Lejárt!

Mozogj bátran! Hatékony dr. Yamamoto-féle rugalmas, FÁJDALOMŰZŐ, mágneses térdvédő (32 db mágnes, 600 Gauss) 40% kedvezménnyel!

Mozogj bátran! Hatékony dr. Yamamoto-féle rugalmas, FÁJDALOMŰZŐ, mágneses térdvédő (32 db mágnes, 600 Gauss) 40% kedvezménnyel!

Ugye, milyen nagyszerű érzés, amikor gyermeked két kicsi kezével hív, hogy vedd fel? Te lehajolsz, kiemeled a kiságyból, éppen megölelnéd, amikor megroppan a térded, és a nyilalló fájdalom miatt kénytelen vagy őt visszatenni a „rácsok” közé. A térd testünk egyik kulcsfontosságú eleme, és, mint olyan, az egyik legérzékenyebb ízületi terület. A fájdalom, ami testünknek ezen a pontján jelentkezik, életünk számos szép pillanatát képes tönkre tenni.

Érték:

Megtakarítás:

7 000 Ft

2 800 Ft

Kedvezményes ár:

4 200 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 27

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.08.27. - 2013.09.27.

A Medibon bón tartalma:
1 db dr. Yamamoto-féle rugalmas, mágneses, fájdaloműző térdvédő
A térdvédő összesen 32 db mágnest tartalmaz (600 Gauss)

Hasznos tudnivalók:
A dr. Yamamoto-féle térdvédőnek nincs semmiféle mellékhatása, de nem ajánlatos olyanoknak, akiknek pacemakerük van.

A terméket csak kézzel lehet mosni.

A mágneses térdvédő anyag összetétele: Kívül: Pamut 75%, Elastan 25%, Belül: Polyeszter 65%, Pamut 35%

Részletes leírás

Akár ülőmunkát, akár fizikai munkát végzel, akár sportolsz, vagy mozgásszegény az életmódod, térdeid porcai folyamatosan kopnak. Már-már úgy érezheted, hogy védtelen vagy ezzel a problémával szemben… De addig nem, amíg minket „látsz”!

Rajtunk keresztül most könnyen, gyorsan és igazán baráti áron juthatsz hozzá egy dr. Yamamoto-féle térdvédőhöz. Ez nem akármilyen viselet, mivel ez a térdvédő összesen 32 darab mágnest tartalmaz, melyek az egész térdkalácsot lefedik, így egy csapásra megszűntetik a fájdalmat.

Attól sem kell tartanod, hogy majd zavar Téged járás közben, mivel rugalmas térdvédőről van szó, ami univerzális méretű, és tökéletesen alkalmazkodik a mozdulataidhoz. Olyan kényelmes, hogy szinte észre sem veszed, hogy rajtad van!

Ha a nyaralás alatt eddig a sajgó térdeid miatt fosztottad meg magad a látnivalókban gazdag városnézésektől...
Ha az utóbbi időkben egyetlen túrán sem mertél részt venni, mert még a lépcsőzés is gondot okoz…
Vagy csak a hétköznapi mozdulatokat szeretnéd fájdalom mentesebbé tenni, akkor a dr. Yamamoto-féle rugalmas, 32 mágnest tartalmazó (600 Gauss) térdvédő lesz számodra is a megoldás a problémákra!

A térdre húzott mágneses térdvédő, jó minőségű vászonból készült, így nem nyomja az ízületet és nem irritálja a bőrt, ráadásul univerzális méretének köszönhetően a filigrán hölgyek számára épp olyan kényelmes, mint az atléta termetű uraknak.

A térdvédőben található mágnesek mértani pontossággal, éppen úgy vannak elhelyezve, hogy fedjék a térdkalácsot, de olyan aprók és olyan jól vannak rögzítve, hogy mozgás közben sem érzi őket az ember. Ha fáj, ha problémás, máris érdemes dr. Yamamoto-féle térdvédővel óvnod a térdedet!

A mágneses fájdalomcsillapítóval akár kocoghatsz, sportolhatsz is, és nem kell attól félned, hogy bármelyik mozdulat fájdalmas lenne. A panaszaid komolyságától és intenzitásától függően a térdvédőt elég csak néhány óráig viselni, de akár egész nap is hordhatod, ha úgy érzed jónak.

Egyáltalán nem akadályoz a mozgásban, és vékony ruha alatt sem látszik. Csak onnan tudhatod, hogy a dr. Yamamoto-féle térdvédőt viseled, hogy nem érzel fájdalmat a térdedben.

Ne gyötrődj tovább, inkább élvezd térdfájdalom nélkül életed szép pillanatait!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

WEBOLDAL

A személyes átvételhez feltétlenül szükséges az előzetes időpont egyeztetés, amit ezeken a számokon tudsz megtenni a bónod sorszámának bediktálásával: +36 (20) 924 49 28; +36 (1) 339 79 15

Házhoz szállítással is tudod kérni a termékeket, ez esetben az alábbi e-mail címre kell megírnod a bónod sorszámát, és a szállítási címed: docibandi@gmail.com

A leadott rendeléseket vidéki vásárlóink postai úton utánvétellel kapják kézhez, melynek díja a csomagolási költséggel együtt 1500 Ft. (a fizetés módját a szolgáltatóval kell egyezetni)

Budapest területén belül a kiszállítás futárszolgálattal történik. A futárszolgálat díja 1500 Ft, amely minden esetben a vásárlót terheli. Ez a díj egységes egy vagy több termék esetén is. (a fizetés módját a szolgáltatóval kell egyezetni)

A kiszállítás a leadástól számított 2-3 munkanapon belül várható. 

 

Beváltás helye

Elit Online Kft. 
1138 Budapest,
Faludi u. 6/B II. em. 8.
(8-as csengő)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Laboratóriumi pajzsmirigy vizsgálat lelettel,a Gellért Medical Laborban

Laboratóriumi pajzsmirigy vizsgálat lelettel,a Gellért Medical Laborban

Érték:

Megtakarítás:

32 500 Ft

17 510 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

54%

Hátralévő idő:

21 nap 11:03:58

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

A szervezet vitamin és ásványi anyag ellátottságának laborvizsgálata

A szervezet vitamin és ásványi anyag ellátottságának laborvizsgálata

Érték:

Megtakarítás:

17 700 Ft

7 710 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

44%

Hátralévő idő:

21 nap 11:03:58

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Ízületi natív MR vizsgálat, választható régióval, a RadiVert betegbarát klinikán!

Ízületi natív MR vizsgálat, választható régióval, a RadiVert betegbarát klinikán!

Érték:

Megtakarítás:

39 900 Ft

4 910 Ft

Kedvezményes ár:

34 990 Ft

12%

Hátralévő idő:

21 nap 11:03:58

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra