pápa tér 13.;

Vagy

9022 Győr, Teleki L. u. 53.
Fszt. 3. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

10 alkalmas 3 az 1-ben alakformáló program az Physiomins MEDI Blue géppel

10 alkalmas 3 az 1-ben alakformáló program az Physiomins MEDI Blue géppel

Érték:

Megtakarítás:

93 500 Ft

66 510 Ft

Kedvezményes ár:

26 990 Ft

71%

Hátralévő idő:

2 nap 2:23:27

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.
Komplex hasi- és kismedencei ultrahangos vizsgálat lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál