Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Étvágytalan, válogatós, vagy sokat eszik a gyermeked? Gyermek obezitológiai kivizsgálás, a gyermekkori evészavar és elhízás okainak szakértőjétől.

Étvágytalan, válogatós, vagy sokat eszik a gyermeked? Gyermek obezitológiai kivizsgálás, a gyermekkori evészavar és elhízás okainak szakértőjétől.

A táplálkozás egy fejlődő szervezet szempontjából különösen fontos tényező. Olyannyira, hogy egy újszülött a szoptatás révén kerül először interakcióba az édesanyjával. A táplálás és táplálkozás kettőse a későbbiek folyamán is meghatározó a szülő-gyermek kapcsolatban. A gyermekkorban kialakuló evészavarok hátterében komolyabb okok húzódhatnak meg, melyek, ha nem figyelünk oda időben, súlyos következményekkel járhatnak a gyermek szempontjából. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.01.18. - 2016.03.25.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló gyermek obezitológiai kivizsgálás. (kb. 1 óra)
A vizsgálatot Dr. Szamosi Tamás gyermekgyógyász-obezitológus végzi.

A vizsgálat menete:

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A gyermekkorban jelentkező táplálkozási zavar sajnos nem olyan ritka, mint gondolnánk, statisztikai jelentések születtek arról, hogy a gyermekek 25-35%-a érintve van a problémában. Arról nem beszélve, hogy hány szülő siklik el a jelenség felett, anélkül, hogy orvoshoz, szakértőhöz fordulna gyermekével. 

Ajánlatunk révén felelősségteljes szülő lehetsz, aki komolyan veszi az olyan jeleket, amelyek zavart tükröznek a gyermek evési szokásaiban.

Sok szülő tréfálkozik vele, hogy csemetéje milyen „válogatós”, holott a jelenség mögött gyakran probléma áll. Ahogyan az étvágytalanság, a zabálás, az össze-vissza evés sem jelentenek kiegyensúlyozott táplálkozást. A másik véglet, amikor úgy véljük, gyermekünk nem eszik eleget, ezért folyton tukmáljuk rá az ételt.

A fogantatástól számított első 1000 nap során alakul ki az elhízásra való hajlam, ami egész életünk egészségére kihatással van. Felmérések szerint a gyermekkorban túlsúlyosak vagy elhízottak 60%-a felnőttkorban is súlyproblémával fog küzdeni. A 3 évnél fiatalabb gyerekek 80%-a túl sok cukrot fogyaszt.

Élj a jó nevű Benyovszky Orvosi Központ ajánlatával, ahol most egy gyermek obezitológiai kivizsgálásra viheted el gyermekedet. A vizsgálatot Dr. Szamosi Tamás gyermekgyógyász végzi. 

Az obezitológiai vizsgálat menete

Az orvos felveszi az anamnézist, hogy kiderítse, mikor, miért vette kezdetét az evészavar vagy a hízás, ha szükséges további vizsgálatokat rendel el (pl. vérvétel, ultrahang stb.). Megállapítja, hogy milyen kezelésre van szüksége (esetleg gyógyszeres vagy elegendő a diéta, vagy mozgás attól függ, mi az anamnézis). 

A vizsgálat feltárja, hogy a gyermek testsúlyzavarai életmódbeli vagy genetikai tényezőkre vezethetőek-e vissza.

Néhány szó a gyermek obezitológiáról

Általában minden olyan panasszal foglalkozik, ami a fejlődő szervezetek normális életét zavarja, ami a szülő véleménye alapján hirtelen, vagy folyamatosan hátrányosan megváltozott (pl. alacsony növés, elhízás, hirtelen fogyás, elmaradt súlynövekedés, zsír- és szénhidrát anyagcserezavarok). 

Elsősorban a gyermekek kóros elhízásával foglalkozik. Sokszor ezeket a gyerekeket helytelenül endokrinológushoz küldik, miközben az obezitológus a probléma valódi szakértője. 

Miért ne vedd félvállról gyermeked evési szokásait?

Amennyiben sem az elhízás, sem a különböző evészavarok nincsenek kezelve gyermekkorban, a későbbiek folyamán súlyos következményekhez vezethetnek. Az evészavar serdülőkorban anorexiába, bulimiába torkolhat, míg az elhízás valamennyi civilizációs betegség (cukorbaj, szív-és érrendszeri megbetegedések) kockázatát nagymértékben megnöveli.

1980 óta közel háromszorosára nőtt az elhízottak száma, amely mára meghaladja a 600 milliót. Európában minden második felnőtt és minden harmadik gyerek súlyproblémával küzd. Magyarország a szűkebb régión és az Unión belül is az egyik legrosszabb statisztikával rendelkezik.

Tegyél meg mindent, hogy gyermeked súlyproblémája, evészavara ne növelje később sem a negatív statisztikát!

A gyermekkorban szülők által figyelmen kívül hagyott rossz evési szokások, felnőtt korban, sőt, akár hamarabb állandósult problémákhoz vezetnek. Most még megmentheted ettől csemetédet! Ne késlekedj, kérd az ajánlatot.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:30-ig az alábbi telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálat: csütörtök 14:00 - 17:00-ig. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Hölgyek részére szóló 3x40! perc Alpha Oxy Spa kezelés előleg

Hölgyek részére szóló 3x40! perc Alpha Oxy Spa kezelés előleg

Érték:

Megtakarítás:

32 970 Ft

16 980 Ft

Előleg:

4 800 Ft

52%

Hátralévő idő:

6 nap 16:10:28

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

Érték:

Megtakarítás:

65 000 Ft

16 000 Ft

Előleg:

9 000 Ft

25%

Hátralévő idő:

7 nap 16:09:27

Vásárlók száma: 84

Megkaptuk a kedvezményt!

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

HIEMT Intimpad kezelés, 5 alkalmas kúra

Érték:

Megtakarítás:

29 990 Ft

10 000 Ft

Előleg:

6 000 Ft

33%

Hátralévő idő:

5 nap 16:09:29

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!