Lejárt

Ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad a fájdalom! Korszerű orvosi GUNA bioterápia a mozgásszervi fájdalom megszüntetésére 2 alkalommal + orvosi konzultáció.

Ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad a fájdalom! Korszerű orvosi GUNA bioterápia a mozgásszervi fájdalom megszüntetésére 2 alkalommal + orvosi konzultáció.

A tested lehet maga a szabadság, ugyanakkor az idő présében börtönné is változhat. Van, hogy a legkisebb mozdulat is képes fájdalmat okozni: nyilall a térded, hasogat a derekad, vagy éppen beáll a nyakad. Szerencsére ilyen panaszok esetében még nem kell rögtön a rokkantsági nyugdíjra gondolnod, elég, ha élsz ezzel az ajánlattal, és még sokáig végezheted jól és fájdalommentesen a dolgod. Görgess lejjebb a részletekért.

Érték:

Megtakarítás:

27 000 Ft

14 100 Ft

Kedvezményes ár:

12 900 Ft

52%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.03.12. - 2015.05.21.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 2 alkalmas GUNA bioterápiás kezelés a mozgásszervi betegségek megszüntetésére.
Orvosi konzultáció 

Medibon bónusz: 1 alkalom / 1 ampulla helyett vásárlóinkat 1 alkalom / 2 ampulla felhasználásával kezelik

A kezelés a problémától függően kb. 45-60 perc, és a következőket tartalmazz:

Lényeges: A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a kezelés után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: AXA EP, ADOSZT EP, ARANYKOR EP, TEMPO EP, K&H EP, DIMENZIÓ EP, GENERALI EP, POSTA EP, OTP EP, HONVÉD EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Amikor mozgásszervi megbetegedésekről beszélünk, akkor általában az inak, izmok, csontok és ízületek fájdalmait értjük ezalatt. Ezek a betegségek gyakran veszik kezdetüket gyulladással, kopással, sportsérülésekkel és traumás megbetegedéssel.

Napjainkban a legtöbben vállízületi gyulladással, lágy rész fájdalommal, gerincbántalmakkal, térd- csípőízületi kopással fordulnak orvoshoz.

Akármelyik problémában is vagy érintett, bizonyára sokszor érzed lehetetlen vállalkozásnak a fájdalomcsillapítást. Szerencsére ezzel az ajánlattal nem lehetetlen!

Most egy speciális és abszolút korszerű kezelésen vehetsz részt a Vita -Pharm Magánrendelőben 2 alkalommal is, amivel fájdalmaid akár végleg megszüntetheted. 

Az ajánlat részeként 2 alkalom GUNA bioterápiás kezelés jár Neked, orvosi konzultációval egybe kötve, a mozgásszervi betegségeid megszüntetésére. 

Napjaink egyik legtermészetesebb gyógymódját kínáljuk Neked az adott betegség(ek)re a mozgásszervi fájdalomcsillapításért létrejött bioterápiás injekciók révén, melyek mögött 25 év tapasztalata áll.

Néhány szó a GUNA bioterápiáról:

A GUNA bioterápia új megoldást jelent az ízületek, artrózisok, izom és idegfájdalmak csillapításában, és elősegíti a regenerációt, a mobilitás helyreállítását.  Az adott termékcsalád kifejlesztése a Milánói Kutatási Központot és a velük kutatást végző Egyetemet dicséri.

Az EU-ban egységesen CE jelzéssel törzskönyvezett GUNA orvostechnikai eszköznek minősített készítmény.  A fokozott hatékonyság érdekében az injekciós oldatot helyi és akupunktúrás pontok szúrásával juttatják be a gyógyítandó területre, amely végett a készítmény csak orvos által használható. Éppen ezért az ajánlat részeként kapott terápiát Dr. Gundrum Beáta négy szakvizsgás orvos igazgató végzi. A bioterápiás oldatok kollagént, vizet és természetes növényi és ásványi anyagokat tartalmaznak. Mivel 100%-ban természetes, így semmiféle mellékhatással nem jár a kezelés.  

Hogyan segít a mozgásszervi megbetegedéseden a GUNA bioterápia?

A szervezetedet ösztönzi arra, hogy kis segítséggel, önerőből regenerálja szöveteit. A felhasznált eszközök fájdalommentes kezelést biztosítanak. 

Előnyei a következők:

A GUNA bioterápiás kezelés időtartama problémától függően 45 -60 perc, ebbe bele tartozik az előzetes konzultáció, kikérdezés, leletek megnézése is, így az egész abszolút személyre szabott gyógyírt nyújt számodra. Az eljárást követően kicsit megmozgatnak majd, hogy kiderülhessen mozgástevékenységed mennyire lett jobb, hol érzel még fájdalmat, hol szükséges még a beavatkozás. Hol szükséges még „beolajozni” az ízületeidet.

Plusz okosság a GUNA-ról:

A GUNA termékcsalád nem csak a gyógyászatban alkalmazható, de a szépségiparban is rendkívüli eredményekkel gazdagítja a pácienseket. A hozzá tartozó Biolifting kezelés a már fiatalkorban elkezdődő bőr-öregedés kellemetlen hatásait is képes javítani, korszerű bőrgyógyászati és kozmetikai anyagok felhasználásával. Méghozzá 100%-ban természetesen.

A számos kezelendő terület közül kiemelnénk az arckezelést, ráncfeltöltést, szem alatti terület, toka, kézfej, nyak és dekoltázs kezelését, mellfeszesítést, zsírfelesleg csökkentést, stria és cellulit eltüntetését, valamint hegek halványítását. A kezelések eredményeként a plasztikai műtétek elkerülhetők.

Ezzel a korszerű ajánlattal a GUNA bioterápiás kezelés által nyújtott esztétikai hatások helyett a mozgásszervi korrekciót és fájdalomcsillapítást aknázhatod ki, ami valljuk be, égetőbb problémát jelent, mint egy-egy aprócska ránc.

A kezelés képes regenerálni az ízületeid elváltozásait. Segítségével csillapíthatók mozgáskorlátozottságot is okozó fájdalmaid. Enyhíthetők a Heberden csomók fájdalmai, íngyulladások, hegek által okozott merevség, porckorong rendellenességek, nagy- és kisízületi fájdalmak, degenerációk, SPA, scoliosis, izomfájdalmak.

Sőt, hatására elhalaszthatók bizonyos műtétek, mint például: bütyök, kalapácsujj korrekciók. 

Ne várd meg, míg teljesen birtokba vesz a fájdalom. Tegyél időben a mozgásszervi panaszok ellen ezzel az ajánlattal, és maradj minél tovább egészséges.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Vita-Pharm Magánklinika

Kezelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1148 Budapest,
Vezér utca 156. (Egressy út - Vezér utca sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Vámpírszérum kezelés (PRP kezelés) a teljes arcra-, nyakra-, dekoltázsra, ORVOS SPECIALISTÁVAL

Vámpírszérum kezelés (PRP kezelés) a teljes arcra-, nyakra-, dekoltázsra, ORVOS SPECIALISTÁVAL

Érték:

Megtakarítás:

154 000 Ft

57 100 Ft

Kedvezményes ár:

96 900 Ft

37%

Hátralévő idő:

3 nap 21:37:14

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Szkleroterápia, azaz ORVOSI visszértágulat eltüntető kezelés, konzultációval

Szkleroterápia, azaz ORVOSI visszértágulat eltüntető kezelés, konzultációval

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

11 010 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

46%

Hátralévő idő:

5 nap 21:37:12

Vásárlók száma: 63

Megkaptuk a kedvezményt!

Orvosi teljes testes 3D-s ESG állapotfelmérés, konzultációval, tanulmánnyal

Orvosi teljes testes 3D-s ESG állapotfelmérés, konzultációval, tanulmánnyal

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

13 990 Ft

42%

Hátralévő idő:

5 nap 21:38:12

Vásárlók száma: 23

Megkaptuk a kedvezményt!