Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Lásd a saját szemeddel! Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal Varilux Mester Optikától + 300 féle választható keret + tok + mikroszálas törlőkendő: 10.990 Ft

Lásd a saját szemeddel! Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal Varilux Mester Optikától + 300 féle választható keret + tok + mikroszálas törlőkendő: 10.990 Ft

Félti, mint a szeme világát – tartja a mondás, amikor valaki kincsként óv valami számára igazán értékeset. A szemünk világát ennek ellenére napjainkban meglehetősen elhanyagoljuk. A vibráló fények, neonreklámok, villogó képernyők, a pihenés nélküli monitorozás mind-mind árt a látásunk élességének, épségének. Ajánlatunk révén megóvhatod lelked tükrét, és hibátlan látás- és megjelenés élménnyel gazdagodhatsz. Nem is akárhol. (Olvass tovább!)

Érték:

Megtakarítás:

34 070 Ft

23 080 Ft

Kedvezményes ár:

10 990 Ft

68%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 30

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.10.06. - 2016.01.14.

A Medibon bón tartalma:

Több bónt is vehetsz saját részre, és akár ajándékba is. 

A szemüveglencse jellemzői: 

Gyerek- és tinikeretek közül is lehet választani az ajánlattal, azonban gyermekszemorvosi vizsgálatot nem végeznek, így aktuális szemorvosi recepttel tudnak szemüvegeket készíteni gyermekednek. A vizsgálat felnőttek részére nem kötelező hozott receptre is elkészítik a szemüveget.

FONTOS:

 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

"Nagy keret kínálat, kedves, segítőkész emberek, gyors munkafolyamat."
Gacsó Tímea Budapest

"Gyorsak, megbízhatóak, kedvesek és segítőkészek. Az egész család hozzájuk jár." Balogh Gábor Sales menedzser Budapest.

"Rendkívül kedvesek és értik a dolgukat is. Nem utolsó sorban kedvezők az árak is." Kóczán Dániel Budapest.

A rövid- és távollátást is elviselhetőbbé teszi az a tudat, hogy a tisztán látás élménye mellett a választott szemüvegkeret jól is áll neked.

Ajánlatunk révén igazán profi segítséget kaphatsz ahhoz, hogy látásproblémáidból előnyt kovácsolhass, és elkészülhessen számodra a tökéletes és komplett szemüveg. Méghozzá nem is akárhol, hanem a szó szerint mesteri Galéria Optikában, ahol mindehhez most számos extra is társul.

Ilyen extra maga az ajánlat ára is, mert most 68 %-al jobb áron, mindössze 10.990 Ft-ért lehet a Tied az a sok minden, amit az alábbiakban pontokba szedtünk: (Normál esetben ezért még igazán jó keretet sem kapsz máshol, míg ezzel a bónnal…)

Mitől mesteri a Galéria Optika?

Mert viseli a Varilux Mester Optika címet, ami egy olyan szakmai elismerést jelent, amit az Essilor magyarországi leányvállalata ítél oda minden évben az arra érdemes optikának. Az Essilor világvezető szemüveglencse gyártó, ami élen jár a látásproblémák megoldására irányuló kutatások és fejlesztések terén is. Az optika, ami megkapja ezt a kitüntető címet, garantáltan személyre szabott szolgáltatást nyújt, magas minőségű szemüvegeivel.

Győződj meg minderről Te is személyesen az ajánlat révén.  Most több bónt is vehetsz saját részre, de akár ajándékba is. Több szemüveged is lehet, ha Téged is gyönyörködtet a változatosság.

Korrigáld a hozzád leginkább illő, minőségi szemüveggel a látáshibákat. Itt az alkalom, csapj le rá!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Galéria Optika

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges: +36 (1) 466 5966 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1111 Budapest,
Bartók Béla út 22.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
VÉKONYÍTOTT LENCSÉS komplett  szemüvegkészítés, választható kerettel, látásvizsgálattal

VÉKONYÍTOTT LENCSÉS komplett szemüvegkészítés, választható kerettel, látásvizsgálattal

Érték:

Megtakarítás:

47 360 Ft

31 370 Ft

Kedvezményes ár:

15 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

21 nap 2:43:07

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi komplex felmérő vizsgálatcsomag gyomor-, bélrendszer -, hasnyálmirigy problémákra ...

Laboratóriumi komplex felmérő vizsgálatcsomag gyomor-, bélrendszer -, hasnyálmirigy problémákra ...

Érték:

Megtakarítás:

38 000 Ft

18 210 Ft

Kedvezményes ár:

19 790 Ft

48%

Hátralévő idő:

21 nap 2:43:07

Vásárlók száma: 36

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra