Válassz: 45 perces svédmasszázzsal űznéd ki a görcsöket a porcikáidból vagy stresszoldó relaxmasszázzsal töltődnél inkább fel ugyanennyi én-idő alatt?

Válassz: 45 perces svédmasszázzsal űznéd ki a görcsöket a porcikáidból vagy stresszoldó relaxmasszázzsal töltődnél inkább fel ugyanennyi én-idő alatt?

A munka az esetek 95%-ban nem a feltöltődésről szól, ahogy sok esetben a munkából hazaérve sincs elég időnk magunkra. Vagy a kutyát kell levinni, vagy a csemeténkkel kell játszani, vagy a vacsoráról kell gondoskodni vagy mindezt egyszerre. És valljuk be őszintén, ha végre le tudunk ülni kicsit, a televízió kapcsolgatásával sem sikerül igazán kikapcsolódnunk. Ajánlatunk azoknak szól, akik ennél többre vágynak. A részletekért olvass tovább!

Érték:

Megtakarítás:

5 700 Ft

2 710 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

48%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 18

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.03.18. - 2019.06.07.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló 45 perces svéd- vagy stresszoldó relaxmasszázs (választható).  

Németh Valentina masszőr végzi.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ülsz az íróasztalodnál, éppen egy fontos hívást intézel a főnököd kérése szerint, és egy zöld szigetről álmodozol… A múlt héten a nagyobbik gyermekedet kapta el egy vírus, most meg a kisebbikkel ülsz a rendelőben, és közben egy zöld szigetről álmodozol… Ha nem is egy riviérára invitálunk, a Zöldsziget Masszázs és Jógastúdió valóságos oázis lehet számodra a mindennapokban.

Ajánlatunk részeként eldöntheted, hogy mivel szeretnéd feldobni azt a 45 perces én-időt, amit ez a bón nyújthat számodra: Az izomgörcsöktől szabadulnál meg, vagy inkább egy stressztől mentesítő lazulásra vágysz?

Döntésed szerint kérheted a 45 perces svéd- vagy a 45 perces stresszoldó relaxmasszázst a Zöldsziget szakemberétől.

Segítünk dönteni!

A stresszoldó relaxmasszázs szó szerint száműzi testedből a stresszt, lelazítja a befeszült izmaidat, lecsendesíti az elméd. Ennek az érintésterápiának az elnyújtott, egész testre kiterjedő fogásai jó hatással vannak az idegrendszeredre, serkentik a regenerálódást, megnyugtatnak, kikapcsolnak, revitalizálnak. 45perc testi-lelki felüdülés, béke, harmónia, finom olajokkal, kellemes zenével…

A svédmasszázs szintén szuper feszültségoldó, de emellett elsősorban az izomgörcsök specialistája is. Ha fáj a hátad, nehéz a lábad, energiátlan és feszült vagy, esetleg izomláz kínoz, akkor ez a masszázs a tökéletes választás számodra. Átmozgat, energetizál, átgyúr, életet lehel beléd. A svédmasszázs az egyik legismertebb és legkedveltebb masszázsfajta. Gyúró, simító, vibráló és dörzsöléses fogások kombinációja, amely jól átdolgozza az izmaidat, megmozgatja a kötőszöveteket, serkenti a vérkeringésedet, az anyagcserét, fájdalom- és görcsoldó hatása mellett eltávolítja az elhalt hámsejteket, revitalizál, felfrissít. De ez csak pár a jótékony hatások közül, hozzájárul egy egészségesebb életmód kialakításához. Kérhetsz egy teljes testes megoldást, vagy szabadon részmasszázst egy-egy célzott területre. Pl: hát –váll –nyak - fej, lábak-talpak, váll –karok – nyak, vagy másfajta választott kombináció igény szerint. 

Neked is jár egy kis kényeztetés, kérd még ma, és tanulj meg lazítani!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Németh Valentina

A masszázsra előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 09:00-20:00 között telefonon: +36 (70) 623 77 92. (A legfoglalt időpontot legkésőbb 36 órával előtte tudod lemondani/módosítani, ellenkező esetben a bónod felhasználtnak minősül.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Zöldsziget Masszázs és Jógastúdió

1092 Budapest Ráday utca 16. 2/21. kapucsengő: 113.
vagy

Pillangóeffektus Holisztikus Központ

14.kerület Thököly út 114/b

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

12 alkalmas narancsbőr eltüntető csomag garanciával

12 alkalmas narancsbőr eltüntető csomag garanciával

Érték:

Megtakarítás:

163 000 Ft

128 100 Ft

Kedvezményes ár:

34 900 Ft

79%

Hátralévő idő:

0 nap 9:59:53

Vásárlók száma: 5

Megkaptuk a kedvezményt!

Orvosi termográfiás állapotfelmérés, konzultációval

Orvosi termográfiás állapotfelmérés, konzultációval

Érték:

Megtakarítás:

19 900 Ft

9 910 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

9 nap 9:59:44

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

Onkológiai tanácsadás Dr. Székely Judit onkológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban