Lejárt

Hajhullás? Rossz közérzet? Fájó fog? Derítsd ki, mi okoz gondot: Részletes góckutatás a tested 64 pontján 15.000 Ft helyett 6.990 Ft-ért!

Hajhullás? Rossz közérzet? Fájó fog? Derítsd ki, mi okoz gondot: Részletes góckutatás a tested 64 pontján 15.000 Ft helyett 6.990 Ft-ért!

A belső „ellenség” mindig rosszabb, mint a kívülről támadó, hiszen már eleve a „védvonalon” belül van. A testedben elhelyezkedő gócok felkutatása, éppen ezért olyan fontos az egészséged hosszú távú védelme érdekében. Képzeld el a góckutatást úgy, mint egy belső radart, ami egytől-egyig leleplezi a Benned bujkáló kórokat.

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

6 990 Ft

53%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 53

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.04.24. - 2014.06.24.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló átfogó és fájdalommentes góckutatás a test 64 pontján (kb. 60 perc)
+ AJÁNDÉK: A Benyovszky Orvosi Központtól most egy 15.000 Ft értékű egészségkártyát is kapsz, amelyet 1 éven keresztül használhatsz, és ez 10-30% kedvezményt biztosít az egészségkártya oldalán feltüntetett egészségügyi szolgáltatásokra.

FONTOS! A megjelenés sikeressége miatt, a májusi hónap  már telített, ezért javasoljuk, hogy minél előbb jelentkezz be a júniusi időpontokra.

Gyerekeknek is!

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;
 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Akkor valószínűleg van a szervezetedben leleplezni való, gyógyításra szoruló góc, ami ezeket a tüneteket okozza.

Egy kóros folyamat eredménye, ami testünk valamely pontján alakul ki, és valamely más szervünkben vagy szervrendszerünkben betegséget okoz, azaz állandó gyulladást, és logikusan megmagyarázhatatlannak tűnő tüneteket produkál. Mindez úgy lehetséges, hogy a tünettel nem rendelkező gócpontban elszaporodnak a baktériumok, melyek a véráramon keresztül eljutnak a szervekhez, a legyengült szervezetet megtámadják és megbetegítik.

Ez a folyamat lassan „gyűrűzi be” a tested, ezért sokáig nem jár fájdalommal és tünetmentes, ezért nagyon nehéz felfedezni a gócpontot. Mindezek ellenére azonban ez az alattomos kór hajhullást okozhat, kiütéseket, allergiát produkálhat, illetve ízületi fájdalom, krónikus vastagbélgyulladás, vagy pikkelysömör is szerepelhet a „repertoárjában”.

Sose tudhatod, hogy egy-egy ártalmatlannak tűnő tüneted mikor válik visszafordíthatatlan kórrá, éppen ezért érdemes felderíteni tested gócpontjait időben. Időben, azaz most!

Mai bónunkkal gyorsan, könnyedén és FÁJDALOMMENTESEN derítheted ki, hogy góc áll-e bizonyos tüneteid hátterében vagy sem! Vizsgáltasd ki magad Te is ezzel a bónnal a Benyovszky Orvosi Központban, és az esetleges gócpont megszűntetésével szűntesd meg a járulékos kórokat is!

Egy nagyon alapos, átfogó góckutatáson vehetsz részt, mely során a tested 64 pontján vizsgálják meg a gócokat, mivel a mandulán és a fogakon kívül még számos területen rejtőzhet Benned góc.

A Benyovszky Orvosi Központ  vizsgálata során a következő „góclelőhelyeket” térképezik fel: bursa, fogíny, anyaméh, garat, gége, gégefő, hipofízis, hypothalamus, porc, máj, ízület, csont, keresztcsont, szeméremcsont, csontvelő, bőr, Langerhans-szigetek, vese, faggyúmirigy, mezenchym, gerincvelő, nyirokedény, nyirokcsomó, agyhártya, agy, mellékvese, mellékhere, körömágy, idegdúc, orrgarat, csonthártya, szem, sziklacsont, szívburok, perifériás idegrendszer, tüdő, agyfüggelék, hüvely, tüdőhártya, verejtékmirigy, prosztata, mellmirigy, hörgő, mellékpajzsmirigy, lép, hasnyálmirigy, szív, középfül, bél, izom, tobozmirigy, ínburok, pajzsmirigy, ütőér, thalamus, thymus, petefészek, kötőszövet, orrmelléküreg, vegetatív idegrendszer, hajgyökerek, gyomor, ér, mirigy és epevezeték

A góckeresés a test valamely pontján lévő gyulladást vagy méreganyag-terheltséget mutatja ki. A vizsgálatkor nem szerveink működését vizsgálják, hanem kizárólag gócot keresnek! A test 64 különböző pontján mérve határozzák meg a góc pontos helyét és milyenségét.

Mindenkinek, hiszen a testünkben számos tényező okozhatja gócpont létrejöttét, de különösen azok számára ajánlott, akik valamilyen gyulladásról tudnak a testükben, de nem tudják, hogy az honnan ered.

A Benyovszky Orvosi Központ alapos vizsgálatát követően az esetleges góc, gócok kezelésére növényi vagy homeopátiás készítményeket is ajánlanak Neked, melyek cseppet sem mérgezik tovább a szervezeted.

Szerencsére ezt a fajta vizsgálatot, már nagyon pici gyerekeknél is el lehet végezni, így utána járhatsz annak is, gyermeked esetében mi okoz állandó gyulladást, lázat…stb.

Ráadásul a Benyovszky Orvosi Központtól most egy 15.000 Ft értékű egészségkártyát is kapsz, amelyet 1 éven belül tudsz felhasználni az egészségkártya oldalán 10-30% kedvezménnyel feltüntetett egészségügyi szolgáltatásokra.

Ne engedd „védvonalon” belülre az ellenséges kórokat, leplezd le a gócokat ezzel a bónnal, és legyél napról napra jobban!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

A vizsgálatra ezeken a telefonszámokon jelentkezhetsz be:
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161
Bejelentkezés: H-P: 9:00-17:30-ig lehet.
Vizsgálati időszak: hétfőn és pénteken 9:00 – 18:00 óra között.

A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le!  

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

4 helyszínen!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

13 600 Ft

Kedvezményes ár:

2 400 Ft

85%

Hátralévő idő:

10 nap 0:17:58

Vásárlók száma: 35

Megkaptuk a kedvezményt!

Esztétikai fogtömés akár három felszínen nagy kedvezménnyel, panoráma röntgennel előleg

Esztétikai fogtömés akár három felszínen nagy kedvezménnyel, panoráma röntgennel előleg

Érték:

Megtakarítás:

24 990 Ft

21 490 Ft

Kedvezményes ár:

3 500 Ft

86%

Hátralévő idő:

5 nap 0:17:03

Vásárlók száma: 33

Megkaptuk a kedvezményt!

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Agyi MR angiographia + koponya MR-vizsgálat, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

44 500 Ft

4 600 Ft

Kedvezményes ár:

39 900 Ft

10%

Hátralévő idő:

8 nap 0:18:00

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!