Ez lejárt, a friss ajánlatokért kérjük kattintson az Ajánlatok menüpontra.

Petefészekrák vagy prosztatarák korai felismerése laboratóriumi vizsgálattal! Nőknek petefészek vizsgálat / Férfiaknak PSA +Állapotfelmérés (teljes vérkép, vese, máj stb.)

Petefészekrák vagy prosztatarák korai felismerése laboratóriumi vizsgálattal! Nőknek petefészek vizsgálat / Férfiaknak PSA +Állapotfelmérés (teljes vérkép, vese, máj stb.)

A daganatos megbetegedések már a betegség kialakulásának korai szakaszában olyan laboratóriumi eltérésekkel is járnak, melyek időben felfedezhetők, és az ezt követő részletes kivizsgálás során tisztázható az eltérés tényleges oka. Az esetek többségében nem rosszindulatú folyamat okozza a laboratóriumi leletben látható eltérést, de a vizsgálat egyértelműen elősegíti a tényleges daganatos megbetegedés korai felismerését. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

8 100 Ft

Kedvezményes ár:

9 900 Ft

45%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.04.20. - 2017.07.03.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló laboratóriumi nőknek petefészek (CA-125 antigén) / férfiaknak PSA vizsgálat

+ általános állapotfelmérés

+ akkreditált lelet

Az általános állapotfelmérés az alábbiakat tartalmazza a nemre specifikált vizsgálatokon túl: 

Egészségpénztári információ: MKB EP 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ajánlatunk révén most nőként egy alapos laboratóriumi petefészek (CA-125 antigén) vizsgálaton vehetsz részt, amihez egy átfogó általános állapotfelmérés is társul az Orvosi Diagnosztika Központban.

Lepd meg a párodat is egy bónnal, mert most férfiaknak is lehetőségük van arra, az ajánlat keretében, hogy részt vegyenek egy szakszerű laboratóriumi PSA vizsgálaton, amihez szintén társul az általános állapotfelmérés.

Az általános állapotfelmérés az alábbiakat tartalmazza

az említett nemre specifikált vizsgálatokon túl: 

Mindez akkreditált lelettel és vérvételi díjjal együtt értendő. 

Néhány szó a nemre specifikált vizsgálatokról:

Vizsgálat férfiaknak: Bár a vérvétellel történő PSA vizsgálat vizsgálati biztonsága nem százszázalékos, a legelterjedtebb, s legelfogadottabb az a vérvizsgálat, amely során a vér PSA (prosztataspecifikus antigén) szintjének a meghatározása történik. A PSA, egy a prosztata által termelt, s a véráramban is jelenlévő fehérje, az ondó elfolyósításában játszik szerepet. A szakirodalom általában a 0-4 ng/ml értéket tekinti normálisnak, egyértelműen kórosnak pedig az antigén 10 ng/ml feletti jelenlétét tartják. Ennek az egyetlen mutatószámnak az alapján azonban még továbbra sem lehet egyértelműen prosztatarákot diagnosztizálni. 

A vérvizsgálatnak ugyanakkor nemcsak a betegség felismerésében, hanem később, a kezelés hatékonyságának a megítélésében is döntő szerepe van. Esetenként nemcsak az fordul elő, hogy emelkedett PSA-érték mellett sem fedezhető fel rosszindulatú prosztatatumor, hanem megesik, hogy a prosztatában lévő rákos sejtek ellenére sem változik szembeszökően a PSA-érték. 

Vizsgálat nőknek: A petefészek daganat korai szűrése létfontosságú, mert a kezdődő petefészek daganat jól gyógyítható, azonban ebben a stádiumban még nagyon nehezen kimutatható, mivel ez a kezdetekben viszonylag még tünetmentes. Ilyenkor szinte csak képalkotó vagy laboratóriumi vérvizsgálat segítségével azonosítható a petefészek daganatos elváltozása, megbetegedése. 

A probléma korai észlelése jelentősen befolyásolja a túlélési esélyeket, éppen ezért jelenleg a laboratóriumi vizsgálat az egyik fő fegyver, amellyel lehetőség van megelőzni a petefészek daganat halálos kimenetelét. Jelenleg csak egyetlen, úgynevezett biomarkert (fehérje, amely már korán, a tünetek megjelenése előtt figyelmeztet a rákos betegség megjelenésére) ismerünk (CA-125 antigén), amelynek emelkedett szintje a vérben időben figyelmeztet a petefészekrákra. 

A leletet 10 napon belül várhatod az e-mail címedre. A vizsgálatra nem kell éhgyomorra érkezned, de érdemes 24 órával előtte már csak könnyebb ételeket fogyasztanod. 

Adj nagyobb esélyt magadnak és kedvesednek a túlélésre ezzel a hatékony vizsgálatcsomaggal!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

A vizsgálatra ezen a számon tudsz időpontot egyeztetni (Hétfő-Péntek délelőtt, de főleg a vérvételi napokon 8:00-10:00-ig):
+36 (20) 982 81 75

Vérvétel időszaka: szerda

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia
1066 Budapest,
Oktogon tér 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek
Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

39 000 Ft

3 900 Ft

Kedvezményes ár:

35 100 Ft

10%

Hátralévő idő:

21 nap 3:23:29

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal, védőrétegekkel, választható kerettel

Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal, védőrétegekkel, választható kerettel

Érték:

Megtakarítás:

34 070 Ft

24 180 Ft

Kedvezményes ár:

9 890 Ft

71%

Hátralévő idő:

21 nap 3:23:29

Vásárlók száma: 34

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra