Lejárt

Be vagy rozsdásodva? Orvosi GUNA bioterápiás kezelés a mozgásszervi fájdalom megszüntetésére 2 alkalommal + orvosi konzultáció.

Be vagy rozsdásodva? Orvosi GUNA bioterápiás kezelés a mozgásszervi fájdalom megszüntetésére 2 alkalommal + orvosi konzultáció.

Két évvel ezelőtt a legtöbben mozgásszervi problémák miatt folyamodtak a rokkantsági nyugdíjhoz. Sajnos a mozgásszervi panaszok azóta is egyre többek életét keserítik meg. Ha Te is úgy érzed, hogy minden porcikád „az ellenséged”, akkor ajánlatunkkal sokat enyhíthetsz a panaszaidon. Olvass tovább!

Érték:

Megtakarítás:

27 000 Ft

14 100 Ft

Kedvezményes ár:

12 900 Ft

52%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.05.20. - 2015.08.28.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 2 alkalmas GUNA bioterápiás kezelés a mozgásszervi betegségek megszüntetésére.
Orvosi konzultáció 

Medibon bónusz: 1 alkalom / 1 ampulla helyett vásárlóinkat 1 alkalom / 2 ampulla felhasználásával kezelik

A kezelés a problémától függően kb. 45-60 perc, és a következőket tartalmazz:

Fontos: A bón június 2-tól váltható be!

Lényeges: A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a kezelés után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: AXA EP, ADOSZT EP, ARANYKOR EP, TEMPO EP, K&H EP, DIMENZIÓ EP, GENERALI EP, POSTA EP, OTP EP, HONVÉD EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Mozgásszervi panaszoknak elsősorban az inak, csontok, izmok, ízületek megbetegedéseit nevezzük. Ezek gyakran kezdődnek gyulladásos, kopásos panaszokkal, ízületi fájdalommal, sportsérülésekkel és traumás megbetegedéssel.

Napjainkban a legjellemzőbb mozgásszervi panaszok közé a lágy rész fájdalom és gyulladás, a vállízületi gyulladás, a gerincproblémák, a térd-csípőízületi kopás tartoznak.

Akármelyik is vesz le a lábadról, bizonyára elviselhetetlennek és gyötrelmesnek éled meg, hiszen sokan mások is lehetetlen vállalkozásnak érzik a mozgásszervi megbetegedésekkel járó fájdalom enyhítését. De nem a mai ajánlatunk, és nem a Vita-Pharm Magánrendelő szakemberei!

Mert most:

Egy olyan korszerű és speciális kezelésre várnak az említett rendelőbe 2 alkalommal is, amivel fájdalmaid akár végleg elmulaszthatod.  Az ajánlat részeként 2 alkalom GUNA bioterápiás kezelés jár Neked, orvosi konzultációval, a mozgásszervi betegségeid megszüntetésére. 

A mozgásszervi fájdalomcsillapítás kezelésére hozták létre az említett bioterápiás injekciókat, melyek napjaink egyik legtermészetesebb gyógymódját kínálják az adott betegség(ek)re és 25 év tapasztalatával gyógyítanak.

Mi a GUNA?

A GUNA egy olyan termékcsalád, amit a Milánói Kutatási Központ és a velük kutatást végző Egyetem munkatársai hoztak létre, és új megoldást jelent az ízületek, artrózisok, izom és idegfájdalmak csillapításában, és a regeneráció elősegítésében, a mobilitás helyreállításában. 

Az EU-ban egységesen CE jelzéssel törzskönyvezett GUNA orvostechnikai eszköznek minősített készítmény.  A fokozott hatékonyság érdekében az injekciós oldatot helyi és akupunktúrás pontok szúrásával juttatják be a gyógyítandó területre, amely végett a készítmény csak orvos által használható. Éppen ezért az ajánlat részeként kapott terápiát Dr. Gundrum Beáta négy szakvizsgás orvos igazgató végzi. A bioterápiás oldatok kollagént, vizet és természetes növényi és ásványi anyagokat tartalmaznak. Így semmiféle mellékhatással nem jár a kezelés.  

Hogyan segít mozgásszervi panaszaidon a GUNA bioterápiás kezelés?

A szervezetedet arra sarkallja, hogy kis segítséggel, önerőből regenerálja a szöveteit. A felhasznált eszközök fájdalommentes kezelést biztosítanak. 

A GUNA terápia előnyei:

A GUNA bioterápiás kezelés időtartalma problémától függően 45 -60 perc, ebbe bele tartozik az előzetes konzultáció, kikérdezés, leletek megnézése is, így az egész abszolút személyre szabott gyógyírt nyújt számodra. Az eljárást követően kicsit megmozgatnak majd, hogy kiderülhessen mozgástevékenységed mennyire lett jobb, hol érzel még fájdalmat, hol szükséges még a beavatkozás. 

Ezt is érdemes tudnod a GUNA-ról:

A GUNA termékcsalád a szépségiparban is rendkívüli eredményekkel gazdagítja a pácienseket. A hozzá tartozó Biolifting kezelés a már fiatalkorban elkezdődő bőr-öregedés kellemetlen hatásait is képes javítani, korszerű bőrgyógyászati és kozmetikai anyagok felhasználásával. Méghozzá 100%-ban természetesen.

A számos kezelendő terület közül kiemelnénk az arckezelést, ráncfeltöltést, szem alatti terület, toka, kézfej, nyak és dekoltázs kezelését, mellfeszesítést, zsírfelesleg csökkentést, stria és cellulit eltüntetését, valamint hegek halványítását. A kezelések eredményeként a plasztikai műtétek elkerülhetők. 

Ezzel az ajánlattal a GUNA bioterápiás kezelés által nyújtott esztétikai hatások helyett a mozgásszervi korrekcióra és fájdalomcsillapításra koncentrálhatsz.

A kezelés képes regenerálni az ízületeid elváltozásait. Segítségével csillapíthatók mozgáskorlátozottságot is okozó fájdalmaid. Enyhíthetők a Heberden csomók fájdalmai, íngyulladások, hegek által okozott merevség, porckorong rendellenességek, nagy- és kisízületi fájdalmak, degenerációk, SPA, scoliosis, izomfájdalmak.

Sőt, hatására elhalaszthatók bizonyos műtétek, mint például: bütyök, kalapácsujj korrekciók. 

Ne hagyd hogy fájdalomba torzuljanak a porcikáid, élj az ajánlattal és mozogj szabadon!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Vita-Pharm Magánklinika

Kezelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1148 Budapest,
Vezér utca 156.
(Egressy út - Vezér utca sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

13 600 Ft

Kedvezményes ár:

2 400 Ft

85%

Hátralévő idő:

2 nap 9:34:38

Vásárlók száma: 18

Megkaptuk a kedvezményt!

Gasztroenterológiai vizsgálat csomag, hasi ultrahanggal, gasztroenterológus szaktekintéllyel

Gasztroenterológiai vizsgálat csomag, hasi ultrahanggal, gasztroenterológus szaktekintéllyel

Érték:

Megtakarítás:

47 000 Ft

17 000 Ft

Kedvezményes ár:

30 000 Ft

36%

Hátralévő idő:

10 nap 9:33:30

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Lényeges ultrahang vizsgálatok egy csomagban a Benyovszky Orvosi Központban

Lényeges ultrahang vizsgálatok egy csomagban a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

76 000 Ft

38 010 Ft

Kedvezményes ár:

37 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

6 nap 9:33:34

Vásárlók száma: 29

Megkaptuk a kedvezményt!