Lejárt

Lazulj el! Stresszoldó, hangulatjavító, gyógyító talpreflexológiai masszázs profi masszőrtől 2 alkalommal (2*45 perc) + talpdiagnosztika + chakra-harmonizálás + reiki = 2400 Ft!

Lazulj el! Stresszoldó, hangulatjavító, gyógyító talpreflexológiai masszázs profi masszőrtől 2 alkalommal (2*45 perc) + talpdiagnosztika + chakra-harmonizálás + reiki = 2400 Ft!

Nem kell cigarettával, alkohollal vagy pirulákkal mérgezned a szervezeted, csak azért, hogy feloldd magadban a stresszt. Van egy módszer, ami még az alvásnál is hatékonyabb megoldást nyújt arra, hogy testileg-lelkileg felszabadulj a romboló feszültségek alól! Ezzel a bónnal kiváltképp üdítő élményben lehet részed. 

Érték:

Megtakarítás:

6 000 Ft

3 600 Ft

Kedvezményes ár:

2 400 Ft

60%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 40

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.05.13. - 2014.07.14.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló talpreflexológiai masszázs 2 alkalommal (2*45 perc)

A bón részletes tartalma:

1. alkalom: (kb. 45 perc)
Állapotfelmérés-talpdiagnosztika
Chakra-harmonizálás gyógyítóásványok és talpmasszázs segítségével
Bónuszként: Reiki energetikai feltöltés
+ Minden további szolgáltatás árából 30% kedvezmény.

2. alkalom: (kb. 45 perc)
Talpreflexológiai masszázs

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Most nem csak egy professzionális masszőr kezei alatt lazulhatsz el egy hatékony talpreflexológiai masszázs során, de akár hiszel benne, akár nem tested chakra-pontjai is megtisztításra kerülnek, így lelkileg is felüdülhetsz.  Grátiszként még egy reiki feltöltést is kapsz. Ja, és a legfontosabb, hogy nem is 1, hanem 2 alkalommal lazulhatsz el Urbán Hanga masszőr segítségével. 

Első alkalommal a szakember felméri az állapotodat, majd elvégez egy úgynevezett chakra-harmonizálást mind a talpmasszázs, mind pedig a testeden elhelyezett gyógyító ásványok segítségével, plusz bónuszként pedig reiki energetikai feltöltést is kapsz, és minden további szolgáltatás árából 30% kedvezményt.

Már az első 45 perc alatt olyan testi-lelki-szellemi élményben lesz részed, aminek hatására, szinte érezhetően „lekerül rólad a súly”, azaz könnyedebbnek, kipihentebbnek érzed majd magad, valamint a hangulatod és a közérzeted is jelentős javuláson megy keresztül.

Köztudott anatómiai tény, hogy talpaink reflexpontjai összeköttetésben vannak a belső szerveinkkel, így már egyetlen szakszerű masszázs is elegendő ahhoz, hogy stimulálja a szervezetünk öngyógyító mechanizmusait és optimálisabb működésre serkentse a belső szerveinket.  Két alkalom után valósággal „szárnyalni fog” a közérzeted.

A talpdiagnosztika- és a kezelések során észlelt esetleges problémákhoz étkezési tanácsokat, életviteli javaslatokat is kapsz a szakembertől. 

A talpreflexológia, vagy közismertebb nevén talpmasszázs módszere abból indul ki, miszerint az öngyógyítás sejtjeinkben genetikailag kódolva van, csak újra kell aktiválni ezt a képességet. Ebben segít a talpreflexológia, ami reflexpontról pontra frissíti fel a szervezetedet.

Segítségével a szakember képes ingerületek küldésére a test különböző szervei felé. A módszer segítségével újra helyreállítható az élettani egyensúly, azáltal, hogy a reflexpontokra gyakorolt nyomás felszabadítja a testben végigfutó életenergiát. 

A test bármely részében fellépő visszajelzés, fájdalom, kellemetlenség vagy betegség megszüntethető a talp megfelelő zónájában található reflexpontok ingerlésével. A szakember képes olvasni a talpad jelzéseiből, így az esetleges elváltozások, lerakódások okai a reflex területen a következőkre utalhatnak: helytelen táplálkozás (túlzott szénhidrát, túlzott fehérjebevitel) dohányzás, mozgáshiány, idegi lelki, megterheltség. 

A helytelen táplálkozási szokások, túlhajszoltság következtében fokozatosan lassulnak az energiaáramlások, salakanyag rakódik le a szervezetben. Anélkül, hogy az ember észrevenné, kialakulhatnak szervi elváltozások, amit már a reflexképek a talpunkon jeleznek. Ezek az elváltozások kezelés nélkül fokozatosan testi tünetekké, szervi funkció zavarrá, fájdalmakká alakulhatnak.

Szinte bármit gyógyíthatunk a talpreflexológiával, kivéve azokat az eseteket, ahol törés, szakadás van, ahol műtéti beavatkozás szükséges, illetve a fertőzések esetében is szükség van gyógyszeres kezelésre is. 

Nem csak aktuális, hanem akár több évtizede meglévő problémákon is lehet talpmasszázzsal segíteni, például gerinc- vagy ízületi problémákon. 

Néhány példa, hogy mi mindenre alkalmas a talpmasszázs a teljesség igénye nélkül: betegség megelőzésére, szervezet karbantartására, allergia enyhítése, álmatlanság, alvászavar, fejfájások, kimerültség, gerinc izom-izületi fájdalmak, pajzsmirigy működési zavarai, cukorbetegség, nőgyógyászati problémák, vizeletkiválasztó rendszer zavarai, emésztőrendszeri problémák, fájdalomcsillapítás, belek gyulladásos elváltozásai esetén. 

Mikor NEM ajánlott a kezelés: Gombás láb eseté nem ajánlott a technika, mert tovább terjedhet a fertőzés; Terhesség esetén, az első három és az utolsó két hónapban; Veszélyeztetett terhesség alatt egyáltalán nem javasolt; Epilepszia, súlyos szívbetegség esetén is tilos a talpreflexológia alkalmazása; Dagadt, ödémás láb, orbáncos láb, lábszárfekély, üszkösödés, égés, nyílt seb, törés esetében is kerülendő; Az erősen visszeres lábat sem szabad kezelni az embólia veszély miatt; Műtéteket követő 1-2 hónapban; Fertőző betegségek illetve láz esetén sem javallott; Daganatos betegségek esetén. 

2*45 perc alatt a tested könnyű lesz, és a lelki terhek is elillannak. Itt az alkalom, hogy talpadtól a fejed tetejéig felfrissülj! 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gym of Best

A masszázsra ezen a számon jelentkezhetsz be: +36 (30) 904 32 29

A szolgáltatást Hanga Lauránál veheted igénybe, minden hétfőn 14:00-21:00 óráig vagy szombatonként 10:00-16:00 óráig.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1094 Budapest,
Ferenc körút 19.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Natív MR vizsgálat 1 választható régióra, NYITOTT MR készülékkel az Újbuda Medical Centerben

Érték:

Megtakarítás:

34 500 Ft

3 510 Ft

Kedvezményes ár:

30 990 Ft

10%

Hátralévő idő:

4 nap 9:10:33

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

Proktológiai vizsgálat aranyérpanaszok orvoslására és végbélrák megelőző állapotok szűrésére

Proktológiai vizsgálat aranyérpanaszok orvoslására és végbélrák megelőző állapotok szűrésére

Érték:

Megtakarítás:

33 000 Ft

8 000 Ft

Kedvezményes ár:

25 000 Ft

24%

Hátralévő idő:

15 nap 10:09:22

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!

Poszt-COVID vizsgálati nagy csomag az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központban

Poszt-COVID vizsgálati nagy csomag az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központban

Érték:

Megtakarítás:

116 000 Ft

41 000 Ft

Kedvezményes ár:

75 000 Ft

35%

Hátralévő idő:

15 nap 10:09:22

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!