A bélrendszer zavarainak,<br />
a haspuffadás okainak laborvizsgálata szakértői véleménnyel: Májfunkció; Helikobakter pylori, Gasztroenterális panel, ...

A bélrendszer zavarainak,
a haspuffadás okainak laborvizsgálata szakértői véleménnyel: Májfunkció; Helikobakter pylori, Gasztroenterális panel, ...

Kellemetlen hasi tünetekkel mindenki találkozott már, de az alkalomszerű túlevés okozta nehézségéken vagy heveny gyomorrontáson túl a rendszeres problémák mögött a gyomor-bél traktus működési (funkcionális) zavarai állhatnak. Ha állandó gyomor- és bélpanaszokkal küzdesz, itt az alkalom, hogy kiderítsd milyen probléma okozza a kellemetlen tüneteket.

Érték:

Megtakarítás:

48 000 Ft

28 010 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

58%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 25

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.12.31. - 2018.02.28.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló a haspuffadás okainak és a bélrendszer rendellenességeinek vizsgálata 

A vérvételi csomag tartalma: 

FONTOS:

Egészségpénztári információk: Tempo EP, AXA EP, Generali Providencia EP, MKB EP, Patika EP, Új Pillér EP, Dimenzió EP, Vasutas EP, OTP EP, Vitamin EP, Aranykor EP, Medicina EP, Allianz EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A gyomor-bél traktus felelős a táplálék emésztéséért és felszívódásáért. Ez a folyamat többek között a normál máj- és hasnyálmirigy működéstől is függ, valamint mind idegi, mind hormonális kontroll alatt történik. 

Ajánlatunk révén a Gellért Medical Labor professzionális körülményei között most a puffadás okait és a bélrendszer rendellenességeit vizsgáltathatod ki, amihez szakértői vélemény is társul. 

Az alábbi tünetek esetén mindenképpen javasolt a vizsgálat:

A következő okok állhatnak a tüneteid hátterében: 

Néhány szó a gyakori cölikáliáról

A coeliakia (cölikália) a vékonybél leggyakoribb malabsorptióhoz vezetõ betegsége, melyet a gabonafélék (búza, rozs, árpa és lehetségesen a zab) gluténfrakciója idéz elő genetikailag fogékony egyénekben. Korábban többnyire gyermekkori betegségnek tartották, a diagnosztizált gyermekek többsége 2 évnél fiatalabb volt.

Jelenlegi ismereteink szerint – mely a megbízható szerológiai módszerek eredményein alapszik – a coeliakia bármely életkorban jelentkezhet. A betegségnek különböző súlyossági fokai vannak. A cölikália jelentkezhet csecsemőkorban is súlyos fejlődési rendellenesség, izomsorvadással, emésztési zavarokkal vagy gyermekkorban növekedésbeli elmaradással, vérszegénységgel, csontbetegséggel, és felnőttekben hasmenéssel és hosszantartó bizonytalan rosszulléttel. 

Egyéb gyomor, - és bélbetegségek: 

A vérvételi csomag tartalma: 

A lelet 10-15 munkanapon belül készül el, melyet e-mail címre kiértékelve, tanácsokkal ellátva küldenek ki neked. A vizsgálatra éhgyomorra kell érkezni! 

A tünetek függvényében lehet szó Malabsorptioról, vagyis az emésztés termékeinek csökkent felszívódási zavaráról, valamint a Maldigestio jelezheti az emésztés hiányát, ami felelős lehet a tápanyagok felszívódásainak zavaráért pl. hasnyálmirigy-elégtelenségben.

Az emésztési zavarok okainak feltárását nagyban segítik az ilyen irányú laboratóriumi vérvizsgálatok. Amennyiben valakinél az eredményei alapján sürgős ellátásra van szükség, akkor mihamarabb megküldik az eredményt. Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gellért Medical Labor

A vizsgálatra, online bejelentkezéssel lehet időpontot foglalni: idopont.gellertlabor.hu

(Az időpont legkésőbb 3 munkanappal előtte mondható le, amennyiben nem kerül időben lemondásra, a következő alkalommal 2.000 Ft plusz költség kerül felszámításra, melyet a helyszínen készpénzben kell kifizetni.)

A labor épülete előtt közvetlen parkolási lehetőség van. Más kedvezménnyel nem összevonható. A bónodat időpontfoglalás előtt nyomtasd ki. A kinyomtatott bónodat vidd magaddal a vizsgálatra!

Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 8.30-16.30, Péntek: 8.30-15.00 

WEBOLDAL

Beváltás helye

Gellért Medical Labor
1114 Budapest,
Kemenes u. 4., fszt. 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Hagyományos kínai orvosláson alapuló vizsgálat, konzultáció, és akupunktúrás kezelés

Hagyományos kínai orvosláson alapuló vizsgálat, konzultáció, és akupunktúrás kezelés

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

5 010 Ft

Kedvezményes ár:

4 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 2:06:03

Vásárlók száma: 66

Megkaptuk a kedvezményt!

Íriszdiagnosztika tanácsadással dietetikus-fitoterapeutától állapotlappal