Ahogy még sosem próbáltad:<br />
Vibrotréning és antigravitációs terápia<br />
2 alkalmas 4 kezeléses teljes testet átmozgató személyi edzés 

Ahogy még sosem próbáltad:
Vibrotréning és antigravitációs terápia
2 alkalmas 4 kezeléses teljes testet átmozgató személyi edzés 

Testünk tudatos átmozgatása talán még soha nem volt élettanilag annyira indokolt, mint napjainkban, amikor az ülőmunka, a mozgásszegény életmód ernyesztik az izmainkat nap mint nap. Az edzések nem csak az egészséges testsúly megteremtésében játszanak szerepet, de a csontritkulás, a fizikai állapot idő előtti romlásának megelőzésében. Ajánlatunk révén különleges megoldásokkal formálhatod a testedet, miközben végig szakértő figyelemben és támogatásban részesülsz.

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

4 010 Ft

Kedvezményes ár:

11 990 Ft

25%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.02.11. - 2019.04.08.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló 2 alkalmas 4 kezelésből álló teljes testet átmozgató személyi edzés: 2x20 perces vibrotréning és 2x20 perces antigravitációs terápia (futópad).

A tornához szükséges felszerelés: zokni, kényelmes tornára alkalmas ruhanemű, sportcipő, kisebb törölköző.

Az alábbi esetekben a vibrotréning nem ajánlott:
terhesség, epilepszia, súlyos cukorbetegség, epekő vagy vesekő, szív-érrendszeri betegség, szintetikus implantátum (pacemaker vagy IUD), bármilyen daganat esetén, közelmúltban kialakult trombózis vagy trombózisos zavar, friss sebek vagy mostanában valami gyulladás esetén, erős migrén, jóindulatú szédülési rohamok, akut gyulladás vagy fertőzés, akut ízületi probléma (artrózis vagy reumás artritisz).

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az idő igénybe veszi a testünket, elég ha a kisebb-nagyobb sérüléseinkre, az ízületi fájdalmainkra, a fizikai korlátainkra gondolunk. Erőnlétünk fokozásával, az életminőségünk is javítható. Többek között ehhez nyújt szakértő segítséget számodra ez a bón.

Ajánlatunk révén egy 2 alkalmas 4 kezelésből álló teljes testet átmozgató személyi edzésen vehetsz részt a Hermina Terápiás Központban úgy, ahogy még sosem próbáltad!
A bón részeként 2 alkalmas 4 kezelésből álló teljes testet átmozgató személyi edzés csomag tartalma: 2x20 perces vibrotréning és 2x20 perces antigravitációs terápia. Mindkét technika szuperhatékonyan mozgatja át a tested.

A Hermina Terápiás Központ modern, exkluzív környezetben közel 300 m2-en fogadja a gyógyulni, sportolni, relaxálni vágyó pácienseket, sportolókat, vendégeket. Magánrendelésük reumatológiai, ortopédiai, neurológiai problémákkal várja pácienseit. Az eredményes és sikeres kezeléseket a központ nemzetközi szakmai múltja, valamint a modern technikai eszközök és eljárások garantálják.

A 2 alkalmas kombinált terápiát ajánljuk:

kortól és nemtől függetlenül bárkinek. (Akár 9 éves kortól, ha semmiféle kontraindikáció nem akadályozza.)

A vibrotrénig - teljes testet átmozgató személyi edzés külön javasolt azoknak, akik:

Vibrotréning használata ajánlott:

Néhány érv a vibrotréning mellett

A VIBROTRÉNING működése: A vibrotréner pad vertikális irányú rezgéseket bocsát ki. Ezen a platnin különböző testhelyzetet lehet felvenni (ülő, hason fekvő, álló, térdelő és alkar támasz poziciót). Az edzéstervének megfelelően a tréner 30-60Hz közötti rezgéstartományból választja ki a személy számára a legmegfelelőbb gyakorlatsort. A Hz adja meg, hogy egy másodpercen belül az adott izomcsoport mennyiszer húzódjon össze. Pl.: 30Hz egy másodperc alatt 30 alkalommal húzódik össze az izom. Egy edzés 20 percig tart, ez kb. 23 gyakorlat elvégzését jelenti a megfelelő pihenő időkkel.

A tornához szükséges felszerelés: zokni, kényelmes tornára alkalmas ruhanemű, kisebb törölköző.

Így épül fel egy vibrotréning edzés: Kezdéskor egy kérdőív segítségével felveszik az anamnézist, amiben kizárják az esetleg felmerülő kontraindikációkat. Amennyiben mindent rendben találnak nálad, kényelmes tornafelszerelés és zokni használatával elkezdheted a céljaidnak megfelelő személyre szabott edzésterved személyi edző jelenlétében. A személyre szabott edzéstervet az edző írja, a kitűzött cél elérésének érdekében.

ANTIGRAVITÁCIÓS TERÁPIA ÉS EDZÉSMÓDSZER

Magyarországon a Hermina Terápiás Központban vehető igénybe elsőként az antigravitációs terápia és edzésmódszer, ami fantasztikus hatékonysággal veszi kezelésbe a testedet.

Elképzelted már milyen lenne 10-30 kg-mal könnyebben futni, mozogni?  Az AlterG antigravitációs futógéppel kipróbálhatod. A NASA által kifejlesztett és szabadalmazott futópad megadja neked a súlytalanság érzetét. Akár 80%-kal könnyebben, ennek eredményeképp fájdalom nélkül futhatsz/gyalogolhatsz, miközben nem terheled úgy az izületeidet, mint normál futás/gyaloglás esetén. NEM CSAK SPORTOLÓKNAK ajánljuk!

Szuper megoldás:

Ne késlekedj, tegyél magadért most a szuperhatékony edzések személyre szabott kombinációjával, és szakértő segítséggel!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Hermina Terápiás Központ

A terápiára, előzetes bejelentkezéssel tudsz menni: +36/30 986 55 32 vagy +36/1 4220841.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 08:00-20:00 előzetes bejelentkezés alapján. (A lefoglalt időpontot legkésőbb 36 órával előtte mondhatod le, ellenkező esetben a bón felhasználtnak minősül.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Hermina Terápiás Központ

1145 Budapest,
Varsó u. 21.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül+...

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül+...

Érték:

Megtakarítás:

59 550 Ft

39 560 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

5 nap 3:43:20

Vásárlók száma: 55

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Orvosi TRI-HYAL arcfeltöltés innovatív, sejtazonos FILORGA Medical töltőanyaggal

Orvosi TRI-HYAL arcfeltöltés innovatív, sejtazonos FILORGA Medical töltőanyaggal

Érték:

Megtakarítás:

122 000 Ft

22 010 Ft

Kedvezményes ár:

99 990 Ft

18%

Hátralévő idő:

3 nap 4:43:22

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!