Élj füstmentesen: Dohányzásról leszoktató kezelés Magneter-mágnesterápiával + mágnesgolyós fülakupunktúrával

Élj füstmentesen: Dohányzásról leszoktató kezelés Magneter-mágnesterápiával + mágnesgolyós fülakupunktúrával

Ha egyszer kíváncsiságból engedtél a dohányzás csábításának, és az azóta is fogva tart, akkor a szabadságod csak látszat. Mert: nem tudsz koncentrálni, ha nem dohányozhatsz; nem vagy nyugodt, ha fogytán a cigid; nem gondolsz az egészségedre, amikor szívod; nem befolyásol az sem, hogy egészségesnek kell lenned, hogy felneveld a gyermeked… Ajánlatunk segíthet kijutni a nikotin csapdájából.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, plusz Vásárlóinkat a BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védjük

Érték:

Megtakarítás:

7 000 Ft

3 010 Ft

Kedvezményes ár:

3 990 Ft

43%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.12.30. - 2019.03.08.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló dohányzás leszoktató program (60 perc) Magneter - mágnesterápia segítségével + rásegítés mágnesgolyó (kb 1 hétig van a pontokon a mágnes - utána házilag eltávolítható) fülakupunktúrával

Jó tanács: Segítheted a tisztulási folyamatot, ha a kezelést megelőzően iszol 3-4 dl szénsavmentes, tiszta vizet, és a terápia előtt 1 órával lehetőleg nem gyújtasz rá.

Nem vehető igénybe: Beültetett elektronikus eszközzel (szívritmus-szabályozó, inzulinpumpa); Epilepszia esetén (csak orvosi felügyelet mellett); Várandós vagy (csak orvosi felügyelet mellett); Akut láz esetén (39° felett). 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha Te is rabja vagy ennek a gyilkos szokásának, akkor tudod, milyen rádöbbeni arra, hogy valójában már nem is Te, hanem a cigaretta szív Téged. „Hogy nem baj, ha másra nem, csak cigire legyen pénzed…”

Ha fiatalon kezdtél dohányozni, kezdetben az (el)változásod még nem volt látványos, még nem vetted észre, hogyan szürkül el az élet az arcodon, hogyan szikkad ki sejtről-sejtre a bőröd, hogyan gyűrődik redőkbe a szád körül,  slukkonként. Hogyan tűnik el az illatod, és eszi bele magát minden pólusodba, még a fogaid közé is a bűzös füst.

Ilyenkor mit sem ér a többszöri fogmosás, a szájvíz, a hajspray, a parfüm… Ezt a szagot nem rejtheted el!  Ma már nem, amikor szerencsére egyre többen térnek magukhoz, és igyekeznek megszabadulni ettől a zsigerileg pusztító rabságtól.

Ajánlatunkkal újra átveheted a hatalmat életed minden pillanata felett, és erősebb lehetsz, mint a dohányzás! Miért is őrizgetnél egy olyan „kapcsolatot”, ami sohasem tehet Téged igazán boldoggá? Sőt megöl!

Ezzel az ajánlattal véget vethetsz a halogatásnak, és nagyon sokat tehetsz a saját és szeretteid jövőjéért azáltal, hogy megmented magad a lassan ölő méregtől.

Most egy olyan speciális dohányzásról leszoktató programon vehetsz részt 60 percben, melyen Magneter - mágnesterápiát, és mágnesgolyós fülakupunktúrát is bevet a Harmónia Stúdió szakembere a siker érdekében.

Ez a megoldás napjaink egyik legkényelmesebb eljárását nyújtja számodra, miközben fokozatosan felszabadít az elvonási tünetek és a nikotincsapda nyomása alól. Mindezt úgy, hogy a leszokás miatt sokszor jellemző elhízástól sem kell tartanod, mert a kezelés után nem keresel pótcselekvést az evésben.

Már egyetlen alkalom 90%-os hatékonysággal szabadít meg a függőségedtől!

Hogyan történik a leszoktató Magneter-mágnesterápiás kezelés?

A program ideje alatt egy speciális és nagyon kényelmes matracon fekszel, amely közvetíti tested meghatározó pontjai felé a Magneter által kibocsájtott áthangoló rezgéseket. 

A biorezonancia és a mágnesterápia elismert jelenségek az orvostudományban és az alternatív terápiában egyaránt. A Magneter-készülék ezt a két hatást kombinálja, ezért egyedi és nagyon hatékony megoldást kínál a problémára.

A Magneter kifejlesztői ismerik minden szervnek, szervrendszernek a rezgését, így a készülék az elektromágneses hullámok útján fejti ki hatását.  

Képzeld el a szervezetedet úgy, mint egy programot, amibe „vírus” jutott, hiba keletkezett. Ez a hiba a dohányzás szokásának kialakulása. Mit lehet tenni egy hibás programmal? Ki kell javítani, újra kell kódolni a hibás részeket. Ezt teszi meg Veled a terápia, azaz „kiírja” a szervezeted sejtjeiből a dohányzás szokását.

Jó tanács: Mivel a terápia a szervezet méregtelenítését is beindítja, Te is segíthetsz neki azáltal, hogy a kezelést megelőzően iszol 3-4 dl szénsavmentes, tiszta vizet, és a terápia előtt 1 órával lehetőleg nem gyújtasz rá. Illetve az is fontos, hogy a kezelés ideje alatt ne tarts magadnál chipkártyát, mert az megzavarhatja a készülék működését.

Mikor ellenjavalt a Magneter-terápiával végzett leszoktató program?

Ez a kezelés nem árt a tüdődnek és nem terheli újabb mérgekkel a szervezeted, mint az elektromos cigi, vagy a különböző nikotintartalmú készítmények. És az a szabadság, amit a leszokás ad, csodálatos érzés. Határozd el magad, és élj füstmentesen!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Harmónia közérzetjavító Stúdió

A hajvizsgálatra hétköznap 9-20 óra között az alábbi telefonszámon tudsz időpontot kérni: +36 (70) 347 10 44 (ha éppen nem venné fel a telefont a szolgáltató, mindenkit visszahív, ha kijelzi a számot)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Harmónia közérzetjavító Stúdió, 1012.Budapest ,Széna tér 1.

I. emelet /Széna tér Patika - a bejáratnál lifttel lehet felmenni./

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

3 alkalmas, hatékony kombinációjú, személyre szabott LipoZero alakformálás

3 alkalmas, hatékony kombinációjú, személyre szabott LipoZero alakformálás

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

14 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

58%

Hátralévő idő:

12 nap 2:52:46

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Emlő MRI kontrasztanyagos vizsgálat a RadiVert MR Klinikán

Emlő MRI kontrasztanyagos vizsgálat a RadiVert MR Klinikán

Érték:

Megtakarítás:

89 900 Ft

11 000 Ft

Kedvezményes ár:

78 900 Ft

12%

Hátralévő idő:

10 nap 2:52:48

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Mellimplantátum ellenőrző MRI vizsgálata a RadiVert betegbarát MR klinikán

Mellimplantátum ellenőrző MRI vizsgálata a RadiVert betegbarát MR klinikán

Érték:

Megtakarítás:

49 900 Ft

6 000 Ft

Kedvezményes ár:

43 900 Ft

12%

Hátralévő idő:

29 nap 1:52:29

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!