Beváltható fiatalság!<br />
Bőrfiatalító Thermage M rádiófrekvenciás kezelés, amelyik területe(ke)n csak szeretnéd, és akár a teljes kúra kedvezményesen

Beváltható fiatalság!
Bőrfiatalító Thermage M rádiófrekvenciás kezelés, amelyik területe(ke)n csak szeretnéd, és akár a teljes kúra kedvezményesen

Hazánkban is elérhető már egy ideje az a fiatalító eljárás, aminek rendkívüli hatékonyságát sok év kutatása, és számtalan szakértő tapasztalata segítette elő. A színvonalas megoldás fájdalom és műtét nélkül képes a redkívül látványos eredményességére.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük.

Érték:

Megtakarítás:

12 500 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

2 490 Ft

80%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.02.14. - 2020.04.30.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére Thermage M rádiófrekvenciás kezelés

Fontos: Az adott terület kezelésénél 1 alkalom is hatásos, a teljes kúrához azonban 3 alkalomból áll, ezért az egészet végig lehet csinálni kedvezményes áron!

Választható területek, és az ehhez szükséges bónszám:

1 kezelés kb. 15-50 perc, attól függően milyen területe(ke)t választasz. Lehetőség szerint 2 hetes időközökkel kell végeztetni. Egy személy bármennyi bónt vásárolhat saját felhasználásra, és több bón vásárolható ajándékba is.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A világszínvonalú szépészeti eljárás most Neked is visszaadhatja a fiatalosságodat. A Thermage M rádiófrekvenciás kezelést a belvárosban található Kontúr Központban veheted igénybe.

A Thermage M előnyeiről:

A Thermage M kezelés hatékonyságának titkáról:

Ez a kezelés típus a kontúr javításának és a bőr feszesítésének, plasztikai sebészek által ellenőrzött módja. Nincsen fájdalom, nincsen kellemetlenség, nincsen szike, nincsen injekció, és műtéti komplikáció sincsen.

Teljesen természet közeli megoldás a szépészet terén, mert a bőröd kollagén állományát stimulálja, és serkenti a további termelődését. A hatás ezért egyrészt azonnali, és látványos, másrészt tartós. Ez a jelenlegi egyetlen megoldás, amely a rádiófrekvenciás technológiának köszönhetően képes elérni a mély kollagén rost hálózatot is. 

A kezelés 30% azonnali feszesedést eredményez, továbbá javítja a bőr tónusát és szerkezetét is. A további javulást az új kollagén termelés beindulása okozza. A hatása akár 5-6 hónapig tartósan megmarad.

Ez az ajánlat azonban eltér a többi ajánlatunktól, mert:

Nézzük mennyi bónt igényel egy-egy terület fiatalítása:

Szarkalábas a szemed vagy eltüntetnéd a nevetőráncokat? Akkor 1 bónra lesz szükséged ennek a területnek a ránctalanításához. (Azaz 10.010 Ft-ot megspórolva tartósan kisimíthatod ezt a területet 2490 Ft-ért.) Ami azt jelenti, hogy a szemed vagy szád környékének teljes ránctalanításához 1 bónra van szükséged.

A tokádon megereszkedett  bőrt szeretnéd eltüntetni? Ehhez 1 bónra van szükséged. (10.010 Ft-ot megspórolva felejtheted el a megereszkedett tokát 2490 Ft-ért.) A toka kisimításához 1 bónt kell venned.

A nyakad ráncaitól szabadulnál meg? Akkor 2 bónt vegyél. (Azaz 20.020 Ft-ot megspórolva a nyakad bőre kisimulhat, mindössze 4980 Ft-ért.) Ez azt jelenti, hogy a nyakad teljes ránctalanítására 2 bónra van szükséged.

A dekoltázsod bőrét feszesíttetnéd, simíttatnád? 3 bónra lesz ehhez szükséged. 3 bón/ kezelés (Azaz 30.030Ft-ot megspórolva fiatalíthatod meg évekkel a dekoltázsodat, mindössze 7470 Ft-ból.) Tehát a dekoltázsod kisimításához 3 bón vásárlása szükséges.

A teljes arcodat szeretnéd simábbá tenni? Akkor 3 bónt vegyél a teljes arcod megfiatalításához. (Azaz 30.030Ft-ot megspórolva fiatalíthatod meg évekkel a teljes arcod, mindössze 7470 Ft-ból.) Ez alapján a teljes arcod ránctalanításához 3 bónt kell venned.

Az összes kezelésfajtánál a teljes kúrához 3 alkalomra van szükség, szóval ezt kell szorozni a területhez szükséges bónok számával, úgy jön ki egy kúra. (Lehetőség szerint 2 hetes időközökkel kell végeztetni.)

SZUPER BENNE AZ, HOGY…

Bármelyik területről legyen szó, ahonnan szeretnéd eltüntetni a ráncokat, bárhány alkalommal, most 80% kedvezménnyel teheted meg! Ezért most különösen érdemes több bónt is vásárolnod saját részre.

Feszesít, kisimít, tonizál, felfrissíti a megereszkedett bőrt, több területen is használható, akár a teljes kúra is végigcsinálható most kedvezményesen.
Ne várj vele, rendeld meg, és kezdd el most!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

FACE&BODY KONTÚR

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni: 
+36 (30) 716 54 43 (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9:00-19:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

FACE&BODY KONTÚR
1074 Budapest,
Hársfa utca 10/b

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

2 alkalmas 30 perces fényterápiás kezelés, Csúcstechnológiás POLARISOL orvostechnikai készülékkel

2 alkalmas 30 perces fényterápiás kezelés, Csúcstechnológiás POLARISOL orvostechnikai készülékkel

Érték:

Megtakarítás:

9 800 Ft

4 900 Ft

Kedvezményes ár:

4 900 Ft

50%

Hátralévő idő:

21 nap 13:20:30

Vásárlók száma: 25

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül kompletten, utcai viseletre is alkalmas

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül kompletten, utcai viseletre is alkalmas

Érték:

Megtakarítás:

59 550 Ft

39 560 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

21 nap 13:20:30

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra