Lejárt

Legyél EGÉSZen jól! Professzionális szűrőcsomag magánorvosi centrum szakorvosaitól: Teljes vérkép + tumormarker + diabétesz + szívbetegségek + ... (- 69%)

Legyél EGÉSZen jól! Professzionális szűrőcsomag magánorvosi centrum szakorvosaitól: Teljes vérkép + tumormarker + diabétesz + szívbetegségek + ... (- 69%)

Ha valamiben igazán előnyödre válik a maximalizmus az, az egészséged. Sajnos nem mindig érdemes beérni egy alap háziorvosi vizsgálattal. Különösen akkor nem, ha bizonyos tünetek, vagy genetikai tényezők aggodalomra adnak okot.  A Budai Magánorvosi Centrum professzionális szűrőcsomagjával most többet tehetsz önmagadért egy-egy egyszerű vizsgálatnál.

Érték:

Megtakarítás:

45 600 Ft

31 610 Ft

Kedvezményes ár:

13 990 Ft

69%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.03.04. - 2015.05.04.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló professzionális szűrőcsomag
teljes vérkép 
tumormarker (PSA vagy CEA) vizsgálata
vizeletvizsgálat
diabétesz szűrése, illetve gyulladások ellenőrzése
májfunkció-, vesefunkció-vizsgálat, vashiány-, pajzsmirigy-, hasnyálmirigy funkció, köszvény szűrés

A szűrést szakorvosok végzik.

- A vérvétel sorban állás nélkül, kellemes, nyugodt, elegáns környezetben történik;
- A vizsgálatra éhgyomorral kell érkezni;
- Az eredményekről egy akkreditált leletet kapsz kézhez 1 nap múlva;
- Írásban történő szakorvosi kiértékelés és életmódbeli tanácsadás a vérvételtől számított 10 napon belül.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Patika EP; Axa EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Most mindenidők diagnosztikájának alappillérére támaszkodhatsz, azaz kiolvastathatod azt, ami a véredbe van írva egy minden szempontból fontos és előremutató szűrőcsomag révén.

Ez az éltető vörös folyadék, ami a testedben kering képes minden elváltozást kimutatni még a külsőleg érzékelhető és látható tünetek előtt. Ettől olyan fontos a vérkép valóban RÉSZLETES analizálása, amit ez a csomag magában foglal.

Az ajánlat maximalizmusának köszönhetően most számos problémának elejét veheted, és még csak beutalóért sem kell rohangálnod, sőt várakozással sem vesztegeted az időd.

Budapest egyik legjobb magánrendelőjében, a Budai Magánorvosi Centrumban, egy szakorvosok által végzett, alapos és professzionális szűrővizsgálaton vehetsz részt.

A szűrőcsomag részeként a teljes vérképedet analizálják, külön tumormarkert, vizeletet is vizsgálnak, miközben szűrik a diabétesz kockázatát, ellenőrzik a szervezetedben fellelhető gyulladásokat, a máj- és vesefunkciót, a vashiány-, pajzsmirigy-, hasnyálmirigy funkciót, valamint a köszvényt. 

Egy abszolút alapos, komplex szűrővizsgálattal tehetsz azért, hogy hosszú távon minden fronton tudd, hogy mire kell odafigyelned az egészséged kapcsán.

Mi az a tumormarker és miért fontos a vizsgálata?

A tumormarker egy olyan anyag, amely a daganatos betegek testnedveiben nagy mennyiségben van jelen, míg a daganattól mentes szervezetben csak minimális mértékben lelhető fel vagy egyáltalán nem. 

Ez a komplex vizsgálat szó szerint megmentheti az életed, hiszen szinte minden betegség gyógyítható még korai stádiumban. A tumormarker már a tünetek megjelenése előtt jelzi a daganat fennállását, információt nyújt a tumor növekedéséről, áttétképződéséről, és az esetleges kezelés eredményeiről. 

A Budai Magánorvosi Centrumban a legmodernebb műszerekkel dolgoznak, így bizonyos betegségek kockázatára, még a tünetek megjelenése előtt fel tudják hívni a figyelmedet. A teljes vérkép és vizeletvizsgálat révén kiszűrhető, hogy fenyegeti-e a szervezetedet diabétesz, vagy bármilyen gyulladás.

Az átfogó vizsgálat eredményeinek tükrében a szakorvosokkal életmódodat is megvitathatod, és hasznos tanácsokat is szerezhetsz arra vonatkozóan, hogyan őrizheted hatékonyan az egészségedet. Ha szükséges, további kezelésekre is kapsz javaslatot.

A vizsgálat tartalma:

Ha gyakran érzed furcsán magad, rossz közérzet vagy migrén gyötör; állandó fáradtsággal küzdesz, mindenképpen ajánlott élned ezzel az ajánlattal.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-12:00 között telefonon: +36 (20) 356 43 53 ​vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

HIEMT Intimpad kezelés, 10 alkalmas kúra előleg

HIEMT Intimpad kezelés, 10 alkalmas kúra előleg

Érték:

Megtakarítás:

49 990 Ft

15 000 Ft

Előleg:

10 500 Ft

30%

Hátralévő idő:

1 nap 6:24:39

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

22 500 Ft

5 000 Ft

Előleg:

3 300 Ft

22%

Hátralévő idő:

12 nap 6:24:28

Vásárlók száma: 48

Megkaptuk a kedvezményt!

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

3 100 Ft

Előleg:

1 900 Ft

31%

Hátralévő idő:

8 nap 6:24:32

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!