Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Ne fájó, duzzadt lábakkal vágj neki a hőségnek: Alsó végtagi artériás, és vénás keringési Doppler vizsgálat általános belgyógyászati kivizsgálással  ̶2̶4̶.̶0̶0̶0̶F̶t̶, most 11.990Ft!

Ne fájó, duzzadt lábakkal vágj neki a hőségnek: Alsó végtagi artériás, és vénás keringési Doppler vizsgálat általános belgyógyászati kivizsgálással  ̶2̶4̶.̶0̶0̶0̶F̶t̶, most 11.990Ft!

Az érszűkület, az érelmeszesedés és a rögképződés kicsit sem távoli veszélyek, hiszen sokunk ereiben jelentős, akár fatális problémát jelenthetnek. Te is félsz tőlük? Esetleg már vannak tüneteid, vagy megelőznéd őket? Ez az ajánlat segít. (Olvass tovább)

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

12 010 Ft

Kedvezményes ár:

11 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.06.22. - 2016.09.01.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló alsó végtag artériás, illetve vénás doppler vizsgálat belgyógyászati kivizsgálással, orvosi konzultációval. (kb. 30 perc) 

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A lábaid megduzzadása, melegésge, piros vagy kékes elszíneződése, továbbá a lábfej hátrafeszítésekor a lábszár hátsó részén érzett fájdalom kialakoló alattomos MÉLYVÉNÁS TROMBÓZISRA utalhatnak. Ebben az a veszélyes, hogy amikor minden klinikai jel nélkül alakul ki trombózis az alsó végtagokban TÜDŐEMBÓLIÁHOZ, vagy TÜDŐINFARKTUSHOZ vezethet.

Ajánlatunkkal MEGELŐZHETED a súlyosabb problémákat, szövődményeket.

Egy alsó végtag artériás, és vénás doppler vizsgálaton vehetsz részt orvosi konzultációval a szakértő orvosokkal dolgozó Benyovszky Orvosi Központban.

A vizsgálat menete a következő:

Általános belgyógyászattal kezdődik, ennek része a kórtörténet felderítése, aztán a fizikális vizsgálat során az általános belszervi állapot szemügyre vétele (testi fejlettség, a tápláltság, a bőr, a nyálkahártyák színe), ezt követően tapintással a pajzsmirigy, nyirokcsomók ellenőrzése, utána kopogtással, és hallgatózással a mellkas, a tüdő, a szív tanulmányozása, a perifériás ütőerek, és nyaki ütőér tapintása, a visszereség megtekintése.

Tapintással a máj, a lép, a has érzékenységének vizsgálálata, kóros rezisztencia, sérv keresése, esetleges műtéti hegek megtekintése. Aztán kardiológiai kivizsgálásra kerül sor, amelnyek része vérnyomásmérés, EKG, majd az artériás (AVAD) és vénás (AVVD) alsó végtagi doppler vizsgálat. 

Az eredményeid tükrében a további teendőkre is javaslatot tesz a vizsgálatot végző szakorvos.

A legveszélyeztetebb csoportok az érszűkület kialakulásában:

A felsorolt esetekben kétségtelenül javasolt elvégeztetni az érvizsgálatot. 

Az érszűkület diagnosztizálása után a kezelési javaslat enyhébb esetben életmódváltás (étkezés, mozgás…), komolyabb esetben Bemer kezelés, gyógyszeres kezelés, infúziós kezelés, vagy akár érsebészeti beavatkozás is lehet.

Érdemes tudni: Ismert koszorúér betegség, nyaki verőér szűkület, vagy agyvérzésen, szívinfarktuson átesetteknél nagy valószínűséggel károsodottak az alsó végtagi erek is, akkor is ha jelenleg még nem okoznak tünetet.

Kérd a vizsgálatot, és hagyd meg a meszesedést a falaknak  a szűkületet az utaknak, és a rögös utakat az életnek!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:30-ig az alábbi számokon:
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: hétfőn és szerdán 15:00-18:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.
Tüzetes nyaki doppler ultrahang, és hasi-, és kismedencei ultrahang vizsgálat

Tüzetes nyaki doppler ultrahang, és hasi-, és kismedencei ultrahang vizsgálat

Érték:

Megtakarítás:

29 800 Ft

7 450 Ft

Kedvezményes ár:

22 350 Ft

25%

Hátralévő idő:

8 nap 13:01:31

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül+...

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül+...

Érték:

Megtakarítás:

59 550 Ft

39 560 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

5 nap 12:01:34

Vásárlók száma: 55

Megkaptuk a kedvezményt!